![]() |
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
la multi ani lui ursulica, cand imi aduc aminte de tura data pe langa casa presei si acum imi revine zambetul ALA pe buze :D
|
multi ani sa traiasca za bear.....asteptam o naveta de bere din partea proprietarului :P :lol:
|
Quote:
|
nu de M originala.. facute de M gen.. :D
|
pana la urma evacuarea e de m3 e36 originala?..sau din inox facuta custom in genul celor de m?..... daca ai baga si un film ar fi super ;)
|
o sedinta foto cu ursu la iarba verde vedem si noi?
|
foarte misto masina. acum tre sa gasesc si eu o nuantza de albastru pentru a mea.... sa vedem care imi face cu ochiu ...
cati mai multi bani la bagat in ea |
E piesa frate, sa o stapanesti sanaros, si ai mare grija cu ea. Multa bafta in continuare!!!
|
Quote:
tre sa-i fac geometria pe care inca n-am facut-o dar acum pot spune ca m-as cam putea apuca de masina,am terminat cu concediile cu toate cele :P pot sa ma concetrez asupra ei la maxim acum.. |
succes si hai sa te vedem la un rond :D
|
ce sanse ai sa iei itpu daca-ti pui un roll bar in masina si un v8 ? :)
sau care-i mersu ? :) mai ai vreo sansa sa mergi cu ea pe strada? legal vbind ? |
Quote:
|
zero din start...
|
Quote:
SUCCES MAXIM |
Quote:
|
Uhm, raru se mai face?
l-am facut in aug 2008, mai tre sa bag masina prin rar? sau doar prin itp ? de acum incolo ... noutati cu masina... in primu rand paguba, i-am scos stickerele cu anonymous dp laterale si mi-a ramas numai lipici d`ala pe vopsea,si cand sa-l scot,am matuit vopseaua,si nici nu le-am scos,si sa-mi bag pwla-n ele ca arata infect,insa presupun ca pana o vopsesc o sa-i pun provizoriu niste stickere tot cu anonymous insa de data asta drepte,si paralele si corecte si nu strambe si alea alea,si pe sub scris o sa pun niste splashuri ceva cu autocolant negru,ca sa acopar vopseaua matuita,sa vad cum fac un design ceva sa nu mai apara ce-am stricat,apoi vopseala si gata,scapam de belea... pana una alta am bagat-o la geometrie,insa mi-au refuzat-o aia de la autosoft(baieti) mi-au zis sa schimb pivotu dp dreapta si bieleta de directie stanga ( ca-s praf amandoua ) si deci le-am comandat noi noutze 2 milioane 100 ... :( vazand ca nu e loc cu geometria,m-am dus la evacuare,ca mi s-a parut mie ca rasufla pe undeva, ca sa ajung acolo sa-mi zica nenea de la evacuare ca e praff toata evacuarea si ca sa-mi iau alta,cu tot cu galerie cu tot tot tot.... :/ am ramas masca,in fine, o s-o mai duc la un alt evacuator ( :lol: ) sa vad care-i treaba,si daca e, o schimb ... pe langa asta,am reparat stopurile,am pus numaru cazut pe spate... si intentionez s-o bag un pic intr-o reparatie generala inainte de iarna,as vrea sa-i iau caldura,pun torpedoul si bandoul spate lipsa... am vbit cu dani sa-i cumpar capota de bad boy look :X ma costa 2 mil jumate vopsitu ei :( plus capota, iarasi o groaza de bani,mi-e scarba,insa azi am condus masina si m-am reindragostit de ea.. :X insa vreau un motor mai mare si usor usor strang bani si ma apuc de ea,la fel ca-n 2007 :lol: nu s-a schimbat nimic, aceiasi cursa nebuna de a strange bani ca sa ii bag in ea ... caci,surpriza,o iubesc :X m-ar interesa si pe mine date despre v8 ... :) cine stie cam care-i procedeul si tot asa... poate ma ajuta cu niste sfaturi si nu numai,desigur e vb de un proiect LUNG ... care o sa dureze pentru ca necesita BANI multi ... pe care momentan nu-i am .. dar ii fac :D |
daca vrei evacuarea originala de 2.5 12v noua.....da-mi un telefon
si daca vrei sa scapi de vopseaua aia matuita, te rezolv la un polish smecher..... |
Procedeul e foarte simplu, iei un m5 e39 , il duci la jae, impreuna cu urs si iei inapoi un urs 5.0 v8:P
|
e si asta o idee :)))
|
Daca ai nevoie de galerie de evacuare stok iti dau eu. Cadou.
|
te rezolv eu cu ITP fara masina
|
deci,masina mai trece prin rar?
daca are raru facut in 2008 ? in conditiile in care masina ramane la mine,nu se vinde :) 4 ever... mai are dc sa treaca prin rar ? sau doar itp ? plz help .. |
depinde...de exemplu poti ajunge cu ea la rar in cazul in care ramai fara talon
|
daca ramane la tine faci doar ITP....daca o vinzi mergi la RAR pt identificare....
daca ramai fara talon pt folie,jante etc....atunci da...trebuie sa ajungi la RAR.....altfel nu. |
si poti scapa sa-ti ia talonu ptr folii si restu daca pretinzi ca n-ai talonu la tine? cat e amenda?
|
Quote:
|
Quote:
sta linistit la mine pe birou,cand suntem (eu si ursu) opriti de politia,talonu e la cristi,un tovarash,caruia i-am dat masina,s-o conduca,si-am uitat talonu la el .. drept urmare,am vreo 8 amenzi de lipsa talonului acasa :lol: da nu e panica,merge deci atata timp cat nu mai trece prin rar,e okay.. 4000 v8 m60b40 286 hp si 400 nm ? :X asa bine ?! fortza bossssssssssssssssssssssssssssssssssssss |
io deja strang bani pt motoru aia.... ;)
si vezi ca in zona cluj, e mai ieftin decat in bucuresti ;) |
Quote:
|
pai jae isi monteaza momentan... M5 V8
|
prea bun,insa la mine nu se poate pune problema asa,nici nu vreau sa ma gandesc cati bani sunt la mijloc... si alte aspecte... :)
2.5 e perfect :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
hey santos...cum sta treaba cu ursu'...ai mai lucrat ceva pe la el?functioneste :)) ?ca de vre-o luna incoace nu prea am mai auzit nimic de el :P
multa bafta! |
Hai cu v8 Sant0s să faci şi tu ca HAI'ul vrum vrum vrumvrumvrum :lol:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1255454830 ce naiba e chestia aia iesita prin capota la haiu ? sunt tare curios... :) carligu ala sau ce naiba e ... |
ce mai face ursuletul? mai mormaie?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning