Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

L.O.R. 13-11-08 23:11

Re: Constanta - Accidente

2 Attachment(s)
Attachment 699295 Attachment 699296
si 2 poze cu renaultu de la sensu giratoriu :P...

CT-87-BGN 14-11-08 01:31

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1862712)
Attachment 699291 Attachment 699292 Attachment 699293
sa zic ca s`a intamplat in jurul orei 23:20.. la aqua magic ... infinity fx35 cu o duba ...cred ca ala cu infinity`u a iesit din parcare si a taiat linia continua ...altfel nu`mi explic fenomenul ...nu am putut sa pozez partea stanga sa vedeti si voi cat de varza era facut ..portierele mai aveau putin si ieseau pe partea cealalta ...din cate am vazut nu au existat victime ...ambulanta a venit asa la misto..

Infinity venea dinspre giratoriu, duba dinspre bariere, adica exact din sensuri opuse. Infinity a intrat pe contrasens, nu se stie de ce. Nu a patit nimeni nimic. Doar ca soferul Infinity a plecat pana la spital pentru ca-l durea nusht ce, probabil de fatzada.
In prima ta poza se vede soferul dubei, care a ramas saracul "amanet" (nu e un cuvant prea frumos, dar altu n-am gasit :D ). E din Ploiesti, trebuia sa lase marfa la Midia si pe urma pleca spre Ploiesti. Nu are pe nimeni in Ctza si a ramas pe-aici doar el si cu masina facuta zob. Si nici macar n-are nici o vina saracul...
Ambulanta a trecut prin zona din greseala, venea de nusht unde, au intrebat politia dak e cineva ranit, au aflat ca nu, si au plecat mai departe. Iar ai nabii reporterii s-au grabit s-o filmeze...si pe urma iar auzi stiri de genu : ai dreaq ashtia cu ambulantele, dupa ce ca nu vin la accident repede, nici macar nu opresc.

Psycho 14-11-08 07:56

LOR se vede ca arzi gazu prin mamaia .. lac .. etc ;)

CT 88 BAU 14-11-08 08:06

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1862718)
Attachment 699295 Attachment 699296
si 2 poze cu renaultu de la sensu giratoriu :P...

pe ala cu renaultu` nu am apucat sa il vad :(

ne`au pus militzienii sa impingem la Infinity sa il urce pe platforma :D
pacat de masina :( si bine ca nu a fost nimeni ranit

L.O.R. 14-11-08 12:19

Quote:

Originally Posted by MinistryOfSound (Post 1863030)
pe ala cu renaultu` nu am apucat sa il vad :(

ne`au pus militzienii sa impingem la Infinity sa il urce pe platforma :D
pacat de masina :( si bine ca nu a fost nimeni ranit

e din week accidentu asta stai linisti nu ai pierdut nik :P

L.O.R. 14-11-08 12:22

Quote:

Originally Posted by CT-87-BGN (Post 1862871)
Infinity venea dinspre giratoriu, duba dinspre bariere, adica exact din sensuri opuse. Infinity a intrat pe contrasens, nu se stie de ce. Nu a patit nimeni nimic. Doar ca soferul Infinity a plecat pana la spital pentru ca-l durea nusht ce, probabil de fatzada.
In prima ta poza se vede soferul dubei, care a ramas saracul "amanet" (nu e un cuvant prea frumos, dar altu n-am gasit :D ). E din Ploiesti, trebuia sa lase marfa la Midia si pe urma pleca spre Ploiesti. Nu are pe nimeni in Ctza si a ramas pe-aici doar el si cu masina facuta zob. Si nici macar n-are nici o vina saracul...
Ambulanta a trecut prin zona din greseala, venea de nusht unde, au intrebat politia dak e cineva ranit, au aflat ca nu, si au plecat mai departe. Iar ai nabii reporterii s-au grabit s-o filmeze...si pe urma iar auzi stiri de genu : ai dreaq ashtia cu ambulantele, dupa ce ca nu vin la accident repede, nici macar nu opresc.

eu am ajuns dupa tine la accident ...acum imi dau seama ca parcasem in spatele tau :P

si pt psycho...da ard gazu de pomana in oras :))...daca am gaz ;))

CT-87-BGN 14-11-08 12:35

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1863465)
eu am ajuns dupa tine la accident ...acum imi dau seama ca parcasem in spatele tau :P

Da, pai am ajuns eu, iar politia abia la 10 min dupa mine, dak nu chiar mai mult. Si cum au ajuns, m-au luat repede sa-i ajut la masuratori...nusht cum m-au gasit tocmai pe mine...

L.O.R. 14-11-08 16:13

probabil ii cunosteai si daia ...ca si mie mi`au facut la fel anu trecut la accidentu ala de pe lapusneanu cu 6 masini bulite la zodiac :))

Psycho 14-11-08 17:44

LOR .. ce bine .. de acum am cu cine sa ma plimb .. ca eu is pe benzina .. si astia nu au gand sa o ieftineasca

stiti ceva de accidentu ala de la cec .. din ... de pe mamaia ... cu ig duca ??

era un break mulat pe copac ...

CT-87-BGN 14-11-08 18:43

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1863801)
probabil ii cunosteai si daia ...ca si mie mi`au facut la fel anu trecut la accidentu ala de pe lapusneanu cu 6 masini bulite la zodiac :))

Probabil :)

In alta ordine de idei...accident pe la ora 18.00 in seara asta la intersectia I.L.Caragiale cu Dumitru Marinescu (sau continuarea lui Dum. Marinescu). Taxi n-a acordat prioritate

Sor3L 14-11-08 20:34

Constanta - Accidente

taximetristi imputiti mai bine , astia si aia cu maxi taxi cei mai nesimtiti soferi posibili lasa pacat de ala cu jeepu` eu ieseam si il bateam de zacea pe jos ............

L.O.R. 15-11-08 12:54

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1864036)
LOR .. ce bine .. de acum am cu cine sa ma plimb .. ca eu is pe benzina .. si astia nu au gand sa o ieftineasca...

vezi ca sunt altii care se plimba mai mult ca mine :)))...si eu am tot benzina stai linistit ...dar ca o iau la pretz de gaz e partea a2a :P

ct11lyv 15-11-08 17:05

asera a fost pe mamaia un accident un matiz a calcat unbosket..

CT-87-BGN 15-11-08 17:17

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1864036)
stiti ceva de accidentu ala de la cec .. din ... de pe mamaia ... cu ig duca ??

era un break mulat pe copac ...

http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...upa-necaz.html

Vialy 15-11-08 19:22

Nasol accident , pt un bosket asa cum e , poti sa faci puscarie nu ?

Daca se arunca in fatza masinii si-l omori , nu faci puscarie ?

ct11lyv 15-11-08 21:00

Quote:

Originally Posted by Vialy (Post 1866131)
Nasol accident , pt un bosket asa cum e , poti sa faci puscarie nu ?

Daca se arunca in fatza masinii si-l omori , nu faci puscarie ?

nu cred ca nu era pe trecere..si daca avea viteza legala..

L.O.R. 15-11-08 21:06

in fata la europa a fost ???

ct11lyv 15-11-08 21:07

nu aproape de ratiu ..

CT-87-BGN 15-11-08 21:09

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1866332)
in fata la europa a fost ???

Nu era nici pe trecere, nici in fatza la Europa. Era pe Mamaia imediat dupa intersectia cu Ratiu cum te duci spre Delfinariu, in fata unei filiale Posta Romana parca este acolo...

L.O.R. 15-11-08 21:47

aha ...am intrebat asa ca era un boschet in fata la europa si se proptea de toate masinile si ma gandeam ca una o sa`l calce ...da se pare ca nu era ala

acum pe seara pe la 8 am vazut politia criminalistica se ducea spre mamaia da eram la semafor si n`am putut sa ma iau dupa ea ...oricum cred ca era nasol ca aveau sirena si viteza ...vedem aici daca e ceva :P

ct11lyv 16-11-08 18:34

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1866390)
aha ...am intrebat asa ca era un boschet in fata la europa si se proptea de toate masinile si ma gandeam ca una o sa`l calce ...da se pare ca nu era ala

acum pe seara pe la 8 am vazut politia criminalistica se ducea spre mamaia da eram la semafor si n`am putut sa ma iau dupa ea ...oricum cred ca era nasol ca aveau sirena si viteza ...vedem aici daca e ceva :P

te intelegem esti putin blonda ;) :*

Psycho 16-11-08 18:48

aia a fost la sentiment :))) ....

si aseara am inteles ca a sarit unu beat cu masina pe faleza .. cica a cazut vre-o 15 m

L.O.R. 16-11-08 18:59

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 1867704)
te intelegem esti putin blonda ;) :*

liviu tin sa te anunt ca nu mai sunt blonda :)) dar ce sa`ti cer ...daca tu iesi in oras odata pe luna :P si atunci iti lasi masina parcata pe mamaia sa ti`o vada toata lumea ca esti pe shtrase

scz de offtopic

ct11lyv 17-11-08 10:19

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1867753)
liviu tin sa te anunt ca nu mai sunt blonda :)) dar ce sa`ti cer ...daca tu iesi in oras odata pe luna :P si atunci iti lasi masina parcata pe mamaia sa ti`o vada toata lumea ca esti pe shtrase

scz de offtopic

nu o fi fost Nia <mugur> ca el mai are intentii din astea sinuciugashe :)))))

Skyppy 17-11-08 16:56

3 Attachment(s)
Asta e cascadorul - cca 20m in jos, scapat eftin, cateva bube

h0p3r 17-11-08 17:30

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 1868997)
nu o fi fost Nia <mugur> ca el mai are intentii din astea sinuciugashe :)))))

bahhhh....am avut intentii din astea de emo kid...dar m-am lasat.... dar vad ca au luat'o altii pe carari gresite :lol:

Drako4Life 18-11-08 16:02

5 Attachment(s)
Inca unu!
Le-a pus lumea gand rau la stalpii aia de pe Bdul. Aurel Vaicu {Varianta}. Toti se opresc in ei, nu in stanga nu in dreapta...fix in ei...vor sa-i doboare, stalpu asta a supravietuit, nu stiu ptr cat timp.

Daca masina ramane acolo, sigur o gasesc dimineata pe butuci..sau, direct pe jos... jantele alea prea fac cu ochiu la lume... :))

L.O.R. 18-11-08 19:35

asta e de peste noapte de la linii asa :)))

quick_5hifter 18-11-08 20:40

Daca va uitati cu atentie la capota, veti observa ca masina asta nu s-a oprit in stalp, ci in bordura. Stalpul probabil l-a "gadilat" un pic datorita inertiei de dupa impactul cu bordura.
Liniutele nu se tin acolo unde a fost pozata masina.
Cu putin inainte de lasarea intunericului, cateva persoane dadeau deja tarcoale masinii... sa speram ca era proprietarul si nu potentiali hoti.

Urban_Racing 18-11-08 21:20

Draguta foc masina .... pacat de ea

Drako4Life 18-11-08 22:10

Deci nu am "povestit" intamplarea, ca pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat, variante sunt da nu comentez, am zis doar ca S-A OPRIT in stalp, nu ca ar fi fost singurul obstacol, intradevar se vede foarte clar ca a plesnit bordura, care este destul de inalta, si aceasta i-a mai alinat din suferinta stalpului, ca defapt acolo S-A OPRIT masina :)...

P.S. nu s-a oprit in bordura ci in stalp, lasa capota, uite-te la bara...din cauza ca e ridicata masina nu a atins capota, sau, sa se fi indoit.

X-Ray-Eyes 18-11-08 23:46

Nu stiu cum se numeste strada ... cea paralela cu iesirea din Cta spre statiuni care da in peco-ul de la far . Exact in capatul strazii este un bloc ... la parter si-a facut "garaj" in balconul unui apartament un 5-ar e34.

CT-87-BGN 19-11-08 10:12

Sunt 2 paralele. 1 Mai Vechi, care da in Rompetrolul ala de langa Poarta5, si Soseaua Mangaliei pe care merge tramvaiu 101 (cateva zile cate mai merge) care trece tot pe langa un peco (parca Petrom V) situat la intersectia Caraiman cu Mangaliei.
Dar daca ai spus de un bloc in capat, probabil e vorba de 1 Mai Vechi.
Pacat de BMW-urile lovite...

aikman 20-11-08 23:00

in seara asta de 2 ori am fost in navodari ... la intoiarcere am vazut 2 accidente ... prima oara un logan gri nel parca avea numaru ... frumos loganu ... era ... cu o nova sau super nova ... nu prea le deosebesc ... si a doua oara o cisterna a lovit ceva ... nu stiu exact ... ca mai erau vreo 3 cisterne oprite acolo .... nu am oprit sa fac poze ... eram pe cursa

topser 21-11-08 13:16

Quote:

Originally Posted by Skyppy (Post 1869821)
Asta e cascadorul - cca 20m in jos, scapat eftin, cateva bube

Indivizii aia de jos sunt niste hoti ordinari ,i-au dezmembrat omului masina .au taiat fire din bord cu aparate cu tot ,au furat difuzoarele ,centuri de sig,alternator ,au taiat tapiteria si au spart geamurile laterale !!!:evil:
Omul a scapat cu o singura julitura la spranceana ! Pacat de masina ,an fab 2001 ! Noroc ca a apucat sa demonteze calculatorul !

Skyppy 21-11-08 13:29

mi-am dat si eu seama ca erau la furat, dar la ora aia - 12.00, deja nu prea mai era de furat. lipseau si doua jante. Eventual sa faca plangere la politie. sunt muncitori care lucreaz ala vilele din zona

Psycho 21-11-08 23:52

le-am ratat pe astea din seara asta din mamaia .. bagami-as :)) ....

oricum nu si-au iesit din mana .... in fiecare weekend se bubuie astia in mamaia

h0p3r 22-11-08 02:08

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1879343)
le-am ratat pe astea din seara asta din mamaia .. bagami-as :)) ....

oricum nu si-au iesit din mana .... in fiecare weekend se bubuie astia in mamaia

ce accidente au fost frate in seara asta in mamaia, ca am dat ture de mamaia pana la ora 2a.m si nu am vazut nimic

sonykel 22-11-08 09:18

de la 3am la 7am fost pe la urgenta nu a venit nici un ``mamaist busit`` deci psycho nu ne mai mintii pe forum... parca esti bunicamea cand eram mic , uite bau bau iese si te papa :lol:

Blondy26 22-11-08 11:52

Mamaia nu era la fel de populata ca in week endurile trecute...

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning