![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Faceti careva pomana cu mine cu ceva telescoape si arcuri ca ma tot stradui si nu gasesc ceva care sa vina prea bine. Folosesc 2.3.0 LE2 . As aprecia.
|
Ebone - dragut T1 , are cumva printre piese si un semn al pacii in loc de sigla? Ca ar trebui neaparat sa aiba.. Daca am astazi timp fac si eu un mic slamvan al pacii :))
|
Quote:
|
frumoase ultimile pag...si radule ms de leon!
|
3 Attachment(s)
Seat Leon
|
Quote:
super masina imi place mult:D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cateva modificari la GOLF III
-Am bagat toba mai inauntru. -Am lasat jantele Volk Racing pe el. |
3 Attachment(s)
bauuuuuuuuu
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Radu pentru prima masina barvo...ai avut curajul si ambitia necesara sa faci o masina pentru SLRR.Acuma nu o sa ma apuc sa iti enumar toate bug-urile pentru ca ar fi destul de multe, incearca pe viitor sa fii mai atent in 3ds max sa o desfaci masina in piese calumea sunt prea multe greseli ;) sper sa nu te superi ca bag de vina :lol: ... mai era de lucru la physics , la java, la lightglow asta in mare ;)
Oricum a iesit bine BRAVO |
1 Attachment(s)
Quote:
Edit! danny125-Asta i-am spus si eu.:))...Dar il felicit din toata inima ca a reusit ceva care si-a propus de mult timp...Bravo Radule....Incet incet ai sa inveti totul....cu rabdarea treci si marea;) |
multumesc la amandoi! sper sa va placa masina si pe viitor voi mai lucra la ea. Acum lucrez la o Bora mai detaliata decat ce este acum poate chiar maine va fi gata!
Vreau sa vad mai multe "Leone" :D!!! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning