Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

ebone 08-03-12 23:19

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4921996)
ce Volkswagen T1 ca nu vad:))

EDIT- bine ca ti-ai amintit:)) as zice sa schimbi jantele dar pt ca tu esti ebone lasa-le asa ca merg, nu de alta dar pe o duba nush daca merg alea dar e interesanta Misto!

am vazut pe un T1 jante dealea, si mi s`au parut misto :D

gigcutzu 09-03-12 00:15

Faceti careva pomana cu mine cu ceva telescoape si arcuri ca ma tot stradui si nu gasesc ceva care sa vina prea bine. Folosesc 2.3.0 LE2 . As aprecia.

Jink 09-03-12 07:10

Ebone - dragut T1 , are cumva printre piese si un semn al pacii in loc de sigla? Ca ar trebui neaparat sa aiba.. Daca am astazi timp fac si eu un mic slamvan al pacii :))

ebone 09-03-12 12:14

Quote:

Originally Posted by Jink (Post 4922216)
Ebone - dragut T1 , are cumva printre piese si un semn al pacii in loc de sigla? Ca ar trebui neaparat sa aiba.. Daca am astazi timp fac si eu un mic slamvan al pacii :))

n`am vazut :-??

sorinsidesmokelfs 09-03-12 12:22

frumoase ultimile pag...si radule ms de leon!

ebone 09-03-12 14:57

3 Attachment(s)
Seat Leon

radu_cainamisir 09-03-12 16:02

Quote:

Originally Posted by ebone (Post 4922779)
Seat Leon

ai si stopuri! stopurile le gasesti acolo unde sti tu...vreau sa te intrb ce volan ai fllosit pt ca volanul masinii inca nu stiu sa il fac sa se invarta calumea:D

super masina imi place mult:D

ebone 09-03-12 16:37

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4922870)
ai si stopuri! stopurile le gasesti acolo unde sti tu...vreau sa te intrb ce volan ai fllosit pt ca volanul masinii inca nu stiu sa il fac sa se invarta calumea:D

super masina imi place mult:D

am lasat asa stopurile ca alea nu imi plac. volanu original, l`am pus in pozitia buna si se invarte bine. :D

PiTyK 09-03-12 18:21

2 Attachment(s)
Cateva modificari la GOLF III

-Am bagat toba mai inauntru.
-Am lasat jantele Volk Racing pe el.

KrYpToN 09-03-12 18:52

3 Attachment(s)
bauuuuuuuuu

radu_cainamisir 09-03-12 18:54

Quote:

Originally Posted by PiTyK (Post 4923037)
Cateva modificari la GOLF III

-Am bagat toba mai inauntru.
-Am lasat jantele Volk Racing pe el.

fa capota in culoarea masinii, schimba jantele cu altele mai mici si cauciucurile la fel si aia e;)

danny125 09-03-12 19:00

3 Attachment(s)
Radu pentru prima masina barvo...ai avut curajul si ambitia necesara sa faci o masina pentru SLRR.Acuma nu o sa ma apuc sa iti enumar toate bug-urile pentru ca ar fi destul de multe, incearca pe viitor sa fii mai atent in 3ds max sa o desfaci masina in piese calumea sunt prea multe greseli ;) sper sa nu te superi ca bag de vina :lol: ... mai era de lucru la physics , la java, la lightglow asta in mare ;)

Oricum a iesit bine BRAVO

R.Equinox 09-03-12 19:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4923104)
bauuuuuuuuu

Bravo!...Deci mi-ai pus capac cu masina asta...BRAVO!!...Si restu sunt frumoase...Si ca sa nu fie chiar off:))

Edit!

danny125-Asta i-am spus si eu.:))...Dar il felicit din toata inima ca a reusit ceva care si-a propus de mult timp...Bravo Radule....Incet incet ai sa inveti totul....cu rabdarea treci si marea;)

radu_cainamisir 09-03-12 19:12

multumesc la amandoi! sper sa va placa masina si pe viitor voi mai lucra la ea. Acum lucrez la o Bora mai detaliata decat ce este acum poate chiar maine va fi gata!

Vreau sa vad mai multe "Leone" :D!!!

R.Equinox 09-03-12 19:54

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4923150)
multumesc la amandoi! sper sa va placa masina si pe viitor voi mai lucra la ea. Acum lucrez la o Bora mai detaliata decat ce este acum poate chiar maine va fi gata!

Vreau sa vad mai multe "Leone" :D!!!

Na "leoane"..:)):))

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning