![]() |
Re: Club TICO
nu iti sta la relanti.... cred ca e shock'ul.... consum mare...poate fi de la; capac delco crapat....fishele.... bujiile.... carburatorul dereglat/infundat.....
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Intalnire CLUB TICO
Am vorbit cu Liviu si am stabilit ca este mai ok la Ikea pentru ca este lumina si ne putem uita la masini (cei care mai au probleme la motor sau alte lucruri).
Eu zic ca este mai ok si pt ce-i ce vin din militari (linia lui 41, arc,casa presei, baneasa, ikea). Deci oficial ramane: Subiectul: Intalnire CLUB TICO Locul: IKEA (parcare) Data: 29.10.2010 Ora: incepand cu 18:00 Sunt bine veniti si alti posesori de tico de pe forum (am obs ca intrebase cineva cu tico daca poate veni :D ) |
din cate stiu eu problema cu caldura poate fi de la panoul de comanda.... sau calorifer infundat
ma indoiesc ca masina aia merge cu apa rece, nu e ca la dacie dao naibi ca daia are electroventilator. :) bujii negre? scantei necorelate posibil sa iti merga intrerupt si daia sa iti consume si mult. |
Vezi capac delco sau fise , iar bujiile eu le schimb mereu la 30 de mii sau 20 de mii km
Eu ma anunt la ora 9 maine din cauza muncii |
Este lumina si la Academie, sus, si e mai intim decat in parcarea de jos.
Mai e misto si la Victoriei, mai e misto si in fata Palataului Parlamentului, dar acolo mai vin jandarmii si elibereaza zona. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ia zi unde ne vedem ? ca si eu cred ca tot pe centura o sa vin ... :)) |
baaaaaaa mancatias... nu va mai ajunge o pagina pe zi:shock:
mai folositi si messu si telefonu:)) |
Quote:
|
@SKR & fireburn_03 Cand va aud imi vine sa rad....parca sunteti tiristi :))) si nu aveti voie cu masina prin buc . Ia sa se fii dat benzina moca la IKEA :))), cred ca va teleportati prin traficu din buc :))
@SKR in ce zona stai? @fireburn tu nu tre sa ajungi la mine la 5:30? ce faci pe centura? |
Adevarat asa ziceam si eu sa mergem la polivalenta ca fac 5 min pana acolo.. relaxat.....oricum pe viitoar ikeea nu mi se pare o idee buna.. am putea sa ne vedem si in rond la carol sau in parcare la metro berceni acolo nu e nici dreaq noaptea si e si luminat... oricum vedem noi la intalnire.
|
Quote:
nr 0761339068 / 0724077764 |
Afumati, Ilfov, 7km de intrarea in Bucuresti prin Colentina, 16km de centrul Bucurestiului.
IKEA e cam la aceeasi distanta pentru mine, ori prin oras, ori pe centura, iar centura este mult mai libera, nu stai pe loc. Ramane IKEA? |
Re: Intalnire CLUB TICO
Quote:
asa ramane :) |
Care este distanta inte prezoane la Tico...intrebare pentru cei care a-ti pus jante pe tico...:D!
Si TANKule....vezi ca o sa ai un adversar la scara 4:twisted:! |
Scuze de dublu-post....fac semnaturi cum are tank...de plictiseala mai mult care vreti add grin_streets!!!
|
Quote:
|
Locatia a fost mult mai buna, lumina multa, loc mult. Ah, si mancare ieftina :))
Pacat ca nu am reusit sa batem recordul, tot 9 masini am fost si de data asta, dar jumatate au fost masini diferite, gand incurajator pentru urmatoarea intalnire 8) Vorbind de urmatoarea intalnire, ar trebui sa fie 12 Noiembrie, de preferat tot IKEA, lumea a fost foarte multumita :D (add sk0rp10_07) |
Intalnire 29.10.2010
10 Attachment(s)
Za pictures:
|
10 Attachment(s)
Za pictures part 2
|
10 Attachment(s)
Si partea a 3-a
|