![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Toyota Supra
|
nice work g2by !
|
3 Attachment(s)
seat leon :arrow:
|
1 Attachment(s)
dary- aia e jucaria lui Dany:)) parca. O intrebare: unde sunt manerele de la usile din spate? doar daca nu se deschid prin telecomanda ceea ce mi-se pare ciudat la o dacie break:)))
jink- ma bucur ca ai facut si tu un leon!! Ma bacur nespus ca ati incercat seatul!!! Am observat ca nimeni nu a vrut acele stopuri asa ca le voi face transparete ca sa nu se mia vada asa;) Hai sa vedem cine ghiceste a cui este bara din fata!P.S.- mai putin Equinox si Silver! |
vw bora? :>
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
era o intrebare retorica ma:)) ceva in gen hai sa va arat o mostra dar daca tot am muncit atatea ore la ea hai sa va pun niste poze cu intregul, maine POATE va fi in slrr nu garantez pt ca sunt cam ocupat
sper sa va puteti da seama cat de bine detaliata este cred ca e mai buna ca vechia bora:oops: |
se poate ca cineva sa imi ofere linku cu jocul vostru /pentru ca am luat versiuni rusesti cu masini super dar cand ajung la cursa noaptea imi iese din joc /si nu numai atunci /va rgo frumos daca se poate ca cineva sa imi paseze linku cu street legal racing redline v2 pentru a adauga masini si multe altele
de 3 ani de cand stiu jocu asta nu a aparut o versiune inafara de cea originala sa nu dea bug :(( astept / Va multumesc |
Quote:
2.Bora logic:)) |
2 Attachment(s)
Radu bravo cu seatu masina e destul de reusita. Mie unu imi place
|
cate minunatii de la o pagina la alta....:)!
|
Quote:
|
vreau si eu un audi a/s 3 8l 1999 modelu ... multumesc
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
|