![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
15 Attachment(s)
Ferrari Enzo - BBR 1:18
|
Arata intr-un mare fel motorul si bateria aia...
|
Ce vrea sa reprezinte chestia aia portocalie de pe luneta Bentley-ului? :rolleyes2
|
Dezaburire.
|
Bentley se prezinta surprinzator de bine, este net superior fata de ceilalti producatori din aceasi gama: Maisto, Bburago. Culoarea imi place foarte mult iar pozele sunt ireprosabile.
Enzo l-am vazut la Dragos_H pe galben si pot afirma ca este o bijuterie. |
Quote:
|
Mie la Enzo imi plac suspensiile. Oare functioneaza? Nu prea stiu nimic despre BBR decat ca sunt scumpe, nu am vazut nici odata unul ca m-a enervat pretul de fiecare data.
|
Sunt functionale suspensiile de la enzo. Asta nu e cea mai buna macheta a lor, insa e suficient de detaliata ca sa iasa in "evidenta". Problema e ca a devenit mai rara si e destul de scumpa.
|
12 Attachment(s)
Hummer H3 - HotWheels 1:18
- cateva poze alaturi de H2 - HG61 |
Din pozele tale macheta arată foarte bine, mă refer mult mult mai bine ca în realitate.
Oricum dau bine în colecția ta, mai ales că sunt ambele galbene. |
3 Attachment(s)
Da, pai nu era suficienta lumina si au iesit mai bine asa :lol:
H3-ul este la nivel de maisto mediocru. Cateva poze cu toata generatia Hummer ... |
moaaaaa, cum e foto 3...cea mai realista foto pe care am vazut o vreodata...:shock:
|
Pai, alea sunt masinile reale. Nu sunt machete
|
aaa...:???:
|
9 Attachment(s)
O poza de grup mai noua :lol: cu mare parte din exemplarele din colectie.
Cat de curand sper sa fie gata si vitrina cea noua. |
Ptiuu ptiu... mama ce nebunie e acolo.8) Lumea copiilor majori. Frumoasa colectie, fara discutie.
|
:shock::shock::shock:bre matale nu esti sanatos de ai facut coloane asa inalte din cutii???...spune mi ca le ai asezat altfel acum...:D
|
Iti trebuie o alarma si mai buna acum...:lol:
In toata nebunia de acolo am zarit si ceva Maisto, ce sunt alea?? |
La ce pret ajunge toata colectia?:shock::shock:
|
Mama...ce labirint....mai mare dragu sa te pierzi prin el:D:D
|
Quote:
|
Quote:
:lol: Ai dreptate aici...si cred ca nici el nu stie exact. Nici n-ar avea rost sa se gandeasca la asa ceva. |
Putine Andrei...mai ai de adunat :lol:
Felicitarile mele, un adevarat muzeu acolo la tine !!! Bafta ! Asteptam poze cu noutatile alea...:wink: |
This is madness!!! :shock:
|
Machetele nu le tin in pozitia aia. Le-am aranjat asa pentru ca vroiam o poza de grup (amintire :)) ), iar acum le-am mutat intr-un dulap si le voi scoate abia dupa ce voi termina vitrina.
Referitor la valoarea colectie, cam stiu cat ar fi, dar atata vreme cat satisfactia e mai mare decat costul, ma declar multumit. |
Ai putea sa ne spui cat te-au dus toate frumusetile din colectia ta, fara sa te lauzi, ca pana la urma asta e realitatea, banuiesc ca te-a costat o caruta de bani, si nu cred ca regreti vreun leu investit.......
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vitrina, aproape gata ...
|
9 Attachment(s)
Si vitrina "echipata" :lol::lol::lol:
|
Lipseste bancuta din fata vitrinei...
|
Bancuta ca bancuta, dar ce-a facut cu cutiile?
|
arata exact cum trebuie sa arate un display al unor machete premium, probabil as fi gandit ceva asemanator daca aveam si eu 118. bravos andrei, ti-a iesit ceva de vis acolo...cam scump pentru mine ar fi asta dar merita la atatea frumuseti. bine ca ai avut loc unde sa o faci.
|
Fara cuvinte............
|
Oau ,oau,oau. Ce colectie de milioane. Felicitari. Spor la cat mai multe.
|
Daca nu vad un Clio Sport V6 nervos printre piesele high-end, degeaba. :???: :tetter:
|
Quote:
|
Ma bucura ca a fost si pe placul vostru vitrina. Mai mare de atat nu cred ca pot sa o fac pentru ca sunt limitat de spatiu, dar daca voi avea norocul sa imi permit sa ma mut intr-o casa mai mare, voi extinde spatiul de expunere. Pana atunci doar le triez pe astea :)
|
Wow, superbe vitrinele tale si machetele sunt de milioane si la propriu si la figurat. Felicitari!
|
Impresionant... Americanele si Ferrari-urile sunt cele mai tari !!! 8)
|
salut , felicitari pentru COLECTIE ..am ramas gura-casca ..este superba PROBABIL una dintre PUTINELE colectii reusite din Romania ......!!!
Felicitari inca 1 data ..se pot vedea liev ? Glumesc ...daca s-ar putea as fi primul pe lista !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning