![]() |
Re: Constanta - Accidente
2 Attachment(s)
|
Quote:
In prima ta poza se vede soferul dubei, care a ramas saracul "amanet" (nu e un cuvant prea frumos, dar altu n-am gasit :D ). E din Ploiesti, trebuia sa lase marfa la Midia si pe urma pleca spre Ploiesti. Nu are pe nimeni in Ctza si a ramas pe-aici doar el si cu masina facuta zob. Si nici macar n-are nici o vina saracul... Ambulanta a trecut prin zona din greseala, venea de nusht unde, au intrebat politia dak e cineva ranit, au aflat ca nu, si au plecat mai departe. Iar ai nabii reporterii s-au grabit s-o filmeze...si pe urma iar auzi stiri de genu : ai dreaq ashtia cu ambulantele, dupa ce ca nu vin la accident repede, nici macar nu opresc. |
LOR se vede ca arzi gazu prin mamaia .. lac .. etc ;)
|
Quote:
ne`au pus militzienii sa impingem la Infinity sa il urce pe platforma :D pacat de masina :( si bine ca nu a fost nimeni ranit |
Quote:
|
Quote:
si pt psycho...da ard gazu de pomana in oras :))...daca am gaz ;)) |
Quote:
|
probabil ii cunosteai si daia ...ca si mie mi`au facut la fel anu trecut la accidentu ala de pe lapusneanu cu 6 masini bulite la zodiac :))
|
LOR .. ce bine .. de acum am cu cine sa ma plimb .. ca eu is pe benzina .. si astia nu au gand sa o ieftineasca
stiti ceva de accidentu ala de la cec .. din ... de pe mamaia ... cu ig duca ?? era un break mulat pe copac ... |
8 Attachment(s)
Quote:
In alta ordine de idei...accident pe la ora 18.00 in seara asta la intersectia I.L.Caragiale cu Dumitru Marinescu (sau continuarea lui Dum. Marinescu). Taxi n-a acordat prioritate |
Constanta - Accidente
taximetristi imputiti mai bine , astia si aia cu maxi taxi cei mai nesimtiti soferi posibili lasa pacat de ala cu jeepu` eu ieseam si il bateam de zacea pe jos ............
|
Quote:
|
asera a fost pe mamaia un accident un matiz a calcat unbosket..
|
Quote:
|
Nasol accident , pt un bosket asa cum e , poti sa faci puscarie nu ?
Daca se arunca in fatza masinii si-l omori , nu faci puscarie ? |
Quote:
nu cred ca nu era pe trecere..si daca avea viteza legala.. |
in fata la europa a fost ???
|
nu aproape de ratiu ..
|
Quote:
Nu era nici pe trecere, nici in fatza la Europa. Era pe Mamaia imediat dupa intersectia cu Ratiu cum te duci spre Delfinariu, in fata unei filiale Posta Romana parca este acolo... |
aha ...am intrebat asa ca era un boschet in fata la europa si se proptea de toate masinile si ma gandeam ca una o sa`l calce ...da se pare ca nu era ala
acum pe seara pe la 8 am vazut politia criminalistica se ducea spre mamaia da eram la semafor si n`am putut sa ma iau dupa ea ...oricum cred ca era nasol ca aveau sirena si viteza ...vedem aici daca e ceva :P |
Quote:
|
aia a fost la sentiment :))) ....
si aseara am inteles ca a sarit unu beat cu masina pe faleza .. cica a cazut vre-o 15 m |
Quote:
scz de offtopic |
Quote:
nu o fi fost Nia <mugur> ca el mai are intentii din astea sinuciugashe :))))) |
3 Attachment(s)
Asta e cascadorul - cca 20m in jos, scapat eftin, cateva bube
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Inca unu!
Le-a pus lumea gand rau la stalpii aia de pe Bdul. Aurel Vaicu {Varianta}. Toti se opresc in ei, nu in stanga nu in dreapta...fix in ei...vor sa-i doboare, stalpu asta a supravietuit, nu stiu ptr cat timp. Daca masina ramane acolo, sigur o gasesc dimineata pe butuci..sau, direct pe jos... jantele alea prea fac cu ochiu la lume... :)) |
asta e de peste noapte de la linii asa :)))
|
Daca va uitati cu atentie la capota, veti observa ca masina asta nu s-a oprit in stalp, ci in bordura. Stalpul probabil l-a "gadilat" un pic datorita inertiei de dupa impactul cu bordura.
Liniutele nu se tin acolo unde a fost pozata masina. Cu putin inainte de lasarea intunericului, cateva persoane dadeau deja tarcoale masinii... sa speram ca era proprietarul si nu potentiali hoti. |
Draguta foc masina .... pacat de ea
|
Deci nu am "povestit" intamplarea, ca pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat, variante sunt da nu comentez, am zis doar ca S-A OPRIT in stalp, nu ca ar fi fost singurul obstacol, intradevar se vede foarte clar ca a plesnit bordura, care este destul de inalta, si aceasta i-a mai alinat din suferinta stalpului, ca defapt acolo S-A OPRIT masina :)...
P.S. nu s-a oprit in bordura ci in stalp, lasa capota, uite-te la bara...din cauza ca e ridicata masina nu a atins capota, sau, sa se fi indoit. |
Nu stiu cum se numeste strada ... cea paralela cu iesirea din Cta spre statiuni care da in peco-ul de la far . Exact in capatul strazii este un bloc ... la parter si-a facut "garaj" in balconul unui apartament un 5-ar e34.
|
Sunt 2 paralele. 1 Mai Vechi, care da in Rompetrolul ala de langa Poarta5, si Soseaua Mangaliei pe care merge tramvaiu 101 (cateva zile cate mai merge) care trece tot pe langa un peco (parca Petrom V) situat la intersectia Caraiman cu Mangaliei.
Dar daca ai spus de un bloc in capat, probabil e vorba de 1 Mai Vechi. Pacat de BMW-urile lovite... |
in seara asta de 2 ori am fost in navodari ... la intoiarcere am vazut 2 accidente ... prima oara un logan gri nel parca avea numaru ... frumos loganu ... era ... cu o nova sau super nova ... nu prea le deosebesc ... si a doua oara o cisterna a lovit ceva ... nu stiu exact ... ca mai erau vreo 3 cisterne oprite acolo .... nu am oprit sa fac poze ... eram pe cursa
|
Quote:
Omul a scapat cu o singura julitura la spranceana ! Pacat de masina ,an fab 2001 ! Noroc ca a apucat sa demonteze calculatorul ! |
mi-am dat si eu seama ca erau la furat, dar la ora aia - 12.00, deja nu prea mai era de furat. lipseau si doua jante. Eventual sa faca plangere la politie. sunt muncitori care lucreaz ala vilele din zona
|
le-am ratat pe astea din seara asta din mamaia .. bagami-as :)) ....
oricum nu si-au iesit din mana .... in fiecare weekend se bubuie astia in mamaia |
Quote:
|
de la 3am la 7am fost pe la urgenta nu a venit nici un ``mamaist busit`` deci psycho nu ne mai mintii pe forum... parca esti bunicamea cand eram mic , uite bau bau iese si te papa :lol:
|
Mamaia nu era la fel de populata ca in week endurile trecute...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning