![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
Quote:
|
Quote:
Bravo mah , frumos , ce e frumos e frumos |
salutare...
am un prieten care are clubu din boldesti de langa piscina si in acest weekend vrea sa faca ceva deosebit...joi si vineri dupa ora 5-6 seara o parada cu 15-20 de motoare masina cu muzica si altele in oras..benzina pe aceste 2 zile se plateste..iar sambata la piscina spalare de motoare cu fete imbracate sumar cu spuma...gratis..+ intrare gratuita in club seara... m-a rugat daca il pot ajuta... multumesc |
bossilor.. daca aveti treburi pe la dezmembrari careva... si dati peste vr`un xm diesel .. da`ti`mi si mie stire... am nevoie urgenta de o piesa de pe el :twisted: d`acolo de sub capota :twisted:
|
salut .....vreau sa organizez un tuning show la campina ....daca on cadrul clubului vostru sunt masini de show,custom etc va invit sa participati la acest eveniment in scop caritabl...banii stransi vor fi donati gradinitei speciale ada marinescu .....pentru detalii si pareri pe topic ;) numai bine
|
Quote:
Vom discuta despre posibila expunere a masinilor. |
6 Attachment(s)
Iata cateva poze de la Alexeni din 6 Iunie 2010 cu castigatorii de la RED ZONE Motorsport Ploiesti!
Felicitari si la cat mai multe participari si cupe castigate! Bravo Nebunu si VON, felicitari pentru prestatie Mihaita Stan cu BX-ul, sicriul furios si Adi Viteza cu Ursuletul impecabil! Forta!!! :peace: |
Quote:
|
ce de cadouri :D:rolleyes2
|
Quote:
|
Dupa cum vedem in mass-media in moldava s-au intamplat evenimente nedorite (inundati) din cauza lipsei de interes a statului , ne-am gandit ( Valea Prahovei TV, Gabriel Enache , Stefan Ghita si multi alti ) ca am putea face o mica bucurie unor oameni care au nevoie de ajutorul nostru . Pt asta, va rog pe toti care aveti hainute pe acasa, jucarii (in stare cat de cat buna) si alimente de care v-ati putea lipsi, sau o suma modesta de bani sa ne dati un semn (ori aici ori la tel).De asemenea, poate aveti prieteni cunostinte care pot da o mana de ajutor sa die de acord doneze ceva.
Ptr detalii pe privat,fata in fata,telefon sau mess !! Contact [email protected] ; tel 0720447702 0752853059 Stefan Ghita 0767 514 522 Gaby CAMPINA: Str. Grivitei, Nr. 69 Tel/Fax: 0344.117.020 SINAIA: B-dul. Carol I, nr. 41, et. 3 Tel/Fax: 0244-31.33.33 Ploiesti : Sediul ConsProiect http://www.zf.ro/eveniment/inundatii...ldovei-6461121 |
4 Attachment(s)
|
Geniale!
Forta Red Zone:twisted: |
1 Attachment(s)
Un update..cica i-am pus bara:)))))
|
Quote: