![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
a fost lovita de un marfar da nu e problema ca mergea incet:lol:
|
CE rai sunteti!
|
Quote:
achizitioneaz`o si vezi porma ce si cum merge :D:) |
Quote:
Nu vorbesc neaparat de masina lui Bobo, dar in general Alfa sunt ok pana la 100.000 km. Apoi incep sa pice in special la motor. Consuma in general mult (chiar si in afara) si piesele sunt exorbitant de scumpe. Eu zic sa stai linistita. |
Ms Donule :icon_kiss
|
are cineva vreun sudor in autogen bun?
|
6 Attachment(s)
Se pare ca se pregateste ceva GRAV...
|
mda....interesante imagini.....
|
nu-s bune imaginile astea,obliga pe cel care s-a apucat de treaba sa o si termine,basca sa iasa bine :twisted:
|
in prima imagine vad trei bmw e30 cu capotele ridicate in fata unui service....sa inteleg ca modelul asta de bmw se strica repede?:):):)
|
Quote:
|
Salut baieti...are cineva drum prin bucuresti luna aceasta sa am ajute si pe mine cu un transport din prahova?mai exact din Valenii de munte ?Fac cinste cu o bere.
|
daca era mai aproape...
|
Stie cineva ce se intampla la Sala Sporturilor,am vazut ca e inchis tot au venit cu tirurile.What Happens?:))
|
festivalul berii Timisoreana...daca nu ma insel incepe vineri....
bautura multa + concerte si altele:) |
Da asa e ...am un vecin care promoveaza festivalul berii
Vineri incepe la 2 si se termina pe la 8:D:D:D |
Quote:
|
Da ,e bautura gratis!Deci va sfatuiesc sa lasati masinile acasa...
O sa fie mai multe concursuri ...printre care unu in care sunt intr-o "sac" de la 2-4 doze si trebuie sa ghicesti cate sunt(desigur vor fii mai multi saci) !!Te ajuta cei care sunt acolo:twisted::twisted::twisted: Daca ne vedem sigur o sa luati bautura:) |
30 iulie - 1 august, Serbarile Timisoreana - vor fi pe langa concursuri si invitati ca ZOB, Cargo, Zero, Holograf si Best Of Pasarea Colibri
|
Intrebarea pentru boboci este : Credeti ca daca se da bautura gratis aveti vreo sansa sa prindeti ceva? :lol::lol::lol::lol:
|
Daca va duceti de la 2 sigur prinzi ceva...
Daca vii de la 6 nu mai gasesti nimic;):twisted: |
nu mai imi merge winamp...nu se mai aude nimic in boxe....nici sunetul pe youtube..
care imi da si mie un program sa instalez sa mearga astea iar.. am sters din greseala nu stiu ce plm p-aici si a facut pareza sunetul.....:) |
Quote:
|
nu mai am cd .........cred ca o sa descarc calc de la geam........
|
Quote:
|
Titov Buzescu, vicepreşedintele Rompetrol, este de părere că romānul ar putea să scoată 6,6 lei pe litrul de motorină īncepānd cu 2011, dacă barilul de petrol va ajunge la 150 de dolari, informează **************.
Titov a spus că īn cazul īn care īn 2011 barilul de petrol ajunge la 150 de dolari şi Rompetrol va opera cu o marjă de profit redusă cu 15% şi dolarul va costa 3.44 lei, un litru de motorină eFix va costa 6.59 lei. Īn ultimele luni, preţul barilului a oscilat īntre 70 şi 80 de dolari, dublu faţă de perioada similară a anului trecut. Analiştii internaţionali estimează că barilul de petrol va atinge 90 de dolari pānă la finele lui 2010, īn timp ce anul 2011 va marca un baril de peste 100 de dolari pe fondul revenirii economiei mondiale. :lol: |
curios este ca nu creste pretul la toti combustibilii obtinuti prin rafinare ci doar la unii...adica pana mea motorina se face din alt petrol sau ce? :lol:
tu-le muma-n tur de hoti |
Este vorba de acciza care este mai mare la benzina decat la motorina ;)
|
A reparat cineva vre-un parbriz fisurat? am vazut ca sunt o gramada de anunturi cu reconditionari dar sunt curios dc a testat cineva si dc se merita.
M-am pricopsit cu o fisura de 20 de cm in parbriz si parca nu l-as schimba. Dc stiti pe cineva din ploiesti care repara dastea da-ti si voi un semn. Merci ! |
Quote:
|
am reparat eu ,dar ciobituri nu fisuri, ciobiturile se repara nici nu zici ca au existat,dar de fisuri nu stiu...
|
am reparat eu ..si fisura..si ciob....la un tip care ar fi destul d priceput la chestia asta...langa pocaiti (acolo unde se repara jante )...efectul este de scurta durata...la inceput nu se mai vedea d loc...nici fisura nici ciobul..dar in max 2-3 luni lucrurile s-au schimbar :))...acum am 2 fisuri imense..a duc zilele'astea sa schimb parbrizul.
poate am avut eu ghinion...sau poate nu... mai bine il schimbati...nu mai zic k e destul d scumpa reparatia unui parbriz. |
Quote:
|
50 de lei ciobul...si o fisura de aprox 5-10 cm 80 de lei
|
Este 5 ron pe cm pretul(pt fisura). Important e sa nu mai avanseze fisura -acum o sa vedem in timp ce se intampla.
|
tine si de noroc sa nu avanseze fisura...cu sau fara "reparatie" dar cum caroseriile autoportante "lucreaza" din toate incheieturile continuu.... :rolleyes2
|
19 august...ziua de nastere a lui Matache...
|
|
Maine se deschide Podul de la Tatarani,invitati: http://www.ziarulprahova.ro/stiri/st...-complet-maine
|
surprinzator dar s-au miscat repejor cu el,la fel si cu asfaltarile prin bariera si podul de la sud,dar ca de obicei rosturile de dilatare rupt cauciucurile in doua,gurile de canal sunt ca naiba...macar nu mai sunt gropi asa multe,inca
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning