Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

claudiugtt 09-03-12 20:02

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

aia am cautat pana acum da chiar nu am idee unde il gasesc... orikum ms mult ...o sa ma uit mai bn ...

claudiugtt 09-03-12 20:45

pt cine mai e interesat ... metal flake se numeste si o gasiti pe ebay...

shrek05u 10-03-12 06:22

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 4905455)
Salutare,

Poze cu volanul, nuca si mansonul inca nu am apucat sa fac, dar au iesit demential.... voi incerca sa fac pana la noapte cateva poze.

Cat despre tapiteria de pe Poporului, am gasit pe un alt topic 3 poze "fresh" de atunci; spuneam ca bancheta are zone destul de dificile si totusi a iesit binisor lucrarea (sunt niste adancituri mai mari, pentru sustinere laterala); daca nu se intelege destul, revin cu niste poze.

Mai trebuie adaugat ca au trecut 3 ani de atunci, iar tapiteria nu s-a descusut, nu s-a rupt, nu s-a decolorat, a rezistat foarte bine.

Vinilin sau piele eco, eu cred ca e acelasi lucru, desi unii spun ca ar exista oarece diferente.

PS: scaunele nu au pe ele tapiterie propriu-zisa, ci sunt un fel de huse, deci detasabile; chiar si asa, eu zic ca se vad destul de ok, pentru pretul ala. Acum, cand am vazut pozele, mi-am amintit ca si capacul cotierei tot la ei l-am facut initial, dar nu mai stiu exact cat a fost... vreo 20-30 lei parca.

Unde este situat atelierul unde ai imbracat tapiteria?

quick_5hifter 10-03-12 19:23

Quote:

Originally Posted by shrek05u (Post 4923647)
Unde este situat atelierul unde ai imbracat tapiteria?

Pe Poporului, cum vii dinspre cimitir spre b-dul Lapusneanu, treci de semafor si mai mergi vreo 200m, apoi pe partea stanga la o intersectie e atelierul. E mai bine sa intrebi acolo in zona, cum treci de semafor, ca nu stiu sa-ti dau alt reper.

misublu89 10-03-12 22:02

stie cineva cum pot sa inregistrez o convorbire de pe iphone 3gs ? si este buna ca proba in instanta ?

YCEE 11-03-12 19:52

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4924946)
stie cineva cum pot sa inregistrez o convorbire de pe iphone 3gs ? si este buna ca proba in instanta ?

telefonul pe speaker si intri in reportofon si dai inregistrare...daca nu cauta si tu in appstore aplicatii cu record ... dar sa sti ca nu e proba solida in instanta .. sau nici nu se accepta.

misublu89 11-03-12 20:42

mersi , dar am gasit alta metoda ,pt k dak umblu din iphone se aude knd dau pe reportofon sau altceva, asa o sa dau direct pe speaker cand ma suna si cu alt tel pregatit inainte sa rasp ii dau pe inregistrare. e mai complicata treaba pe care vreau so fac eu , pers care ma suna stie multe detalii despre un furt de componete auto si vreau sa o am la mana cu inregistrarea, de spart mail'ul s'ar putea sa am si eu de suferit daca ma denunta inculpatul...

[IlluSioN] 12-03-12 10:15

nu poti folosi ca proba telefonul

Sonny™ 12-03-12 12:49

unde gasesc si eu folie carbon?

Sparkle_81 12-03-12 13:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4927572)
unde gasesc si eu folie carbon?

Sa zic ca vazusem la magazinul ala pe stefan cel mare , de pe langa politie, pe unde era top gun.

Sonny™ 12-03-12 13:12

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4927611)
Sa zic ca vazusem la magazinul ala pe stefan cel mare , de pe langa politie, pe unde era top gun.

mersi frumos...

CT08GNT 12-03-12 17:27

ma ajuta si pe mine cnv cu un debitmetru golf /bora sa fac o proba sa nu dau bani de pomana pe unu nou

Boro 13-03-12 16:59

Salut, un mecanic bun pt turbo stie cineva? Ms

SantoD 13-03-12 19:28

Quote:

Originally Posted by Boro (Post 4929931)
Salut, un mecanic bun pt turbo stie cineva? Ms

https://forum.4tuning.ro/671-firme-se...ercoolere.html

Sonny™ 15-03-12 14:39

salut baieti, am si eu o rugaminte, daca stiti pe cineva care ma poate ajuta sa imi fac mutatie pe jud.Constanta, am nevoie pentru ca imi este aiurea sa merg acasa de cate ori am nevoie de acte de la primarie sau de la politie....am nevoie de ajutor, adica de loc sau cineva care este dispus sa faca asta....

tzunny 15-03-12 15:27

Pai ce implica asta?

Sonny™ 15-03-12 16:29

Quote:

Originally Posted by tzunny (Post 4933254)
Pai ce implica asta?

poi sa scrie pe buletin Constanta, nu vreau sa locuiesc acolo sau chestii de genu, doar sa am domiciliu aici sa pot scoate acte mai usor fara sa fie nevoie sa merg acasa, atat tot

coseru_i 19-03-12 21:58

Salutare,
Stie cineva unde pot monta o trapa?
Mentionez ca nu este vorba despre o trapa electrica.
Multumesc anticipat.

YCEE 19-03-12 22:06

sub 250 ron mai pune cineva folii in orasu asta ? pe un coupe .. luneta + laterale spate

misublu89 19-03-12 23:54

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4940581)
sub 250 ron mai pune cineva folii in orasu asta ? pe un coupe .. luneta + laterale spate

pe poporului langa magazinul '' fa o baie cu mishu '' e un magazin de yale si chei , intreaba de un baiat Auras . te rezolva el cu tot cu omologare .

YCEE 20-03-12 20:11

atat colegii ? doar 1 singur raspuns :-|

Georgian03 20-03-12 21:49

Aveti idee daca am de unde sa cumpar o presa pentru arcuri pana in 50ron, de preferat din CT ca nu mai stau dupa transport.

dorii 20-03-12 22:20

pentru folii poti sa vorbesti si cu marcu pune foarte bine si e si folie de calitate din pacate nu am nr lui dar are o jetta alba mrc are la numar poate il vezi prin trafic

misublu89 21-03-12 06:19

Quote:

Originally Posted by dorii (Post 4942229)
pentru folii poti sa vorbesti si cu marcu pune foarte bine si e si folie de calitate din pacate nu am nr lui dar are o jetta alba mrc are la numar poate il vezi prin trafic

Sta pe strada aia cu politia de langa gara, lasai un biletel in parbriz :))

CT08GNT 21-03-12 08:07

0726626862 marcu folii apelati cu incredere

coseru_i 21-03-12 08:31

Quote:

Originally Posted by coseru_i (Post 4940560)
Salutare,
Stie cineva unde pot monta o trapa?
Mentionez ca nu este vorba despre o trapa electrica.
Multumesc anticipat.

nimic?

misublu89 21-03-12 08:37

Quote:

Originally Posted by coseru_i (Post 4942654)
nimic?

greu tare cu trapa , am vrut si eu dar ma ajungea la peste 200euro si ar fi multe dezavantaje... dar daca insisti vbste cu bogdan , baiatu care lucreaza la reprezentanta opel la kamsas , sia pus el pe astra lui. motivu pt care si'a puso a fost ca daca tot sa rasturnat cu masina si a trebuit sai schimbe plafonu si'a pus si trapa .

si'a pus cnva pe masina bujii cu iridium ? sunt bune la ceva?

coseru_i 21-03-12 10:40

200 E sa tai plafonul cu o foarfeca si sa etansezi cu niste "mastic"? Pai la banii astia, o fac singur si, mai mult, daca sunt doritori, execut montaj trape auto manuale. :))

Georgian03 21-03-12 21:03

Quote:

Originally Posted by Georgian03 (Post 4942167)
Aveti idee daca am de unde sa cumpar o presa pentru arcuri pana in 50ron, de preferat din CT ca nu mai stau dupa transport.

Nimeni?

Sparkle_81 21-03-12 21:19

Quote:

Originally Posted by Georgian03 (Post 4943737)
Nimeni?

Du-te la un sudor si spune-i ce vrei = ieftin .

SMocKey21 21-03-12 21:42

Cine are idee pe unde gasesc piele cauciucata ?

Sonny™ 22-03-12 09:08

stie care un apartament de inchiriat pe soveja, de la podul de butelii pana pe la tomis 3 ca locatie, cu 2 sau 3 camere, mobilat si utilat? am nev urgent in vreo 7 zile daca stiti pe careva, v.as fi recunoscator

tzunny 22-03-12 10:01

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4944383)
stie care un apartament de inchiriat pe soveja, de la podul de butelii pana pe la tomis 3 ca locatie, cu 2 sau 3 camere, mobilat si utilat? am nev urgent in vreo 7 zile daca stiti pe careva, v.as fi recunoscator

Sonny, eu am un apartament de inchiriat pe Lapusneanu la Zodiac.

CT08GNT 22-03-12 19:30

salut baieti spunetimi si mie daca vopsit cnv masina la cumpana la ion carjila si niste pareri
Va salut

quick_5hifter 23-03-12 06:37

Quote:

Originally Posted by CT08GNT (Post 4945230)
salut baieti spunetimi si mie daca vopsit cnv masina la cumpana la ion carjila si niste pareri
Va salut

Salut,
Daca te referi la cel pe care toata lumea il stie de "Nea' Nelu", mi-am vopsit eu masina la el in 2008 si nu am fost multumit decat pe moment: dupa 3 ani, vopseaua era CRUDA sub stratul de lac (pusese prea putin intaritor). Vara trecuta, cand am revopsit masina la altcineva, am constatat acest lucru. Problema cea mai mare era ca orice zgarietura, oricat de mica, intra adanc si in stratul de vopsea, deci n-aveam cum sa dau polish... si o alta problema a fost la revopsire, cand s-a luat foarte greu vopseaua (fiind inca "proaspata", se incarca smirghel-ul imediat si am dat o gramada de bani pe materiale, iar vopsitorul a muncit o saptamana la pregatire din cauza asta).
Nu mai spun ca, dupa 3 luni de la prima vopsire, cand ma asezam cu blugii pe masina, ramanea imprimata textura pantalonului in suprafata lacului :shock:

CT08GNT 23-03-12 09:32

ms quick_5hifter atunci poti sa imi recomanzi un vopsitor bun

natalz 23-03-12 09:59

Salut la toata lumea.
De mult planuiesc sa-mi cumpar prima masina,si a venit momentul.Nu vreau sa-mi iau de la inceput ceva tare scump,vreau ceva mai ieftin , si mai econom (pina la 3000-3500 euro).
Problema e ca niciodata nu am cumparat si nu prea stiu la ce sa atrag atentia, ce sa controlez...
Va rog mult daca poate cineva sa ma ajute sa-mi dea niste sfaturi.

P.S. ma gindeam la una din:
Hyundai accent din 2000 - 2005
VW golf 4
Opel astra (1998-2004 )
Fored Focus (1999-2004)
Skoda
Renault megane sau laguna

Daca stie cineva ce anume trebuie controlat la aceste masini, ce puncte slabe au, citi kilometri mersi e bine samd, sau poate puteti propune alte masini.
MULTUMESC anticipat la toti.
O zi buna in continuare

quick_5hifter 23-03-12 17:51

Quote:

Originally Posted by CT08GNT (Post 4946023)
ms quick_5hifter atunci poti sa imi recomanzi un vopsitor bun

Cel mai bun din judet cred ca poate oricine sa-ti confirme ca e Gigi din Ovidiu (Gigi Piper), dar am inteles ca si preturile ar fi pe masura...

Eu mi-am vopsit masina vara trecuta la un vopsitor de pe str. Interioara 4 (nu primul pe dreapta, ci unde se infunda strada). Eu sunt foarte multumit de rezultat si am fost acolo pe tot parcursul lucrarii, mi-a placut cum a lucrat si a dat foarte multa atentie detaliilor. Iti pot arata masina sa vezi cum a iesit. Pretul a fost 2000 lei cu toate materialele incluse, poate varia un pic in functie de masina.

Mai recomand cu caldura vopsitoria din curtea RAR - BLC Auto, un bun prieten si-a vopsit masina acolo si mi-a placut cum a iesit. Pot merge cu tine sa vezi si masina mea, si cateva lucrari de la BLC Auto (eu oricum am drum zilnic pe acolo, ca masina mea e la reparat la ei). Nu stiu sa-ti spun ce preturi au.

In ambele cazuri, exista si cuptor.

Toate cele bune!

misublu89 23-03-12 23:16

recomand BLC ,miau facut mie portiera akm 1 an , o aveam infundata rau, miau pus kit , vopsea pretentioasa, lac, 4 sau 5 mil nu mai stiu sigur , oricum treaba buna au facut.

Flavius28 26-03-12 08:27

Aveti idee unde fac si eu ITP-ul fara probleme ? Nu de alta, dar am alte cauciucuri decat cele trecute in carte si nu am de unde sa imprumut unele corespunzatoare.

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning