![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Parerea mea e ca nu poti sa uiti persoana pe care ai iubito, in schimb cu timpul vei accepta faptul ca nu mai poti sa fii cu acea persoana. Asa mi sa intamplat si mie am iubit-o ne-am deaspartit, am incercat sa o uit, nu am reusit si acum dupa un an si ceva de cand totul sa terminat toata aceea relatie imi pare ca sa intamplat unei alte persoane.
|
Quote:
Intreba tipul cat dureaza pana uiti: nu vei uita niciodata. Iti va trece - dupa cat timp, habar nu are nimeni. De obicei cui pe cui se scoate: in momentul cand iti va lua mintile o alta tipa nici nu o sa mai stii cine era fosta. Si o rugaminte: renuntati la limbajul de messenger. Puteti scrie si voi in loc de "k" cu "ca", normal. |
Quote:
|
Persoana pe care ai iubit-o nu o vei uita, pentru ca raman amintirile clipele petrecute cu ea, dar cum au spus-o si altii te obisnuesti fara ea, iti va trece din iubirea ce o ai ptr acea fata,
cu totii am patit-o, sa stam cu o fata sa o iubim si dintr-o data punct. ei aici fac greseala cam toti baietii, ca o suna o cauta dau semne ca sunt disperatii, nu e bine asa am facut-o si eu candva, dar indiferenta doare cel mai tare, nu o suna nu o cauta, o sa te caute ea cand isi va da seama singura, ca e mai bine cu tine, asta daca i era mai bine cu tine daca nu asta e, fete sunt cu gramada daca stai si te inchizi in casa si suferi de unu singur nu rezolvi nimica te distrugi pe tine si parerea mea dupa ce vezi fata cu baiatu care ti a luato, baiatu ganditi-va nu are nici o vina, ba merita ca premiu o bere ca a putut sa ti o fure:), fata in schimb, ea e vinovata , asta in cazul in care te lasa ptr altu, si n-are chiar nici un rost sa stergi poze sau cine sti ce amintiri ai cu ea, ptr ca intr-o buna zi vei dori sa le revezi. |
Ce sa faci:
1: Taie orice legatura cu ea (adica nu telefon, nu mess, orice mijloc de comunicare, eviti locurile unde merge ea sau cunostiinte d-ale ei) 2: Sterge facebook (si orice iti aminteste de ea, poze, muzica etc) 3: Mergi la sala sau gaseste-ti un hobby nou care sa te tina ocupat Ce NU functioneaza: 1: statul in casa 2: nu te imbata sa iti uiti problemele 3: nu te folosi fizic de altcineva sa iti uiti problemele Dragostea e doar o reactie chimica, odata ce ai rupt legatura intri in sevraj. Dar in cateva luni scapi de dependenta. |
Mesajele voastre m'au facut sa ma simt mult mai bine,nu stiu daca ma credeti sau nu,ma simt mult mai bine,am putut sa dorm foarte bine cu toate ca ea a dormit la ala acasa,si o spun din toata inima,nu credeam ca o sa ma trezesc asa fresh in dimineata asta:D:X,dar acuma a aparut o alta problema si sunt cam confuz si nu stiu ce sa fac.
Pe la 2 dimineata mi-a dat mesaj ceva genu.."sper sa te simti bine cu noua ta cucerire,succes"asta inseamna ca o roade sau ca ii pare bine ca am gasit pe alta?,si de dimineata mi-a trimis mesaj ca daca vreau sa vin pe la ea sa vorbim....ar trebui sa ma duc sau sa o ignore...eu nu i-am trimis nici un mesaj nimica...ar trebui sa ma duc? |
Asta inseamna ca trebuie sa ii dai mesaj cu "Mersi". Si sa nu te duci la ea.
|
Quote:
|
Ii spui ca, asa cum te-a uitat ea, o poti uita si tu la fel de rapid.
Completeaza-i ca ea a luat o decizie si asta e... viata merge mai departe. Dupa aia ignor-o. |
Quote:
Disclamer: topicul e cum sa uiti persoana, daca esti hotarat sa renunti la ea, e calea buna. Daca vrei sa o ai inapoi, e calea buna. Creierul femeii: it's a fucked up thing. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mai bine de atāt nici nu se putea spune :) Quote:
|
n-are rost sa mergi din nou la ea, ca dupa o perioada istoria se va repeta.. si vei ajunge de unde ai plecat
|
DOAMNE..ascultati,mi'a trimis mesaj acuma...."stiu ca ma consideri o zdreanta si nu stiu ce,e vorba de o zi Adrian,a incercat sa imi demonstreze ca cu toate ca este tigan nu e la fel ca toti ceilalti,dar sincer nu imi place,eu inca te iubesc pe tine"..nu vreau sa ma impac cu ea,ce ar trebui sa ii scriu in momentele astea?:(
|
Quote:
ignore! NEXT! |
Ignore, Next.
Sau, daca vrei sa o mai bazai putin, "Imi pare rau, vei gasi pe altcineva." Dar asta doar daca te simti putin sadic si vrei sa o faci sa planga. Apropo, cum e sa te simti in control? :D |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=0IncCp_-oC8
wordless ! asculta si invata, ca are mare dreptate omu` .. |
Glad to be of help.
Acum ce trebuie sa tii minte: - o sa iti mai vina dor de ea, totul e sa ignori sentimentul. - nu deveni "the ashole", nu toate fetele sunt asa, s-ar putea sa pierzi o fata care merita - sansele sunt sa ti se mai intample in viitor si cu alta, important e sa treci peste |
Quote:
|
Quote:
"La fel cum tu ai fost gata sa arunci o relatie de 5 ani la gunoi pentru un gunoi, eu sunt gata acum sa te uit si sa merg mai departe" Sau ceva similar. Explica-i frumos ca in viata nu functioneaza "demo-urile" si ca fiind o persoana matura trebuie sa rumege bine in creier tot ce face INAINTE sa faca! Si eventual sa isi asume in totalitate raspunderea pentru faptele ei! |
Quote:
|
Quote:
Nimic mai frumos ! :D |
Pai daca te duci, te impaci cu ea, pt ca pe barbati atat ii duce capul. Intr-un final o sa ajungeti in acelasi situatie in care sunteti acum. Oamenii nu se schimba.
Daca nu te duci, inseamna ca nu ne-am tocit tastele degeaba. De asta ti-am zis ca functioneaza pentru ambele cazuri, totul depinde de tine. |
Quote:
Cred ca toata lumea e de acord ca nu ar trebui sa te duci! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca te duci sa pescuiesti la copca iti aduci aminte de ce era inainte si nu mai poti sa o lasi balta ;) |
Quote:
|
Quote:
|
The Ugly Truth :lol:
|
Bai ce sa va zic,am facut prostia si am fost:D,am umilit'o,a inceput sa planga,imi provoca scarba,stiam ca nu trebuia sa ma duc,dar ceva in mine zicea sa ma duc,ca de asa sunt eu nu pot sa ma abtin in unele momente,dar sa stiti ca sunt foarte fericit ca am facut'o,mi'am dat seama cat inseamna ea pt mine,adica nimica,mi-a zis ca se sinucide,:-0,credeti ca ar trebui sa ii trag un penis si porma sa o las balta?:D
|
Quote:
|
Parerea mea este ca o dati in SF-uri. Oricat de "rea" ( si aici va imaginati voi ce vreti ), nu cred ca merita sa fie tratata asa. Deci nu fi magar, parerea mea :lol:
|
Quote:
|
Quote:
parerea mea e s-o lasi in pace si sa nu-i faci nimic.nu te mai du pe la ea , chiar daca te cheama spune-i ca ai treaba si nu poti.daca iti mai trimite mesaje ori o ignori , ori ii raspunzi in 2-3 cuvinte si cu alea sa-i explici ca nu vrei sa mai ai nici o treaba cu ea. |
Quote:
|
Quote:
|
|
Hai baaaaa...voi astia suferinzii...mai traiti dupa clipu de sus? Daca da...CLICK AICI.
dupa una trista...intotdeauna vine una vesela :)) si invers =)) hai, sa fiti iubiti =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning