![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Il Stiti cu totii , e Alin Rosca (By Alin) cu Nissanul rosu KRT ! :) Diful momentan e buacti :) a trecut prin el! Vine altu din cate am inteles. Choar la eveniment se plimba cu el spart prin parcare pe acolo:)
|
Aaa, nu ii stiam numele intreg si nu mi-am dat seama despre cine e vorba... am vazut ca si-a pus difuzorul in cap :lol: ... caterinca
Au fost premiati cu ceva ?!? :D Macar un difuzor nou ca ala l-a facut praf :lol: |
@colegu de la roman :)): tati un difuzor de ala face cat toate sponsorizarile da :-$ stim doar noi ;)
@ady_lkw: semeni cu bunicu tu stii asta??? Numa el una 2 spunea la toata lumea "ia cauta'ti de treaba"...da cine esti tu prietene? Vreun moderator sa trimiti ba pe turoag ba pe ghici, urmez eu...la plimbare...te trezesti din pat si sari la tastatura ca ai visat urat ca se certa lumea pe cafenea si dupa aberezi aici...asa ca chestie azi "comunitatea" a fost in poligon...a fost show de show...tu lai urmarit in pozele de pe patrutuning sau ai fost acolo? Sa las subtilitatile si sa fiu mai direct: nu se cearta nimeni, totul e ok. U can relax now. Esti un simplu user ca si mine ca si stefan si nu e frumos sa trimiti lumea la plimbare ca asa iti arde tie. @DarkDevil...man, baietii aia cu opelurile de 500E bucata fac treaba buna cu ele. Si sper ca nu o sa arate niciodata ca TeTeu tau. (No OFfence, asa lai luat) Si baietii astia cu "farasurile" astea au organizat un event la care puteai sa arati tuturor ce sofer esti si ce masina ai...poate nu stii...poate stii...eu nu stiu cum merge TeTeu tau dar farasu ala de 100E se tinea destul de bine dupa masini care is peste a ta. |
Mai fratilor, lasti-o ma moale cu certurile, iar se umplu paginile numai de nervi si fraze aruncate aiurea, haideti sa calmam apele si sa vorbim de pasiunea care o avem in comun si ceea ce ne place masinile ;)!
Pun si eu o intrebare, stie cineva ce fel de B.O.V. (blow off valve) foloseste B 69 HAI la ursulet? nu de alta da suna demential si caut de multa vreme dar nici ca am gasit macar ceva asemanator la sunet pe vre-un filmulet ceva |
14 Attachment(s)
Ceva poze cu ceva comenturi sa ne mai cunoastem intre noi si cei care mai intra pe forum sa stie care si cum si despre cine se discuta. :)
|
Am o supărare şi eu: am făcut o greşeală şi nu ştiu cum să-mi cer scuze în faţa lui, aşa că o fac pe forum: nu l-am promovat suficient pe Filip, în condiţiile în care a avut un show absolut superb la ERA Iaşi. Acum, cred că s-a supărat pe mine, n-am prietenii speciale cu Răzvan ca să-l "bag în faţă" în dauna lui, sper să nu fie bai...
Iar cu "echipa de balet", Săgeată are cea mai amplă deschidere la braţe, e un fel de campion :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Masina nu e aceeasi...in orice caz toata lumea a vazut ce stie si ce poate Filip fiind driver local , de casa cum se spune!
|
Eh, atunci de aia, a trebuit să mi se explice încet ieri, să pricep până şi eu ce şi cum :lol:
Mă simt mai bine acum :lol: |
Quote:
tu cu ce ai participat?? te astept sa faci si tu un eveniment national MACAR cum a fost GOT SKILLZ si sa ai mai multi spectatori ,participanti,premii si oameni multumiti de cum a fost organizat evenimentul. |
Quote:
|
Quote:
|
2 lincuri cu fotografii de ieri: 1. Filip: http://www.justin-studio.ro/index.ph...cars&Itemid=58
2. Razvan LKN: http://www.justin-studio.ro/index.ph...cars&Itemid=58 PS: Felicitari baietilor de la KATANA pt organizare |
Ia să vă întreb o chestie: mergem împreună la Cluj pe 19-20 Septembrie 2009?
De la noi pleacă până acum vreo 4-5 maşini, unele pline unele mai puţin, depinde cum s-au aşezat fiecare. aici e evenimentul, pentru cine nu ştie: https://forum.4tuning.ro/608-campiona...e-romania.html |
frumos din parte organizatorilor............
organizatori ha ha ha ha ha ha ha |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa ce a facut si a batut atata drum are si motiv.
|
FILIP NU TRBUIE SA TE SUPERI DEGEABA. TU VEI FI MEREU NO. 1 CEL PUTIN PENTRU MINE. ESTI UN SOFER ADEVARAT SI TE RESPECT PENTRU ASTA
|
Si pentu noi o sa ramana la fel ! Tot pe el o sa il sustinem oriunde va mai participa! Motivele sunt subiective ...si nu cred ca sunt necesare! Si nu trebuia sa plece cum a plecat !
Ne cerem scuze pentru neplaceri! Cum s-a mai spus orgoliile sunt mari in zona! Atat am de comentat pe marginea acestui subiect. Multumim atat pentru laude cat si pentru critici in aceeasi masura! |
|
flp_e30 ..... urmatorul concurs de indemanare o sa il facem din fata casei tale pana la Cabana la Izvor ....acolo sa vezi tu cate platforme o sa trebuiasca sa cara baieti masinile acasa si cata bataie o sa ia de la padurari ca o sa rupa toti copacii :)
Chiar propun draga domnule flp_e30 sa iau un cameraman si inca cativa nebuni sa facem o filmare pe drumu de la Izvor la Durau ...ce zici ?:D Ce zici te bagi ?:d |
Quote:
1. 2. 3. 4. 5. 6. |
e suspendat contul o săptămână, mi-am mai făcut un duşman, dar asta e, e inclus în job :)
|
Quote:
si ce te crezi asa bun?.ai sa sa luam 2 masini la fel si sa vedem care ajunge primu in luxemburg(din Piatra sunt 2014Km) PS. bineinteles daca te tine |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
prieteni..haideti sa nu`i mai bagam in seama pe acesti asi ai soferitului si a tuningului si de ce nu chiar si a vietii pentru ca sincer..chiar nu merita atata atentie! Sa ne vedem noi de treburile noastre cum ne sfatuiesc si ei..ca si asa... noi tacem si facem nu ca ei...care doar vorbesc din spatele unui monitor!
nu le mai raspundeti la provocari ca iar umplem forumu de discutii din astea murdare si e pacat! |
Quote:
|
Quote:
stim cu totii ca este un forum public si ca oricine are acces la el dand cateva click-uri dar parca unii au o gandire mai "deosebita" si nu inteleg ca exista si niste reguli care trebuiesc respectate, apoi de cei "7 ani de acasa" care ar trebui sa se observe la fiecare dintre noi. Din pacate asistam la toate chestiile neplacute, care pe unii deranjeaza si chiar indeparteaza de a mai posta ceva pe sectiunea respectiva... si daca tot ne strangem toti in aceeasi locatie, nu ar trebui sa mai existe astfel de certuri pe forum, ci discutate face2face, probabil e mai "sanatos" asa. |
In primul rand nu trebuia sa le raspundeti ca sa nu mai iasa certuri, iar tu b16six nu trebuia sa te bagi aiurea in seama, ady_lkw nu ti-a reprosat nimic tie, parca nu se vroia cearta dar unii o cauta.
Si despre discutiile face2face, parca au mai fost cateva si cineva era mielusel in acea cearta, iar tu buddy daca tot sustii discutiile astea face2face vreau sa te vad vineri cum vii la prietenul tau, cel cu tt-ul si sa ii spui tot ce te deranjeaza fata-n-fata, acum doua vineri s-a auzit de undeva de unde era echipa katana "wa, hai la ala cu tt-ul" iar apoi "nu wa lasa-l" de ce nu ati venit? nu stiu exact care din voi a spus asta ca sa nu fac alte afirmatii. Prin acest post nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar adevarul este ca unii chiar au niste aere de vedete, de exemplu cel cu superchargerul care la fiecare post are supercharger dichisit printre cuvinte, ai orgasm cand auzi cuvantul asta? |
Multe orgolii, şi e drept că pe net se aruncă mai uşor cuvintele decât live, dar asta pentru că e mai simplu să spui lucruri tari atunci când nu-l priveşti pe om in ochi, pe net apare o depersonalizare a celui cu care discuţi, nu neapărat devii mai nesimţit sau mai tupeist.
Cel mai bine ar fi să depăşim momentul sau o să ajunga treaba ca la Bacău, unde fix aşa s-a întâmplat: eram câţiva zeci de oameni pasionaţi, la fiecare întâlnire ieşeau fricţiuni şi orgolii la suprafaţă, vreme de vreun an-doi, până oamenii s-au plictisit şi s-a dus naibii toată distracţia, s-a spart gaşca definitiv, indiferent de tabere. Ar fi păcat... |
ADY_LKW daca esti banat pe celalalt cont si nu ai voie sa-ti faci altul si sa intri si mai ales sa postezi... si mai ales din bunul simt ca ai jignit majoritatea userilor, i-ai facut in toate felurile si numai tu esti destept... macar da dovada de cei 7 ani d'acasa si cere-ti scuze.
|
Sunteti capabili sa va purtati matur si sa ajutati la imbunatatirea imaginii Comunitatii Auto Piatra Neamt ...indiferent de club, apartenenta politica, orientare sexuala...si daca va da voie mama sau bunica ? Completati formularul de voluntariat dar nu inainte de a citi ce scrie acolo si ce obligatii va asumati http://cant.piatra-neamt.info/
|
Quote:
Danutzu cum am mai spus....PANA CE NU POCNESC PE UNUL DINTRE EI NU O SA INCETEZE CU COMENTARIILE DE 2 LEI...nici o problema, o sa mai timp sa vad ce viteji sunt unuii k in spatele tastaturii au multa imaginatie...sa se uite mai intai la ei cum arata si ce fete au sau ce femei de 100 kg au si dupa aia sa isi dea cu parerea....nu mai zic de masini, ca aici sunt un pic peste 0 |
greseli se fac da nesimtirea nui o scuza,eu nu am comentat nimic asa ca nu ma comentati atata timp cat stati si nu faceti nimic
si sa nu credeti ca am ceva cu razvan.....e un baiat ok si face drift bine......dar cand chemati oameni pt shouw ........uitativa la alte evenimente |
dar chiar nu are nimeni nici un film cu mine si cu farashu prin poligon ?:)
|
am eu ca nu e bine sal pun ,strica lumea poligonu si e pacat
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning