![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
2 batrane pe care le ador, astept cu mare drag sa le prezinti:!::!::!:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
15 Attachment(s)
BMW 320SI WTCC 2007 - AutoArt 1:18
|
Jorg si Andy Priaulx, preferatii mei care alearga pe Bmw in WTCC...foarte frumoasa macheta! Ai si varianta e46? le sta foarte bine impreuna.Frumos ca se deschid si usile spate, ca sa ai o vizibilitate mai buna asupra constructiei, vad ca e o reprezentare buna a masinii de concurs.Foarte fain!
|
Ce vorbesti.........ce vorbesti:?: Foarte misto BMW-ul...parca arata mai bine WTCC decat varianta de serie:-P
|
Man o Man...nu imi pot reveni cu privirea de la sedinta asta foto....
SUPERBA:!::!::!::!: Bine ca nu are defecte de vopsire..:lol::lol: |
Superba,bestiala,extraordinara...man nu am cuvinte..este...:shock::shock::shock:succes
|
Quote:
|
Ready for race in WTCC ! Super macheta !!!
|
Ma bucur ca va place macheta. Ea are barile din plastic si e destul de usoara, dar oarecum acest lucru urmareste realitatea. Masina reala e foarte usoara fata de una de serie si la fel ... are multe elemente din fibra / carbon.
De remarcat ca aceasta macheta respecta intocmai balamalele masinii reale. Capota fata este sustinuta strict de balamale si amortizoare, iar portbagajul are un sistem identic cu originalul. E46 WTCC 2002 nu il mai am, dar urmeaza sa soseasca. Totusi, acela este seald ... :) |
super tare macheta, nu stiam de balamalele capotei!!:shock:
|
Quote:
|
Quote:
mmmmm, goodies...:lol: |
foarte frumoasa macheta, parca ar fi reala, scara 1:1!
|
Şi pe mine m-a tentat machetuţa...dar am comandat altceva cānd am văzut-o la tine :D :lol: Frumoasă ! Să o stăpāneşti sănătos :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning