Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

cristi.mk4 14-01-10 16:30

Re: Discutii despre orice!

nu urca pana la 260...da pe autobanda cu siguranta 240 o ie.......

sti cineva ceva de gripa porcina? va-ti vaccinat? asta o lipsit acuma..restu toate le avem :)

CRISTIANO : acuma am observat ca esti din baiasprie......nu ai vazut un mk3 DOlar racer pe la voi ?

andreizr1 14-01-10 16:41

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2977007)

sti cineva ceva de gripa porcina? va-ti vaccinat? asta o lipsit acuma..restu toate le avem :)

CRISTIANO : acuma am observat ca esti din baiasprie......nu ai vazut un mk3 DOlar racer pe la voi ?

ce spune-ai de gripa ?

Vezi te rog aceste 2 filme

https://www.youtube.com/watch?v=wSh76...ayer_embedded#

si

https://www.youtube.com/watch?v=x2-sp...ayer_embedded#

cristiano304 14-01-10 16:54

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2977007)

am vazut cv de culoare mai deschissa parca:?:

cristi.mk4 14-01-10 17:45

da intrafevar e un gri metal..:D in legatura cu gripa:))?? eu aveam de gand sa merg la vaccinare dar mam ragandit

3SGE 14-01-10 19:31

Golf MK4 85kw ajunge la maxim 190-200kmh (210-220 pe bord,eroare de 20kmh, absolut normala) dar la 240 nu ajunge nici cu un motor in plus, tinand cont ca la 210kmh pe bord are aprox 5300 rpm.

dobro_c 14-01-10 21:21

1 Attachment(s)
pentru toti dusmanii mei, o dedicatie speciala si un sincer "Sa muriti toti de ciuda ca m-am realizat"
va arat fundu meganului meu

cristi.mk4 15-01-10 09:15

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 2977637)
Golf MK4 85kw ajunge la maxim 190-200kmh (210-220 pe bord,eroare de 20kmh, absolut normala) dar la 240 nu ajunge nici cu un motor in plus, tinand cont ca la 210kmh pe bord are aprox 5300 rpm.

aici chiar te contrazic.........am un preten cu un mk4 si are 105 ccp e model mai nou decat a meu si are 5 viteze si ia dat 240 maxim :X

si eu la orice ora il pap pe ala cu 105 ccp.......:D nu uita am turbina kit ambreeaj schimbate noi :D

cristiano304 15-01-10 10:12

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2978954)
aici chiar te contrazic.........am un preten cu un mk4 si are 105 ccp e model mai nou decat a meu si are 5 viteze si ia dat 240 maxim :X

si eu la orice ora il pap pe ala cu 105 ccp.......:D nu uita am turbina kit ambreeaj schimbate noi :D

eu nu tare cred dar posibil

ps:turbina kit ambreaj de care ai stage 2?8)

Dany.bilan628 15-01-10 10:30

lasa bai cristiano omul in pace ca omul scote din ambreiaj şasă cai. :lol:

@cristimk4: te rog eu incearca sa scrii in limba romana

bujuKYL 15-01-10 11:07

varianta de ocolirea pentru drumul forestier din fata de la Metro, pe lanaga Dacia apoi pe la Marul de aur, e bun drumul si in ultimul timp am observat ca tot mai multa lume o ia pe acolo mai nou...si un sfat jenti de 13 daca se poate si cauciuc cat mai gros pentru a putea merge la Nistru...DRUM DEZASTRU!!!

bujuKYL 15-01-10 19:32

gata cu atata prostie! am o problema la bmw care ma poate ajuta?

Brabus 15-01-10 19:33

pai zi si tu problema :D

adisoruc 15-01-10 19:35

spune ce si poate te putem ajuta. am inteles ca ai un motor 318IS acum? stiu un mecanic bun pt is :)

problema electrica ai rezolvat-o?

bujuKYL 15-01-10 19:40

problema este in felul urmator! mi se reseteaza bordul de exemplu daca am 90km/h cade bordu si knd isi revine se aprind toate luminitele de pe bord, si daca folosesc stergatoarele nu merg pana isi revine bordul! ce poate fi?

adisoruc 15-01-10 19:41

electrical

ti-am scris cu cateva posturi in urma numarul unui electrician foarte bun

jimi.

foloseste-l cu incredere. e super ok baiatul si chiar se pricepe

bujuKYL 15-01-10 19:41

a si masina este un bmw 320(e36) cu motor de 1,8 is, si mai este o chestie care am omisu, cand mi-am schimbat motorul am schimbat si bordul poate fi din asta? ca nu a fost montat corespunzator?

adisoruc 15-01-10 19:43

nu sunt electrician si nu stiu/ nu ma bag

bogo4all 15-01-10 22:44

V-ati calmat? Sunteti in vacanta si nu stiti cum sa va pierdeti vremea? Iar pentru baietii din Dolar Racer va rog discutati strict pe thread-ul vostru daca pe celelalte puneti paie pe foc, ganditi inainte sa vorbiti, totusi sunt multi pe forum care detin masini si nu bicicleta pe balcon.

bujuKYL 15-01-10 22:47

sa trezit si asa zisul bogo, daca nu ai fost de la inceput in discutie nu stiu la ce vi tu sa pui punctul!

bogo4all 15-01-10 22:57

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 2981544)
sa trezit si asa zisul bogo, daca nu ai fost de la inceput in discutie nu stiu la ce vi tu sa pui punctul!

Man poate de aceea sunt eu pe forum, si ca sa-ti spun ca sunt de ceva vreme pe forum nu ca asta ar face o diferenta intre noi doi. Invata regulile jocului iar apoi joaca.

bujuKYL 16-01-10 04:49

si de cand e regula trebuie sa fi vechi pe forum sa te bagi intrea alti sa le pui punctul? si cam nasol ca pe forumul asta au aces si copii sub 18 ani, mie mi se pare cam aiurea! aia sa-si vasa inca de masinute si de nfs pe calculator!

cristi.mk4 16-01-10 07:54

buju te duc eu la un electrician auto buna la mitica`

bogo4all 16-01-10 09:46

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 2981999)
si de cand e regula trebuie sa fi vechi pe forum sa te bagi intrea alti sa le pui punctul? si cam nasol ca pe forumul asta au aces si copii sub 18 ani, mie mi se pare cam aiurea! aia sa-si vasa inca de masinute si de nfs pe calculator!

Man tu sti sa citesti? fi atent la ce am scris eu, am punctat ca asta nu e o diferenta intre noi doi, vechimea, dar din intamplare sunt moderator si de aceea sunt pus aici.

cristi.mk4 16-01-10 09:59

buju vriji k bogo e sefu aici....respectal :)

bogo4all 16-01-10 13:43

Ceva ce ne intereseaza pe toti

http://www.emaramures.ro/Video-Maram...etro-Baia-Mare

haky01 16-01-10 13:53

10 oameni pt o groapa si tot lucru de c***t au facut
aia tine pana trece prima raba pe acolo

bujuKYL 16-01-10 14:00

da bogo cam asa sta treaba numai la romani vezi asa ceva! unde e porcu daca tot au butelie sa-l parjoleasca:))

andreizr1 16-01-10 15:01

Parca vad ca pe acte operatiunea a costat citeva sute de milione de lei vechi .... din banul public ....

ballack 16-01-10 15:14

Normal, ca doar nu era sa dea Anghel sau Dolha din buzunarul lor :D

MephistoBM 16-01-10 18:28

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 2983196)
Normal, ca doar nu era sa dea Anghel sau Dolha din buzunarul lor :D

Mai mult ca sigur niste bani au intrat in buzunarele lor !

Paco4golf 16-01-10 18:36

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 2982980)

Tare de tot =)) doar ca dupa cateva saptamani e mai mare ca inainte =))

bujuKYL 17-01-10 10:17

baieti poi trebuie sa faca manevre sa-si poata achizitiona alte jante pe A8 model 2008:D

jonny_rapp 17-01-10 11:39

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul, nu mai zic nimic:???:

botdriver 17-01-10 11:59

Topul modelelor auto care s-au dovedit a fi un mare esec!
http://www.wall-street.ro/top/Auto/7...mare-esec.html
....interesant

Dan G. 17-01-10 13:31

Salut. Eu am un Mondeo mk4 (2008) 1.8 TDci, 125 cai si de ceva vreme am tot cautat pe net power box-uri , chip-uri pentru a mari puterea motorului. Toate firmele care produc sau comercializeaza asemenea produse sustin ca pe langa faptul ca iti cresc perfomantele motorului iti scad si consumul de carburant ... . Cu cresterea puterii sunt de acord dar in privinta scaderii consumului nu stiu ce sa spun .. ?! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii in privinta asta si daca aveti montate pe masini power-box uri sau chip-uri as vrea sa stiu cum se comporta motorul dupa montarea lor.

Multumiri anticipate !!! :)

cristi.mk4 17-01-10 15:38

Quote:

Originally Posted by Dan G. (Post 2985842)
Salut. Eu am un Mondeo mk4 (2008) 1.8 TDci, 125 cai si de ceva vreme am tot cautat pe net power box-uri , chip-uri pentru a mari puterea motorului. Toate firmele care produc sau comercializeaza asemenea produse sustin ca pe langa faptul ca iti cresc perfomantele motorului iti scad si consumul de carburant ... . Cu cresterea puterii sunt de acord dar in privinta scaderii consumului nu stiu ce sa spun .. ?! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii in privinta asta si daca aveti montate pe masini power-box uri sau chip-uri as vrea sa stiu cum se comporta motorul dupa montarea lor.

Multumiri anticipate !!! :)

dupa ce iti pui chip o sa-ti afume masina de necrezut..dar si merge

PhattBoy 17-01-10 16:35

Principiul prin care un powerbox functioneaza face, pe scurt si la modo grosso, ca sa castigi putere (torque) si face ca motorul sa fie mai elastic... implicit mai putine schimbari de trepte, rezulta consum putin mai mic! Teoretic, asa ar fi... Sper ca nu am gresit. :D

Dan G. 17-01-10 21:54

Quote:

Originally Posted by PhattBoy (Post 2986347)
Principiul prin care un powerbox functioneaza face, pe scurt si la modo grosso, ca sa castigi putere (torque) si face ca motorul sa fie mai elastic... implicit mai putine schimbari de trepte, rezulta consum putin mai mic! Teoretic, asa ar fi... Sper ca nu am gresit. :D

Din cate stiu eu, pentru a mari puterea unui motor se poate seta turbina sa bage mai mult aer in motor + un adaos de combustibil. Altfel nu vad cum s-ar putea mari puterea :?? ...

Tu ti-ai montat chip/power box pe masina ta ?

Norbertinio 17-01-10 21:59

Quote:

Originally Posted by Dan G. (Post 2987341)
Din cate stiu eu, pentru a mari puterea unui motor se poate seta turbina sa bage mai mult aer in motor + un adaos de combustibil. Altfel nu vad cum s-ar putea mari puterea :?? ...

Tu ti-ai montat chip/power box pe masina ta ?

Orienteaza-te spre topicurile despre cip-tuning, flash etc...o sa gasesti raspunsuri mult mai precise acolo.
https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html
https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html

eMH 17-01-10 22:01

Gandeste-te ca la o limitare. Gandeste-te ca la o roata care merge infranata. Consuma si multa zeama,si nici nu trage. Dupa ce o rezolvi,merge si mai repede,si mai economic. Deci se poate.

Este posibil si cum ai zis tu,cu marirea presiunii in turbo,dar aia nu are legatura cu chip-uitul.

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning