![]() |
Re: Street Racing Squad
astea-s facute de mn...
Nu au iesit cine stie ce ,dar sunt ok.....vineri a fost aproape toata lumea,fiind absenti doar 2 membrii:D Forzza SRS!!! |
unele sunt pozele facute de tine si cateva facute de mine...alea cu claritatea mai buna :P
|
sunt si filmari da uni cu o lene asa mare nu au fost in stare sa pune filmarile si pozele pe un cd si sa dea cd la alti care le pot pune
|
Street Racing Squad
prefer sa nu comentez prea multe..dar in schimb sunt de acord cu tricourile SRS...
P.S. nu stiu cand o sa vin cu masina mea la intrunire...deoarece (unii dintre voi stiu) m'am dus ca prostu la R.A.R. fara sa fac inainte o verificare la noxe la orice statie de itp (asta k sa nu fac drumu degeaba la Giurgiu).... pt asta am talonu' la politie ... si acolo am avut marea surpriza sa aflu' ca CO erau dublu' fatza de limita normala ( mai exact: limita normala de CO 0.50 si ea scotea CO 0.98 ) ...in concluzie am primit o respingere..pana imi iau catalizator :))... oricum in fine...bfta all! Forta SRS !!!! |
filmuletele nu merg incarcate.Sunt MP4,si imi da Invalid Error
|
Quote:
converteste'le si tu... schimba formatu' :-" ...dupa dai un upload si finish:P |
De filmulete se ocupa green dar i ia ceva timp ca le prelucreaza inainte si face unul singur din cele mai bune parti din filmulete...asa ca haideti sa avem putina rabdare ;)...chiar daca nici eu nu prea am.. :))
|
Eu si Tank ne-am interesat de tricouri(street racing squad pe spatesi insigna pe fatza) si costa 50 lei cu tot cu insigna...
Tin sa va anunt ca am vorbit cu cineva care se apuca sa ne scrie si o mel ;)... Cu placere acum...astept si din partea voastra mai mult interes in a va implica... Haideti sa finalizam ideia cu tricourile si sa strangem banutii...o sa va arat si bonuletul fiscal ca sa nu cumva ca credeti ca luam banutii vostrii.. Respect SRS |
noi ne-am interesat doar in SIR. daca mai stiti si in alta parte va rog sa intrebati de pret
|
Quote:
|
Quote:
ok tank o sa ma interesez si io:D |
3 Attachment(s)
Attachment 1595918 sapca
Attachment 1595919 tricou fata Attachment 1595920 tricou spate Sapca = 35 Ron Tricou = 50 Ron Nu stiu io am venit cu o sugestie ... acum puteti sa ma injurati:lol: :twisted: |
1 Attachment(s)
Attachment 1595928
Ca idee vera si cu tank au gasit bn (tricourile la 50 Ron) .. aruncati si voi un ochi pe tabelu' cu preturi:D...este doar 50 de ron pe fata + 20 pe spate ... nuj care ar comenta pretul care la spus vera si tank :rolleyes2 |
si au zis ca ne fac si discount in sir pt mai multe tricouri. o sa mai trec sa vb cu ala sa vedem ce discount ne face.. oricum, trebuie sa umblam sa vdm unde le scoatem mai ieftin :D
|
Quote:
ce zici de ideea mea:-?...fondul pe albastru':D :)))) P.S. as mai avea si io o locatie carrefoure orhideea:D... nuj cand o sa mai ajung pe acolo:-?? stiu k si acolo mai era un dasta de personalizat lucruri:D :-" |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning