![]() |
Re: Club astra bertone
wow ... astea da preturi
|
uite..unui prieten de-al meu din ploiesti i-a cazut turbina..1000eu alta..dar a preferat o alta modificata etc..si a fc bertonele lui de 300cai..la test nu din vorbe!a schimbat omu si evacualea..si multe modificari care l-au dus cateva mii de euro..si surpiza.. s-a rupt cutia..d c ?pt k ea e proiectata pt 200cai,hai sa zicem un maxim 220,dar panala 300..si at intreaba-te dc ceea ce fc cu o turbina care iti ridica puterea motorului si ecva pe la soft se merita k sa iti cada altceva..si pana la urma pt ce toate astea, k omu acum o vinde pana in maxim 8000..si nici nu a bagat in ea decat 13.000eu!iar dc nu ma crede cineva de investitiile facute de el si e interesat de masina si cai putere,ii pot lasa nr omului(k doar mi-e prieten)..si apropo..in plo sunt 2 cu motoarele tunate ce ajung peste 300 cai( si ambele cabrio),unul e el,iar celalat un tip pe care nu il cun dar care si l-a tunat la Dyno din ce am inteles..eu unul merg cu 1.6 al meu cu 100cai si sunt f fericit..si e tot cabrio :)
|
PS: acum depinde si de buzunarel si banuti..eu unul sincer nu mi-as putea intretine 300cai si investitiile acelea,ii hranesc constant pe ai mei si fac cam 30mii/an..si sunt fericit,iar asta e tot ce conteaza pt mn:)..apropo..am si suspensii sport reglabile(pe impul verii,jante cromate pe 17) si dc as aveamai mult de 105 cai pe drumurile din ro si din ploiesti chiar nu stiu cum m-as descurca..pe drumurile astea "neprevazutul" poate aparea din metru in metru!
|
'' Spartaans" sa nu ma uiti si pe mn te rog cu sigla pt volan.astept un semn de la u pe mess(marius_whl) sau pe tel 0727.26.26.26
|
Nu stiu ce a facut prietenul tau de a ramas fara cutie dar ma cam indoiesc ca este de la putere. Nu stiu unde a gasit el turbina cu 1000e. Peste tot pe unde te uiti turbina de LEH este 6-700e maxim. Poate s-a dus sa intrebe la vreo reprezentanta si normal ca a primit pretul asta.
Cutia proiectata pentru 200cp maxim 220 ? Pai stock masina are 192 si eu personal am vreo 230 cam de vreo 3 ani si n-am nicio treaba. Avem pe forumul bertone baieti cu 270cp. E unul cu 250+ pe dyno care participa de ceva vreme la liniute si n-a avut probleme pana acum. Ma rog. Inteleg ca ai auzit multe, dar eu chiar umblu la motorul asta si ma documentez de ceva vreme si ce ai zis mai sus nu prea are treaba cu realitatea. Cu restul sunt perfect de acord. Nu ai d c sa nu fii multumit cu masina ta. E tot Bertone, tot frumoasa :). |
prietenul tau care a avut probleme se numeste Iulian si are un bertone negru decapotabil ?
|
dinu il cheama,da,are un bertone negru cabrio(DNU la nr)
|
algorunescu,nu scriu din vorbe,omu' chiar si-a asteptat cutia cateva luni(timp ce a stat pe bara masinuta)pt k a rupt-o..de la 192 de cai cat e ea proiectata pana la 300 cai cat i-a fc el,asta insemana ink 100 cai (un motor de-al meu:)) ) in + ,pe care cutia i-a simtit..iar despre turbina chiar nu stiu sa-ti spun ce turbina i-a pus pt k nu ma pricep sincer..!si maisna nu a fc el in curte la nea ion de la colt,asa cum mi-o repar eu pe-a mea pe groapa in curte,ci la o firma in domeniu.
|
spartaans ai gasit ceva pt mn?
|
Ciudat. N-am auzit vreodata sa pice cutia. Cine stie ce o fi fost. Oricum 300 de cai se scot relativ usor din let si fara sa streseze prea mult. Peste puterea asta incep schimbarile mai adanci la motor.
|
Il cunosc pe Dinu si ii stiu oarecum si povestea....
El a avut probleme cu cutia, cu sincronu de a 2 a dar nicidecum din cauza puterii sa se duca... Peste asta stiu ca a umblat la ceva, parca la wastegate si a reusit sa o dea peste cap si se tot chinuia sa ii dea de cap.....300 de cai nu are sigur, iar eu cu 250+ si 420Nm de 3 ani de zile nu am nici cea mai mica problema, nici cu softul nici cu cutia nici cu motorul.... Ah , si da, jantele alea cromate fac toti banii.... |
|
Eu stiu povestea unuia care era foarte asemanatoare de acum vreo 2-3 ani ca il tot stresa pe Elspa. Mare 'racer' in loc sa bage in a 4-a a bagat a 2-a si asa a stricat cutia. A reusit sa strice si turbina tot de mare 'racer' ce era ca a umblat el singur la wastegate si l-a facut praf. Dupa asta stiu ca-l intreba pe Elspa de zor de turbine. El n-avea viteza a 2-a dar nu conta, in loc s-o repare baiatul vroia sute de cai. Genul asta de copii pot sa aiba si Porsche ca tot il strica. Sper ca nu despre persoana asta vorbim cand facem aprecieri asupra calitatii motorului turbo. Singura problema a masinii aleia a fost propietarul.
|
spartaans e oky sigla ,numai e nu ii gasesc locul in maisna mea,pt k nu am nik pe rosu si nu vreau sa pice in + pe-acolo..pe negru in loc de rosu ai?ar fi oky..
Florinike,apropo,de unde-mi stii jantele(k sunt cromate)?sau ne cunoastem personal (da,au fc 1600 euro,dar nu le-am luat eu,am luat-o cu totul) ? :) |
|
Salut. Are cineva nevoie de amortizoare fata-spate pentru Opel Astra Bertone Cabrio? Pentru motor 1,6 sunt amortizoarele. Sunt originale second, in stare foarte buna. Daca este cineva interesat, ma gasiti pe mess. ID str_laurentiu. Ms.
|
Pai nu ti le stiu, dar imi dau seama cat de tare poate sa arate un Bertone cabrio cu jante cromate... dementa curata...
Ai cumva si multe cruciulite pe parbriz si urme de gloante pe aripi? Ca am vazut multi credinciosi pe drumurile patriei... |
spartaans e oky sigla.fa-mi un pret pt ea pt k o iau.simpla nu gasesc mai pe nicaieri iar pe la magazine se uita la mn k si cum ar fi vb de vreo maisna noua :"nici nu am auzit domnu' de asa ceva".
florinike ,uite maine am sa pun si poza cu jantele si betronele meu k sa vezi "dementa curata" dc tot vb numai in ironii!iar cd am sa-ti spun k eu costat 1600 eu,o sa-ti treaca ironiile astea! |
man, lasand gluma la o parte, sa dai 1600 pe niste jante este extrem de mult.....poate or arata bine, nu zic, dar de banii astia faceai ceva cu adevarat frumos, un kit , o revopseai, ceva ce merita sa aiba masina....
|
Marius_n: intra pe mess
|
uite si poza florinike.pai am spus acum vreo 2 pagini,k nu am dat eu banii pe ele,nici nu as fi dat atat si nici nu mi-as fi permis sincer..oricum eram dator cu o poza..sper sa reusesc sa o atasez..
spartaans nu-ti stiu id-ul.. |
2 Attachment(s)
sper sa reusesc acum sa pun poza..
|
florinike sa-mi spui si mie acum te rog cum ii sta la un bertone cu jante cromate..si fara cruciulite si urme de impuscaturi pe ea..:)))
|
sta bine, ai gust....dar in continuare mi se pare extrem de mare pretul lor....
stai linistit ca am vazut o gramada de bertoane cu urme de gloante, tiuning maxim si hectare de cruciulite....multi credinciosi pe drumurile noastre cum am mai zis.... sa ai grija de jante, sa nu pateasca ceva... |
am si eu nevoide de 2 cauciucuri 215/40/17 de vara ... ma poate ajuta cineva?
|
ms, dar n-am gasit nimic...
|
te-ai uitat la vanzari/cumparari :?: este un topic cam asa " Vand anvelope pe 17" si 18" " :D
|
spartaans e id-ul meu..
|
ms florinike dar e f greu sa am grija de ele pe drumurile patriei noaste.cel putin acum iarna mi-am pus de 15'' k altfel nu iesieam din curte( am schimbat chiar si suspensia,am pus normala).iar la pret si mie mi s epar f scumpe pt buzunarul meu,dar cum am zis,asa am luat masina..!bafta si sarbat fericite tuturor
|
pt x.andrm09 este in ploiesti un depozit care aduce din germania anvelope cam de toate dimensiunile,eu mi-am luat dimensiune aasta nul trecut si am dat 150 lei pe pneu.nu ti le da decat pereche,si te cosya 300lei la ei .dc vrei ma voi interesa pt u .
|
1 Attachment(s)
Vand praguri model Carzone pt Bertone .Contact
|
dezmembrez opel astra bertone cabrio 2.0T.tel:0740.053.683
|
Quote:
|
Quote:
computerul de bord + display 120E |
Quote:
|
40e..nu as vrea sa il dau separat
|
2 Attachment(s)
salut baietii.
am o mare problema cu masina,de curand mi-am montat suspensie sport pe un opel bertone si din pacate imi atinge atat pe fata cat si pe spate de aparatoare din plastic din interiorul aripi si cateodata chiar de aripa(in viraje). ce sa fac sa nu mai am probleme. |
E fixa reglabila? jantele pe cat sunt?
|
Masina a fost lovita, ca asa se vede?
|
suspensia este fixa
jantele sunt pe 16 cu anvelope 205/50/16. ce sa fac sa montez amortizoare normale +arcuri sport sau sa cumpar anvelope pe fata de 195/40/16..??????? :cry::cry::cry: nu a fost lovita !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning