![]() |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
|
Quote:
Asta pentru ca nu vrea nimeni sa dea banii de sarbatori pe amenzi. Daca esti asa devotat cauzei, de ce nu faci rost de aprobari si sa vedem cati oameni or sa vina. Nu ai nimic de pierdut nu? |
Quote:
PS. N-am nimic cu tine. Semnati voi 10 mii de petitii pe site-uri,formuri,stalpi,copaci,masina vecinului si ce mai vreti voi caci cu lucrul asta mai mult de 1% n-aveti sanse sa schimbati ceva.:rolleyes2 |
Quote:
probabil ca o sa iesim noi in strada fara sa intrbam pe nimeni si sa le dam in cap cand nu vor mai avea ce sa mai ia de pe noi, insa atunci va fi ca in 89 unde se va lasa cu oameni nevinovati morti. insa pana atunci o tot noi o sa suferim. |
Quote:
De unde stii tu cum era in '89?. Nici eu nu stiu si probabil nici 95% din userii de pe forumul asta, chiar daca ar avea varsta necesara ;) Inteleg ca ti-ai luat si tu o masina, sau vrei sa vinzi o masina si iti pune piedici aceasta lege, aceasta conducere, sau toata lumea ca nu se aduna cu tine in fata parlamentului. Vad ca esti din Deva, mai mult ca sigur ai sa fii si tu printre cei ce se vor aduna acolo. Eu nu inteleg ce vreti voi sa obtineti scriind comentarii pe forumuri, neavand ce face pe acasa, ca si mine dealtfel. Fapte nu vorbe...vreau sa vad maine la tv ca un cetatean pe nume cristi a fost in fata parlamentului de unul singur si a protestat, si nimeni nu a fost acolo sa il sustina... Atunci o sa ai de ce sa plangi pe forumuri ca viata e nedreapta si toata lumea te va intelege si te va sustine, poate o sa te invite la un nou protest sa le aratam noi lor O zi buna si sarbatori fericite. |
pana nu ajungeti prim-ministrii sau macar presedinti de scara de bloc tot degeaba semnati la petitii si va certati.
:) |
tocmai ce ma hotarasem sa cumpar o masina pt sotie (incepatoare) si sa o inmatriculez la bg :( , dar se pare ca m-am hotarat cam tarziu sau la timp pt a nu face o greseala. credeti ca se va gasi o portita pentru a se continua cu inmatricularile pe bg? s-a gasit deja?
|
|
Quote:
|
direct pe numele meu..... este legal oare? am voie sa circul mai mult de 90 zile in tara? Banuiesc ca o sa figurez in bulgaria ca am de platit impozit pe masina si mai stiu eu ce bazaconii?
|
Quote:
|
Oare intra sub incidenta acestei legi si cei care vor doar sa isi treaca noua adresa pe talon ?
Adica, ai masina inmatriculata in Ro, locuiesti la adresa X si te muti in adresa Y in 2012....legal trebuie sa iti faci toate actele pe noua adresa..... |
Taxa se plateste doar la transcriere.
|
Quote:
|
Sa speram. Si sa speram ca o sa inceapa lumea sa isi treaca masinile inscrise aici pe bulgaria, sanu mai vada un ban statu' asta roman de *** de la contribuabili. Si afacerile mutate in Bulgaria, cumparaturile facute in Bulgaria/Ungaria, greva fiscala. :)
|
Quote:
|
Salut!Am si eu o intrebare daca am o masina inmatriculata in romainia inainte de 2007 si as vrea sa o inscriu pe numele meu trebuie sa platesc taxa?
|
Quote:
Mai ai cateva zile :lol::lol::lol::lol: Mor de ras... Ce or sa faca astia cu masini inm. inainte de 2007.!? Mor de ras in loc sa sparg cate ceva prin casa... |
Quote:
|
Quote:
Date peste cap si rezolva saptamana asta ! Multa Bafta! P.S. Hai ca la voi acolo se poate... Si cred ca depinde cand ai cumparat masina... dute si fa un Contract de V-C cu data din noiembrie... si nu platesti decat o amenda ca nu ai trecut-o pe numele tau in 30 de zile :D sa te invat mai multe?!:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
adica ce nu intelegi ? |
Deabea astept sa vad ce preturi or sa aiba "baietasii" vanzatori de masinii (ma refer la aia cu cate 2-3 masini la vanzare), nu la cei care au 1 si vor sa o schimbe sau sa o vanda pt. alta....
Asta sa trecem la subiect: Ma gandesc la un baiat cu Passat din 2003 inm. in RO in 2005 cat o mai cere pe el...?! Tot 5-6000€ pe ea? ;);):lol::lol: La banii astia si ca vanzator si ca cumparator, ajungi mai bine sa iti tii bani decat sa cumperi o masina inm inainte de 2007 si nici de cele inm, dupa 2007 nu ai sa poti sa te mai atingi ca or sa le sara pretul in sus. |
Quote:
|
Inn afara de o alta revolutie nu prea vad ce am putea face ......boicoturi si proteste deja sunt fumate , si la o revolutie romanii nu se mai baga , au familii , copii ....e greu , asa ca ne meritam soarta
|
Quote:
Vrei sa iti dau un Sfat? Muta-te la tara... In fundul Moldovei sau in vre-un sat de pe langa Bucuresti, care apartinde de nu stiu ce comuna saraca si acolo platesti la primarie mult mai putin... :) :twisted: Dar ma rog... macar cu domiciliul din buletin sa te muti acolo... Eu asta am sa fac... Imi schimb domiciliul din buletin la bunici in fundul Moldovei si sa ii mai vad atunci ce impozit imi pun pe masina... Dar la casa o "belesc" nasol rau de tot!:rolleyes2 Laste EDIT: oricum eu sunt un caz fericit... Ca am sa imi inm. masina fara plata taxei... Dar pt. asta am stat pe bara 1 an si jumatate, dar am sa o pot vinde mult mai repede decat unu care are sa se confrunte cu noua lege de ****... Dar o sa avem solutii si pt. noua taxa, stati linistiti. BG vezi ca venim si mai multi la voi!!! |
Chiar nu am nici cea mai mica idee ,solutie
|
scrie si in BIBLIE , vai de POPORUL care isi omoara CONDUCATORUL , suntem SINGURA NATIE INFECTA din LUME care neam omorat CONDUCATORUL !!!
pe unde merge ROMANUL oriunde in luma peste 50% STRICA , POLUEAZA , DAUNEAZA , INFECTEAZA acea localitate ....asta e adevarul si trebuie sa il recunoastem !!! |
Quote:
so stfu!!! ontopic: imi spunea un amic ca el isi face rezidenta pe bulgaria si inmatriculeaza masina si nu prea au ce sa ii faca autoritatile romane. |
Zilele astea vroia o cunostinta sa cumpere o solenza 1.9d , si m-am uitat de taxa (noua)... cica o sa fie 3400e, asta in conditiile in care pe masina se cere vreo 2000 neg :lol: Evident ca a picat, ca nici mama zmeilor nu mai are cum zile astea sa inscrie o masina daca ii vine zapaceala abia acum... si nu nici prin pile nu s-a putut rezolva :lol: Probabil nu s-a batut la usa care trebuie :-P
Faceti-va rezerve de popcorn, cel putin luna ianuarie o sa fie rasu'-plansu' :rolleyes2 |
Se anunta un an bun 2012, tineti aproape si nu uitati sa votati PDL.
|
Quote:
Si garantez eu ca vrea, plus cu 100Ron faci contract legalizat la notar prin care poti umbla cu ea ca si cum ar fi a ta, si astfel borbeli psf taxa...eu si cand nu se platea nimic nu am trecut in veci nici cu o masina pe care am avut-o pe la rar ca sa o trec pe mine.....pai pt ce sa le dau si aia 100E cat sunt actele, plus umblatura nu mai zic :-P |
Pai nah, unii vor sa fie in regula cu actele (sa fie trecuti ei = "a lor") etc. I-am spus sa bage proces dar nu prea sufera chestiile de genul asa ca a picat si varianta asta. Si sincer nici eu nu m-as fi complicat cu proces pt taxa daca cumparam o masina. Oricum eu anul asta trebuie sa ma apuc de proces sa-mi inscriu odata masina :(
Evident e si varianta sa ramana masina tot pe vanzator dar daca nu cunosti foarte bine cumparatorul (ex: ruda, prieten de 20 de ani) sa stii ca "domle daca vine vreo amenda acasa, ma suni si vin si-ti dau banii pentru ea" nu prea merge s-o dai fara perfectarea actelor (vezi multele cazuri "o cumpar frate uite banu da-mi actele si cheile si ne auzim maine sa facem actele", iar de maine cumparatorul are telefonul inchis"). :rolleyes2 |
Povestea este in felul urmator : Pe la sfarsitul lui august, anul acesta, am luat o masina de la cineva, inmatriculata in RO cu nr. de HR. Masina fiind intrata in tara in 2004,doar ca atunci nu stiam de legea asta.. din 2012. Imediat ce am luat-o am trecut la financiar dar nu m-am miscat sa ii pun si numere de HR.. Acu de cateva zile am inceput sa alerg, am terminat azi cu RAR-ul.. cu autenticitatea.. si a mai ramas dosarul la politie..
Cateva persoane mi-au spus ca daca e bagata deja la financiar.. nu mai e graba, asa este ? |
Quote:
|
Eu zic sa omoram unguru' de la Mediu ca a facut taxa asta aberanta ca vezi doamne poluam ... dar el taie padurile in p..a mamii lui de ungur!
|
Quote:
Omorati voi si pe basescu si pe boc si pe ungur linistiti ca nu ei vin cu ideile ci "cei din spate". Ah stai, voi nici macar n-ati iesit la un amarat de protest sau boicot pentru ceva in viata voastra (nu ca asta ar fi rezolvarea) deci hai sa revenim la sarmale si vin fiert! :drunk: |
maverick nu cred ca ne cunoastem ca sa afirmi chestii din astea... esti indreptatit sa afirmi pentru cei care-i cunosti. Sau crezi ca spunand fraze gen "ah stai, voi nici macar n-ati iesit la un amarat de protest sau boicot pentru ceva in viata voastra" o sa imbarbatezi pe careva si-o sa iasa in strada?
|
Faceam si eu haz de necaz :-) Pe toate forumurile/site-urile de stiri e lume suparata, injura, spameaza cu petitii, criminali in devenire etc. dar cam atat, in rest e liniste si pace. Asa-i la noi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning