![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
4 Attachment(s)
ceva pentru inceput...
coments pls! |
frumos ptr inceput ...culoarea la camora e saturata ...merita un rebrush in unele zone...oricum ptr inceput e foarte bine.Felicitari !
|
2 Attachment(s)
+10 (zece)
|
masina arata bine... imi place la nebunie.... o intrebare am :D
e p gpl !? :lol: aveam io un interior dragutz ptr asta ...dar am impresia ca era p 1024x XXX. bafta ! |
:)) pai uite pt tine e pe gpl :)) nu cred ca conteaza , eu vroiam sa bag butoiu in fata intre roti cum se pune la masinile astea dar era off angle asa ca ... anyway eu cred ca e de benzina :)) ms pt comm
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut ! Vreau si eu niste comentarii la masina mea....si sa imi dati sfaturi ca sa o fac cat mai bine...
Thx ! |
amice..treci pe la tutoriale, te rog..o sa te ajute mult.
culoare ireala, capota ireala,tints ireale, angel eyes ireali, selectii strambe, in partea dreapta, cum privim, ai sters un proiector dar ai uitat sa ii adaugi ceva noise...ai vopsit si gurile de ventilatie, jantele sunt strambe si low rez. |
sirius.. bv.. super frumos.. dar.. aripa spate la stang.. e putin cam ciopartzita... si culoarea saturata la camaro.. in rest.. BRAVO!!!
L33LOO... excelenta lucrarea... dydy... ai grija la selectii... culoarea prea saturata.. ai vopsit si ce nu trebuia... rotile.. una e blury alta are urme de caroserie pe ea... se vede unde ai taiat plafonul urat.. la stalpi...geamuri prea inchise... ns.. ai rabdare... ...bft all... |
3 Attachment(s)
lilu excelenta i like it
dydy ii ireal si nasol facuta si una care am stat pe ea aproape 30 min si am ramas fara inspiratie |
o luam de la cea mai recenta la cea mai veche ;)
@ MM11AJJ - Audi TT - mergea sa ii mai pui un eleron dar ceva finutz nu NFS style, sau sa fi imbracat-o in ceva de drift ;) mai misto poza 2 fara ornamentele alea negre de pe spoilerul fata! @dydy-andrey - Renault 5 - pai primul lucru ar fi sa ii schimbi culoarea doi sa o refaci de la "0" pt ca ai selecti icolturoase, taiate cu fierestraul, trei ar fi sa ii pui alt body kitt sau sa il fi lasat pe cel stock patru pe faruri patrate de renault nu merge angel eyes bafta @l33l00 - vw bug - fara prelata ar fi fost geniala! @sirius_black - ai o regula de respectat, pe care o respecta toti! inteleg ca nu stiai, una bucata masina pe zi ;) chevy camaro vechi - nu ai schimbat decat culoarea si a iesit ireala, dar pasajul e bun mie imi place, mai trebuia finisat un pic :D ford mustang nou - nu vad umbre la pasajele aripilor, e ireala in bot acolo la grila si faruri @NLD - Citroen C4 - arata bine citronada, imi palce f mult, e sexy asa de rally, bravo felicitari! |
baietzi mersi pu coments
voi shti la ce s atrag mai multa atentie! bafta! |
Quote:
|
Quote:
e data draq masina e misto...felicitari |
1 Attachment(s)
ziceti-mi si mie cam ce culoare ar merge la masina asta? (e stok)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning