![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
o masina cu tuning a la taranoaia :))
|
coco - dupa parerea mai ai stricat-o rau cu bloweru' ala imens..
rider - nu prea imi place , e prea ridicata, nu-mi plac cauciucurile si nu imi place nici reflexia :( radu - super tari!! cum zicea si ebone, le impartasesti cu noi pana la urma? :-P ebone - nici nu cred ca mai are rost sa iti mai comentez vreodata vreo masina :)) bobi - pai ma, ii trebuie niste roti d-alea cu capace de plastic, si eventual undeva scris pe ea "ned 4 sped" :)) |
Baieti Bv
frumoase masini si altele si mai frumoase ati evoluat revin si eu cand repar pc-ul ;) pana atunci tomas is out :) |
4 Attachment(s)
Dacia Logan 1.4 Mpi
|
4 Attachment(s)
Un Audi A6 simplu...
Attachment 2353228 Attachment 2353229 Attachment 2353230 Attachment 2353231 Imi place mult loganu tau quick:-P |
Majdi Garcia - Frumoasa masinuta . . .daca te rog si eu sa pui Masina pe forum o pui ? ;;)
|
6 Attachment(s)
Frumoase baieti. Intru mai deseara sa comentez mai detaliat. Acuma ma cam grabesc.
Audi A5 |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2353309 |
2 Attachment(s)
maaajdi!
foloseste si tu uploaderu forumului cand bagi poze , vezi ca ai acolo jos cand comentezi "Manage Attachments" si pui acolo pozele :d un iepuras :oops: |
Quote:
|
imi plac mai toate mai putin bobi racers...urata frate si pozele vai de ele de cand ma rog de tine sa faci cu F9 daca tu nu vrei nu vrei
maine o sa va dau Leon:D |
radu cainamisir - in primul rand masina a fost o caterinca si pozele vezi ca sunt facut cu f9 dar le fac cum imi plac mie iar la grafica nu am ce sa ii fac mai mult e atat este maxim si din joc si din placa video oricum voi totzi le madificati in photoshop si abea dupaia le puneti pe forum
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
@quick_silver2-Ce bine arata!....Bravo tigane!
@Majdi Garcia-Arata binisor...dar incearca sa fai pozele cu f9..bafta! @Radu A.K.A. G.R.M.-:shock::shock:...Super!!..Bravo!!! @Jink-Arata bine...Imi place combinatia de culori! Iar pentru cei 2 care faceti off...este Private Mesaje(PM)..... |
Quote:
un com |
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning