![]() |
Re: Poze
1 Attachment(s)
aici care semn se aplica?
ii pe straduta aia ce face legatura intre sora si eroilor nu stiu cum se numeste bolyai sau asa ceva |
Quote:
|
apoi ... nu stiu cand era ca am gasit`o pe un site...dar m`o distrat teribil :d
|
Quote:
nu-i cumva din perioada in care era in lucru 21 decembrie si din cauza lucrarilor la trotuar & etc nu aveai voie sa o iei la stanga pe Bolyai? ca o perioada destul de indelungata o fost asa... |
cam 5 zile a fost inchis ca apoi aia ce stateau acolo si`au pus bolovani si se putea trece.
cum ii si acuma pe strada constanta, care teoretic ii inchisa pt ca se lucreaza la 21 decembrie practic se poate circula. |
Quote:
doar mi-am dat cu parerea..credeam ca poza e facuta de la intersecta cu iuliu maniu, dar acuma am vazut ca e din 21 decembrie..cred ca e cum zici tu..gresala mea |
beton poza:))))))))))))))))))
|
Re: Chat
2 Attachment(s)
niste poze sa va amuzati un piculet...:D in poza aia i vba de niste chiloti tanga (vezi ce scrie pe ei,mori incet...)
|
1 Attachment(s)
ati mai vazut ceva mai frumos vreodata????
|
1 Attachment(s)
alfa sprint gta, superselekta :D
da asta iti place? |
stiu una de vanzare .. moca rau.. cateva milioane :)), originala :) necesita ansamblare :)))))))))))))
|
Quote:
|
ce sti de vanzare sprintu sau 100-le?
|
skoda ma, alfa de stiam vindeam casa si toate masinile pt ea :))
|
si ce era mai tare ca in '67 cand se fabrica giulia sprintu ala avea 1.6-le cu doua axe, 100 cp :D, damn those italians! :))
smoke, cine are? sau zici de 120-le lu bogdan? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning