![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
sunt la ora de engleza si mi-sa facut chef de forum!! din ce am vazut de pe micul ecran al telului equinox si sorinsidesmokelfs sunt cei mai tari de pe pagina!!!
|
2 Attachment(s)
bobi - nu stiu frate , jantele alea sunt prea mari! deja o dam in "nigga bling" :sad:
coco - da e draguta, dar intercooleru ala cam se scurge pe langa bara :( sorin - dragutel :> imi place mult golfu' R.equinox - nu prea sunt sigur de jante in rest masina e misto :d (nu prea imi place nici bluru ala sau ce e) majdi - misto bmwu, celalalt e urat din cauza motorului. imi place evolutia pozelor de cand te-am vazut acu vreo saptamana prima oara :D pityk - ii sta mai bine cu primul set de jante , dar toba aia e mult prea mare , si nu-mi place nici capota bad-boy. postez si eu cu o mica bestie neagra :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Ce puteri a-ti reusit sa scoateti cel mai mult?
|
6 Attachment(s)
Ferrari F40
|
@sorin - si eu m-am gandit mult la asta , dar eleronul ala ii da o tenta mai agresiva parerea mea. si cam asta a fost tema masinii :-?
sii gigcutzu.. ma ce pot sa zic, nu cred ca sunt oameni pe forum care sa incerce sa scoata cea mai mare putere, majoritatea se focalizeaza pe aspect :d si dupa parerea mea F40-ului nu i se potrivesc mai deloc jantele .. e prea colorata :( |
3 Attachment(s)
VW Golf Mk1,,Rabbit".
|
2 Attachment(s)
in mare sunt masini frumoase...
majdi garcia- mk1 ala e frumusel dar nu se potriveste culoarea gicutzu- l-ai omorat pe ferrari:)) schimba culoarea!!! jink- frumos golfarelul dar parerea mea e ca l-ai cam stricat cu eleronul ala de pe portbagaj In fine...eu ma tin de cuvant si va dau Seat Leon dar nu este finalul, adica o sa mai lucrez la el. Mentionez de pe acum ca are unele mici imprefectiuni cum ar fi ca toba trb sa o asezati voi si mai sunt mici cacatisuri dastea...pe care le voi rezolva dar am zis sa va dau un Beta sa zic asa Sper sa va placa! |
Repede!..Luatil..in 30 de minute se sterge...repede!...:)):))=))...
App..Frumoase masini all |
Quote:
|
4 Attachment(s)
multam radule! :*
maine incerc sa-ti transform seatul intr-o capodopera :-P dar pana atunci, delectati-va cu alta :twisted: vreau pareri :oops: Subaru WRX STI '08 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Bravo Jink. Frumos Subaru.
Volkswagen T1 uitasem sa pun pozele radule :)))) |
Quote:
EDIT- bine ca ti-ai amintit:)) as zice sa schimbi jantele dar pt ca tu esti ebone lasa-le asa ca merg, nu de alta dar pe o duba nush daca merg alea dar e interesanta Misto! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning