![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
1 Attachment(s)
Quote:
Uite o varianta care functioneaza perfect...ar trebuii sa-si faca parasolar din ea... :arrow: |
nu mi-am putut tine gura acum stie toata lumea.
Ma scuza-ti sefu' DVL nu am vrut..:(:oops: si apropo DVL e el ca persoana ca masina care o iubeste e WID sau WRC cum so mai numi |
omu' cred ca deja e fugarit de cuvintele astea " uite ba asta e fostu' wrc" :)) nu e asa!?
|
nu, ca lui ii place, pe mine ma enerveaza..
|
4 Attachment(s)
Burn baby Burn :lol: aceasta piesa imi va aduce sigur 10 cai:lol: (glumesc) mi-a placut ideea, mai ales ca, compartimentul motor vreau sa-l fac full black, am decis ca piesa vine cat de cat bine:)
si cateva poze cu compartimentul motor:) va pare aranjat?:?: |
Arată foarte bine la motor!
Aranjate şi curate. Nu iau īn seamă praful pentru că ăla este inevitabil! Şi eu am tot vrut să īmi pun o tablă d-aia de la Red Bull pe bobină, dar tata e de părere că o ajut să se īncingă mai repede, aşa că am renunţat la idee. |
Sa stii ca arata bine...dar mai bine arata un ambalaj de shaorma...o sa pun si eu pe duba dar pe filtrul de motorina :)
|
din contra.. aluminiul este materialul folosit in realizarea radiatoarelor de caldura schimbul de temperatura realizanduse mult mai rapid decat pe alt tip de material
|
ma numai tiganeli faci , ba mustaru` ala pe acolo , acuma table reciclabile pe bobina , ce mai urmeaza ?
|
^ icoane si cruci in parbriz
ma bucur ca se revine la vorba mea "ura lelita mea, taranu e pe camp!". am niste ambalaje de la caramele, nu vrei sa le reciclezi si pe alea? apropo, bobina aia parca era vopsita verde, nu? ce te-a mancat... |
da nu e nasol ca filtru ala trage toata caldura de la galerie? adica nu scad oarecum performantele fata de un coold air intake?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@fofo & draga mea, eu reciclez da:-w care e problema?? Eu sunt eco frendly:lol: eu nu imi bat joc de mediu:D 8) |
...mai degraba eco ghenar 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning