![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
M-a apucat si pe mine patriotismul.....
|
Quote:
|
@expres - Audi A3 - nu ai umbre la pasajele rotilor, ai ploape ireale peste capota, ai selectii colturoase.
@dilio - Dacia 1300 Break - intereseant, faruri cu lupa nu am mai vazut, bv! arata misto si ai lucrat foarte curat! bv! @omB* - nissan 240SX - arata bine, stiu ca e copiata, dar e copiata bine ;) @Nitro Customs - Ferrari F40 - se vede ca e facut pe calculator, stopurile sunt ireale, seamana cu o masina mai mult proiectata! proiectezi bine ;) @Venom - Dacia 1300 - selectii strambe si ireale in mod special la roti si la spatele masini unde ai umplut dupa bara |
Quote:
poza mea... com?? ceva??:( railor:( sau e prea perfecta?:))) |
Quote:
express: lucrezi urat. smudge, uiti sa refaci anumite zone, pleoapele arata de parca ar fi facute in paint, ai lasat masina de zici ca zgarie pamantul, jantele sunt in interiorul caroseriei dar nu au umbre, nimic. parca faceai lucrari mai bune.. dilio:great, as usual;) |
2 Attachment(s)
:oops::oops::oops: she`s a little red car :oops::oops::oops:
|
hai ca ai rupt norma cu asta:D:D:D...sper doar sa fie facut de u tot ce e acolo...nu iara c/p...ar fi pacat...RESPECT!!!
|
arata foarte bine...desi e toony..:)
sper doar k ventu lateral e facut d tine si nu e luat de p citroenu ala facut virtual..nu am poza...dar sper k nici nu e nevoie... bafta.. |
daca vrea careva pun toti donorii.... m-am lasat de prostii de alea
|
no limitz ii meseriasa dar cam toony
|
Quote:
bafta ! |
Quote:
P.S >>> nu ai rezolvat problema de la far :D (stii la ce ma refer...) |
Arata super nu prea am ce sa critic la ea, dar ca sa ma aflu in treaba parca asfaltu reflecta prea mult...
|
naspa rau...NLD...mi ar fi rushine sa o postez...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning