![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Din pacate da ...uitasem cu desavarsire ....oricum ma revansez..:rolleyes2
|
bossulica....drum bun atunci.....si se te intorci cu bine...
nu stiu daca ajung la alexeni..posibil ca spectator..... dar ne gasim noi la cupa cocean aici....:) bafta....... |
4 Attachment(s)
Uite fratele meu poze cu GODZILA :D mea ;)
sa imi zici daca iti place :)))) |
Quote:
mah dar e electrica?....ca vad ca sta pe linga priza....e cuplata la curent?...:lol::lol: |
salut ... te-am vazut odata prin Ef.Sud ... am vrut sa vin sa te intreb daca o vinzi. :))) asta a fost cam acum un an. Ursu a fost cumva negru ? :)
|
daca nu cresec al negru a ajuns in braila:rolleyes2
|
masina a fost gri cand a fost adus-o de afara......si a circulat decat 5 zile ca atat a avut numere de tzol....:)
s-a vopsit galbena si s-a inceput procesul de recarosare... asta e singura culoare pe care a avut-o masina.... cred ca o confunzi cu alta.... optimus....nu stiu ca care negru te referi.... |
Quote:
NU E BA ELECTRICA :D E VIE MANANCA NUMAI LEGUME SI FRUCTE,E CUMINTE :D SI FRUMOASA :D CERCE NU FACE,BLOCANT NU ARE :D DE CHESTII DASTEA VB IN CATEVA LUNI,CERCE,BLOCANTE:))))BURNURI :D |
La asta ma refer daca ma insel scuze
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...tavaleala.html |
Quote:
|
Quote:
la rugamintea lui am aruncat niste poze :D :D =)))))))))))))))))) pune poze daca ai sobolani ceva:D jaka are soparla in geam:D:D:D:Duna galbena :D:D:D |
Quote:
ai dreptate mareane....e la culoarea masinii soparla aia din geam..:lol::lol: bai Dany baga pozele cu iepurele care a traversat neregulamentar si l-ai mucificat.....:lol: |
Quote:
DANY FATI CONT "RED RABBIT" =)))))))))))))))) |
Salut tu ai fost azi cu salvarea in "Orasu Minier" la balamucu ala .
Felicitari pentru bmw poate cand iau carnetu ne vedem la o legala::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning