![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
@R.Equinox - Foarte tare ai dat-o si tu pe stilul lui @Crazy_K1D...sau el s-a luat dupa tine? :> :lol: dupa ce am vazut masina ta ma gandeam sa nu postez chiar acuma pentru ca o sa iei toate commenturile doar tu :cry:
Mai dau si eu pe aici desi in ultima vreme nu prea mai am timp de SLRR ... vad ca a mai aparut si lume noua ;) Audi TT |
Quote:
|
@danny125-Mersi de parere....Pai am vazut la Crazy si am zis sa incerc si eu sa vad daca reusesc...Si a ta imi place enorm...Intra 2 secunde pe mess sa iti spun o poveste:)):))
PS-Mersi baieti de pareri...:)) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salutări! Hai că e timpul să activez puțin și pe aici.
Unii probabil mă știți deja de pe GOM sau Vstanced, dar în caz că gura (respectiv Caps Lock-ul) mea/meu nu a fost destul de tare și nu mă cunoașteți - Sunt Davidov (a.k.a. Drifter92), activ pe GOM-Team, omul pe care-l înjurați când dă eroare LE2MWM, consider Opel cea mai bună marcă de congelatoare și sunt probabil singurul român care urăște din suflet VW. Așa de început pe 4tuning, hai c-un Porsche 930. |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
super masini baieti mai ales equinox care cred ca are cea mai indrazneata masina!
davidov-srry nu am auzit de tine dar welcome pe 4tuning, un inceput super dar din cate am inteles nu esti deloc incepator oricum super masinuta sper sa iau si eu cateva comuri daca e posibil pe aici cu asta multumesc bafta la toti! |
@davidov92-Welcome!
@quick_silver2-Nu am avut nimic cu ea...vroiam ceva mai "special" @radu_cainamisir-In sfarsit ai bagat-o in joc...arata mai bine ca ibiza:shock: |
6 Attachment(s)
@radu_cainamisir E frumos Seat-ul, deși e cam gol în spate fără emblemă.
Unii probabil ați văzut deja asta, dar hai c-o postez și aici pentru cei care nu vizitează mai des GOM sau VStanced. 200SX Rotiform Special. |
Quote:
|
Quote:
Frumos. |
2 Attachment(s)
davidov92 - sti demult de forumul asta? sau acum ai aflat de el ?
Eu zic ca sa cam schimbat "grafica jocului meu " poza cu motoru este dinainte . poza cu toata masina este dupa . MF team rocks. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning