Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

cruizer11 20-06-12 08:59

Re: Masina Mea ..!

Quote:

Originally Posted by cmosteanu (Post 5072449)
Toyota Hilux 2.5 D-4D
Idei culoare jante :rolleyes2 ?
Sunt indecis... Si ca tot suntem valceni, unde pot sabla + vopsi jantele?

Frumoasa masina, mi se pare ca am vazut-o si eu prin trafic zilele trecute. Eu zic sa lasi jantele tot negre, dau foarte bine asa!

MiTzA- 20-06-12 09:59

Quote:

Originally Posted by cmosteanu (Post 5072562)
Multumesc mult dar am nevoie de un loc unde sa le si vopsesc:D. Se gaseste in Valcea "2 in 1" ? :))

tot acolo :D

@ couzin, astept un semn :lol:

cmosteanu 20-06-12 10:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5072672)
Frumoasa masina, mi se pare ca am vazut-o si eu prin trafic zilele trecute. Eu zic sa lasi jantele tot negre, dau foarte bine asa!

Au fost argintii :D
Mi-a facut un prieten in Photoshop jantele negre si zic ca e ok. Sa fac asa? N-aveam logo-ul negru aici :D Abia o polisasem. :D

cruizer11 20-06-12 10:42

Quote:

Originally Posted by cmosteanu (Post 5072771)
Au fost argintii :D
Mi-a facut un prieten in Photoshop jantele negre si zic ca e ok. Sa fac asa? N-aveam logo-ul negru aici :D Abia o polisasem. :D

A imi cer scuze te-am confundat :oops:
Eu zic sa le faci negre, dau foarte bine!

cmosteanu 20-06-12 11:52

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5072813)
A imi cer scuze te-am confundat :oops:
Eu zic sa le faci negre, dau foarte bine!

nici o problema:D. asa am de gand momentan, negre. Dar poate vine cineva cu vreo idee si ma schimb.:lol:

mertzanel 20-06-12 12:02

Pe asa masina nu poti sa pui culori extravagante, poate daca jantele ar fi mai mari de 17. Asa ca nu iti raman decat culorile "de baza" argintiu sau negru.

cmosteanu 20-06-12 12:11

Am comandat un set de jante + cauciucuri, dar sunt de off road. Vreau sa fie si "on road". :D E incomod sa stau cu jante de 15 si cauciucuri balon pe sosea. Si cred ca o sa raman la negru. O idee cum pot acoperi inoxul de deasupra Hardtopului? S-ar asorta cu Toba care iese si ea destul de mult in evidenta ca e inalta masina. Pareri? Sa incerc sa ii fac ceva sau il las asa?

mertzanel 20-06-12 12:55

Eu zic sa le lasi asa, colantul se aplica destul de greu la capete si la imbinari (prin greu ma refer la o lucrare de calitate care sa reziste -ca daca il pui de mantuiala il poti pune in 15 minute).
Iar vopseaua tot asa, necesita ceva munca sa iasa corespunzator si sa nu se cojeasca.

couzin 20-06-12 21:33

Hello Mitzu ce faci? :peace:

cmosteanu 21-06-12 02:09

Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5072996)
Eu zic sa le lasi asa, colantul se aplica destul de greu la capete si la imbinari (prin greu ma refer la o lucrare de calitate care sa reziste -ca daca il pui de mantuiala il poti pune in 15 minute).
Iar vopseaua tot asa, necesita ceva munca sa iasa corespunzator si sa nu se cojeasca.

Am sa urmez sfatul tau:D

cmosteanu 21-06-12 19:48

Suspensie sport reglabila Toyota Hilux? :rolleyes2 Am vreo mica sansa sa gasesc asa ceva? Vreau sa ma imprietenesc mai mult cu asfaltul. :oops:. E de viitor, dar sa stiu pentru ce strang bani :D.

mertzanel 21-06-12 20:40

Am citit pe topicul de prezentare ca ti-a cedat-o tatal tau pentru ca nu se impaca cu consumul. Daca tot "nu ii place" de ce nu o vindeti si in locul ei luati ceva mai tineresc, mai usor de modificat? E destul de tanara masina si poti scoate un pret bun pe ea.

cmosteanu 21-06-12 21:24

Urmeaza dupa Bac, daca-l trec cu bine desigur, sa achizitionesc ceva mai tineresc ( golf 2 gti ). :D O sa tin hiluxul pentru ca e super. Am tot ce poate oferi o masina exceptand consumul, care de altfel pot spune ca nu e chiar asa exagerat. Si am o chestie cu unicitatea. Prefer sa am Hilux decat o alta masina tinereasca pe care sa o posede inca 1000. Momentan un Hilux (si de altfel nici o alta masina 4x4) tunat nu am vazut prin Valcea. Doar cu pregatire off-road. Eu vreau sa fac altceva decat off road cu aceasta masina. Stiu ca isi pierde din proprietati, dar parca o suspensie sport sa o aduc aproape de sol, niste jante mari cu un cauciuc subtire pe 255, xenoane si un subwoofer ar schimba putin situatia. Imi pare rau ca e o masina pentru care nu se gasesc piese de tuning. Dar daca ma chinui, pot sa fac ceva frumos. Va astept cu orice sfat! :D:-P

mertzanel 21-06-12 22:29

Eu am inteles din prima cam ce vrei tu sa faci cu masina si intr-adevar ar fi ceva unic. Dar e greu pentru ca nu se gasesc piese de tuning pentru asa ceva, sau daca se gasesc sunt rare si scumpe. Si pana la urma nu e chiar atat de exotica masina sa merite efortul.
Oricum, bafta la modificari, BAC si la "urmatorul proiect"!:D

trafy-vr6 21-06-12 23:32

de curios, cat consuma in oras ?

mertzanel 21-06-12 23:41

Quote:

Originally Posted by cmosteanu (Post 5074816)
In
- oras cu mers la consum intre 10-12 L% (depinde si de aglomeratie)
- afara cu mers la consum intre 8 si 9 L%

La turatie mare consuma si peste 30%. Ustura:cry:.

Iata si raspunsul :D

cmosteanu 22-06-12 00:00

Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5074989)
Eu am inteles din prima cam ce vrei tu sa faci cu masina si intr-adevar ar fi ceva unic. Dar e greu pentru ca nu se gasesc piese de tuning pentru asa ceva, sau daca se gasesc sunt rare si scumpe. Si pana la urma nu e chiar atat de exotica masina sa merite efortul.
Oricum, bafta la modificari, BAC si la "urmatorul proiect"!:D

Multumesc! :D Intr-adevar, nu e deloc exotica, daca nu iese ceva frumos, atunci ramane sa o vand :)). Totusi, unde as putea gasi suspensie sport reglabila :-s?

Vl-91-KpE 22-06-12 02:55

Daca era un Q7 cu manea in el... placea la toata lumea ! Dar asa un hilux cu dubstep...

cred ca de asta zic majoritatea sa o vinzi :) . Referitor la consum... la ce poate face masinuta aia, si prin ce locuri poate urca... merita sa iesi cu ea macar 1 data la 6 luni si sa urci pe unde vrea pana ta... :)

O masina mai "tinereasca " ce inseamna mai tinereasca ? :) Masina pentru pensionari mi se pare de exemplu Loganul... Dar sa nu uitam ca dintr un Logan se poate face o masina tinereasca cum era la Romexpo Kiss ul :) cu suspensii pe aer etc... sunt tanar dar mi-as dorii si eu o masina mai batraneasca asa gen Hummer :))...

trafy-vr6 22-06-12 07:18

pai la cat e de inalta a ta..o poti considera HUMMER :hug:

cmosteanu 22-06-12 09:53

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5075218)

Hummerul e mai mic decat Hiluxul :)). Sau te refereai la a lui kpe? =))

trafy-vr6 22-06-12 10:08

la al lui Kape:)))) ..la Humvee-u lui:))

cmosteanu 22-06-12 10:11

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5075362)
la al lui Kape:)))) ..la Humvee-u lui:))

kpe, mai stii cand ai intrat cu botul masinii sub bara mea din fata? :)))))

Vl-91-KpE 22-06-12 10:46

Quote:

Originally Posted by cmosteanu (Post 5075368)
kpe, mai stii cand ai intrat cu botul masinii sub bara mea din fata? :)))))

:)))) Ma pot ascunde repede , intru sub a ta :)) . Trafy, e un mini hummer... dar au facut astia pasajele prost ca ating cu bara de fiecare data cand cobor unul :)))

trafy-vr6 22-06-12 10:59

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5075389)
:)))) Ma pot ascunde repede , intru sub a ta :)) . Trafy, e un mini hummer... dar au facut astia pasajele prost ca ating cu bara de fiecare data cand cobor unul :)))

pai ai bara de tigra:))

mertzanel 22-06-12 11:50

Kpe nu fii ma rau, nu am zis ca nu imi place masina. Si legat de muzica din ea, poti sa asculti dubstep si dintr-un tico pana la urma :lol:
Eu i-am sugerat doar sa se gandeasca la ceva mai usor de modificat, mai sportiv, prin aia ma refeream la tineresc :-P.

Vl-91-KpE 22-06-12 12:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5075481)
Kpe nu fii ma rau, nu am zis ca nu imi place masina. Si legat de muzica din ea, poti sa asculti dubstep si dintr-un tico pana la urma :lol:
Eu i-am sugerat doar sa se gandeasca la ceva mai usor de modificat, mai sportiv, prin aia ma refeream la tineresc :-P.

:)) glumeam si eu , Mie imi place... la inceput mi se parea o masina... dar daca o conduci odata , apoi nu te mai dai jos din ea... cand cuplezi 4x 4 si vezi cum face :)) . Pana acum "nimicurile " care le-a facut arata super misto... Voiam sa subliniez ca din orce masina se poate face ceva care sa intoarca priviri ;)). Si eu cand mi-am cumparat masina imi spuneau toti ca dc mi-am luat masina de pizde.. pai daca asta mi a placut mie :))) . este adevarat ca un bmw , golf 4 ,logan , opel il poti tuna mai usor daca ai bani ca se gasesc bari etc.. mai ales la logan unde dai 1.500 ron pe tot body kit ul cu pleoapa luneta , eleron , praguri , bari etc... Mie imi place ideea de a face ceva misto din hilux.. chiar ar fi unic cel putin in oras :) . Si nu neaparat suspensie... Grila fata modificata in fibra , jante pe 20 , si cam atat... ca arata bine asa :)

cruizer11 22-06-12 13:47

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5075218)

Pai cum ma Trafy ca a ta e si mai inalta!:lol::twisted:

trafy-vr6 22-06-12 13:56

a vorbit invidia ?

cmosteanu 22-06-12 14:19

Niste jante pe 20..ehe... sa dea Domnu' :))). Si ce scumbag e certificatul :-< cica 17 maxim =))). Ar vrea el :D.

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5075558)
Grila fata modificata in fibra

Kpe, daca tot veni vorba de grila, unde o pot face? :-? Dar sa se ocupe serios si calitativ. Si nu ma mai bag la alte chestii, fac jantele momentan, grila si xenoanele

sharkylete 22-06-12 14:50

:)))))) vaidiminisidimini!

mertzanel 22-06-12 15:00

Sharky tu ai montat jantele alea frumoase de la pagina 196? :D

sharkylete 22-06-12 15:18

Saptamana de vine intra la sablat,vopsit,etc.. :)

mertzanel 22-06-12 15:30

Ochii mei asteapta cu nerabdare rezultatul :-)

De asemenea mi-ar placea sa vad poze cu masina lui kitz, dar nimic nimic :lol:

kitz` 22-06-12 16:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5075788)
Ochii mei asteapta cu nerabdare rezultatul :-)

De asemenea mi-ar placea sa vad poze cu masina lui kitz, dar nimic nimic :lol:

nu am poze dar e un simplu audi a4 b5,1.9 tdi,90 cp,qattro,STOCK

PS: o poza gasita(nu prea buna)

PS2:nu sunt baiatu cu jantele verzi cu VL XX CRY(e a unui prieten de la tara)

mertzanel 22-06-12 16:54

Eram si eu curios :-P Devin curios cand vine vorba de b5-uri :lol:

kitz` 22-06-12 17:04

Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5075883)
Eram si eu curios :-P Devin curios cand vine vorba de b5-uri :lol:

si eu la fel :lol:

cruizer11 22-06-12 20:44

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5075672)
a vorbit invidia ?

Deloc, sti ca nu sunt adeptul low & slow :-)

luci4n_vl 20-08-12 09:41

2 Attachment(s)
rasplata pt munca....

Provenzano 20-08-12 10:25

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5144448)
rasplata pt munca....

felicitari pentru premiu. il meriti.

Dj. Kameleon 21-08-12 13:44

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5144448)
rasplata pt munca....

o rasplata bine meritata. FELICITARI! si la cat mai multe premii:).

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning