![]() |
Re: My KYS !!
@vali1233 - Se recomanda sa stea masina cu pernele umflate
@adi & Alonso - sa zicem ca le dau jos, pentru linistea mea sufleteasca :) @manson - Ms frumos @cielo - ai raspun pe pm @Christnacht - baiat de zahar, ca de obicei :) Mersi frumos! @cata50 - ma cam urmaresti :) |
Ce planuri mai ai pentru KYS?
|
3 Attachment(s)
Salutare,
Planuri sunt multe, insa dupa cum cred ca v-ati obisnuit, vara nu prea mai modific nimic la masina intrucat vreau sa profit si sa ma plimb cu ea. Cine stie la iarna ce se va mai intampla...daca se va mai modifica ceva...nu stiu..! Profitand de cateva ore libere am inceput sa mai lucrez putin la detaliile din portbagaj... |
in curand 200 pagini cu bune, cu rele, cu contre, cu aprecieri.......
felicitari si bafta in continuare cu ce vrei sa mai faci la KYS...cu toate ca e cam full options :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Polita de la portbagaj este aproape gata..iar ledele sclipesc :)
|
Daca vezi un avion in oglinzi sa stii ca e pierdut si cauta pista de aterizare... :lol:
Succes! |
3 Attachment(s)
s-a montat..si arata cam asa :
|
Difuzorul arata urat cu marginea aia dezlipita, mai bine iai pune o sita sa fie mai estetic.
|
bine lucrat ca fiecare cm patrat din masina de altfel
ps:zi-mi si mie te rog de unde cumperi tapiteria(mocheta) aia neagra...ms |
3 Attachment(s)
@ingerasul - caut de ceva vreme o protectie ptr woofer dar nu am gasit ceva care sa-mi placa. Inca sunt in cautari..
@cielo - multumesc . Mocheta mi-a dat-o cineva care se ocupa cu facut incinte. Nu comercializeaza, ci foloseste pentru lucrarile lui... si poze seara... |
Merge un soi de garnitura lipita pe woofer... nu merita acoperit ;)
|
1 Attachment(s)
Salutare,
Mda..sunt idei si idei...ms Ja_rule. Ma voi gandi si la varianta asta. Pana una alta..s-au mai confectionat mici jucarii ptr masina :) |
Nu stiu de ce, dar am o idee in cap ca tu vrei sa faci suicide doors?:?:
|
Este posibil ca piesele alea doua sa fie viitoarele balamale:-P oricum interesanta idee
|
Rabdare si tutun!!!!
|
Te-am vazut ieri seara, veneai dinspre buzau (cred) iar pe la intrare in bucuresti, la un semafor ti-am vazut suspensiile in actiune. Ti-am facut cu mana..probabil te-ai intrebat cine o mai fi si nebunul asta care te saluta:) Oricum, foarte tare loganul, l-am mai vazut parcat prin bucuresti de cateva ori...dar faza cu suspensiile pe aer m-a dat pe spate;)) Sunt curios ce-ti mai trece prin cap..citesc pe aici ceva de "suicide doors"? :-"
Spor la modificari in continuare!! |
6 Attachment(s)
Salutare! te-am vazut si multumesc pentru apreciere.
Postez cateva poze din weekend.. |
Quote:
|
Frumoase pozele!
Ai observat că numărul faţă, este puţin strāmb? |
Se regleaza,ca jokero e bandit!
|
Eram emotionat ca era numar nou si l-am pus in graba! Se rezolva problema cat ai clipi... :)
|
Felicitari pentru munca depusa.Imi place foarte mult cum a iesit KYS'ul.Simplu si cu gust.Cum ai facut oglinzile cu semnalizarea in interior?
|
Pentru semnalizari in oglinzile retrovizoare exista module speciale cu SMD care se lipesc pe spatele oglinzii si se conecteaza la semnale.:-)
Inca o postare si se implinesc 200 de pagini dedicate KYS-ului:bunch: |
Quote:
Am omis să văd că este altă plăcuţă. Am văzut că este strāmbă dar n-am văzut că este alta! :D Ai pierdut-o pe aia? P.S. Nu s-a mai putut treaba cu spaţiul dintre litere? |
N-am pierdut-o, doar ca era f deteriorata ( bagasem foarfeca de tabla in ea..etc etc ) si riscam sa imi zgarii bara. Din pacate nu se mai poate treaba cu spatiul dintre litere....Nu e problem..ma descurc si asa!
|
ce iti mai place la monteoru :D mereu te vad superba masina eu am un renault 5 albastru am tot coincis si iti admiram bijuteria !
bafta |
2 Attachment(s)
am avut norocul sa iti admir masina in buzau la moonlight..superba.doua poze:oops: scuze pt calitate:-)
|
Multumesc frumos, tuturor. Tot circul prin zona Buzau - Monteoru de cateva saptamani bune - vizite la moshie... :)
Ms de poze MeMutzu - ti-am dat avarii sa-mi cer scz ptr ca merg f incet din cauza drumului... |
masina e perfecta! si lasa numarul asa, nu il indrepta. De ce nu l-ai mai legat de grila din bara? probleme cu police? Tata a luat advertisment din cauza mea ca l-am convins sa dam numarul de pe fata jos si sa il punem ceva in gen cum il aveai tu legat :(
P.S.- pe bune daca inteleg aceste legi stupide...pana la urma ce conteaza daca e numarul cu 20 de cm mai jos? altii care merg cu ele sterse nu patesc nimic X( |
hai cu pozele cu sistemul ala smecher la portbagaj!
|
2 Attachment(s)
Numarul l-am indreptat fara nici o problema. Suportul numarului este ingenios si ma ajuta sa-l pozitionez unde vreau, pe bara fata.Nu am avut discutii cu politia dar eram luat la ochi imediat din cauza lipsei numarului.
Intre timp am mai finalizat o inginerie la masina - portbagaj cu personalitate :) |
big LIKE! :shock:
|
:shock:
Ce iti mai trece prin cap ma Cosmin?:))) |
Quote:
|
Quote:
excelent! ;) https://www.youtube.com/watch?v=qxGmN9u4DhU |
Quote:
|
parerea mea e ca esti un om nebun ( in sensul cel mai bun al cuvantului) citesc topicul asta de mult timp si am vazut toata evolutia masinii. oare cand se vor termina ideile ?
|
genial ! bv! astea da idei de transformare custom ! hai acuma BEST PORTBAGAJ =)))
|
Foarte tare ideea..Am vazut la Piatra mai detaliat cum arata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning