![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
2 Attachment(s)
adevarat :) aici sunt dovezile
|
chiar nu il inteleg pe posesor de nu si-a luat niste jante...arata cu totul altfel masina..
|
Quote:
|
dar ANYWAY spoilerul fata si spate sunt cele de la carzone
|
scz, am vazut pozele prea tarziu...A lu' gef'u mi se par mai faine pragurile..;-)
|
hai alta masina la rand!!!
|
prea multe povesti strica :))
|
Quote:
|
mda...POATE:D, parerea mea ii ca prima chestie, cand vrei sa iti imbunatatesti estetica masinii, ii sa iti pui jante, fiecare cu pasaricile lui:D
|
:)) :)) :)) :)) :))
|
3 Attachment(s)
Quote:
in alta ordine de idei: am vazut astazi un ferrari... red... converteble... nu stiu modelul.... era pe o platforma (il ducea o duba, nu cred ca era lovita sau ceva, poate a avut ceva drum mai lung sau ceva si proprietaru nu vroia sa o bage pe jegurile noastre de drumuri) a da si cel mai important avea numere de cj :D si acuma ce am prins acum vreo 2 h... cred ca am mai pus o poza cu ea pe acea de nu se vedea prea calumea: |
poate ca are alte jante avand in vedere ca cele de pe masina is cauciucuri de iarna :D
|
Quote:
sau tu te referi la cele de la masina postata de mine? ca acuma vad ca si acelea sunt cu ditamai winter-u scris pe ele :)) |
ma copii ma....SPER CA ATI AUZI DE FRAZA "CAR UNDER CONSTRUCTION" ...o masina nu se face cand pusti degetele...si nici banii....ii vor veni si jantele ce credeti??? ca e nebun sa lase asa ?? si daca i-ar placea asa...ar fii problema lui nu a noastra ;) ....respect pt masinutza...a iesit bine...CROAME CUMVA?? :P
|
jantele sunt "pe vine"...masina a intrat in iarna la modificat si a iesit acuma...stiti si voi reclama la ciuc cu ala ce intra in bar vara si isi zice" inca una si ma duc" si cand iese din bar era iarna...eh...asa e si aici...de atunci sunt gumele de iarna pe ea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning