![]() |
Re: Chat
Quote:
cand iti iei o masina noua si o comfigurezi ai in fata ta vanzatorul care face tot ce zici tu. il intrebi de optiunea geamuri fumurii daca este valabila sau nu ca dotare optionala si cat costa . GOT IT ? nu incerca sa suni la numerul ala .. e gresita o cifra ;) |
Wob man, cum sa i educam pe "dragii" nostrii utilizatori cum sa se comporte pe forum daca noi, moderatorii nu dam un exemplu in acest sens? :P lasa numerele ca astia chiar suna :)))) . sau poate vreti sa incep si eu cu ceva numar la un salon de masaj erotic and shit :))) chiar am :P....
in fine, toate cele bune. |
io nu educ pe nimeni treaba fiecaruia ce scrie ce posteaza si ce il duce capul.
iar aia cu salonu .. te caut eu cand ajung peste kolosvar :lol: |
S-a facut curatenie pe accidente. Plec si eu 2 zile si zici ca innebuneste lumea :))..in fine, acum e ok, daciawrc, ai topicul tau personal, nu deranjezi pe altii care nu te suporta, si poti sa ne tii la curent cu evolutia, o sa va rog cei care nu va convine sa nu il cititi, nu va obositi in a posta ca nu va convine, ca apoi eu sa sterg, numa ne facem de lucru aiurea. Si cu asta, sper sa se calmeze apele...sa pot merge si eu linistit la mare :))
toate cele bune. |
Buna ziua dragii mei.....STIU ca v-a fost FOARTE dor de mine, mai ales PRIETENILOR asa ca pregatiti-va pentru zile fierbinti si pline de teroare....ca doar suntem in august si vine canicula =))
|
Welcome back! Deschidem campania electorala pt moderatori? :D
|
bine ai venit, pacat ca nu ai fost printre noi, dar dupa scurta noastra ultima discutie avuta unde am avut`o Tzapa`te pe jos !!! :):):):)
|
ps: imi era dor de tine :) da stiu, sunt mai sentimentalist, ce sa fac :)
|
Quote:
|
welcome back piry. :)
|
Re: Accidente
Quote:
mah vezi ca se apropie 10 august, sa nu iti faci planuri !!! |
Quote:
|
data trecuta... o venit rupt.. si nu o mai butut sa vea... nush cat.. :D
|
mah ... se pare ca ii vorba de mine si io nu ma prind :-?
|
pfuai ca te-ai prins... ce pacat:))
|
nu are cineva sa imi deie lista de preturi de la bmw nicicum nu am putut sa le iau sau sa fac rost?
|
ma da era ala...omv100 ce o facut atatea topicuri si moderatorul le-a inchis pe toate....pina la urma cine a avut dreptate? https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html
|
Quote:
|
nightrider, ce sa fac? sa imi recalculez pozitia sau ce .... ? :rolleyes2
|
piry, pe sleau, sa lasi si tu de la tine ca sa eviti niste certuri si injurii inutile, daca bineinteles, nu e prea mult ;). tu esti user cu vechime, incearca sa dai putina clasa, poate ceilalti iti vor urma modelul.
toate cele bune. |
pai de toti m-ar urma ca model ... hauleu ce-ar fi aici, treaba lor, nu trebe sa ma considere nimeni nici model nici sa ma copieze, fiecare are stilul lui si creierasul lui ca sa perceapa lucrurile in mod propriu, atata tot ca unii citesc printre randuri sau chiar daca citesc toate literele tot nu inteleg ce scrie acolo....poate nu stiu limba romana...nu stiu....
baaaa! nu exista dumnezeu, te inchini la pietre. |
bine piry, treaba ta, da incearca mai usor cu flamurile, ca numai imi dai de lucru, altceva nu reusesti sa faci...in fine, eu nu am nika cu tine, take care si let go..ca i mai bine asa. chill..
toate cele bune. |
da.......chiar is calm, ce sa ai cu mine? ce flamuri? ce lucru? daca vreau sa reusesc sa fac ceva aia ar fi sa schimb din nou leul din ron il rol.
|
Re: Club VW Golf
pai de ce sa raspund la chat cand oricum faza cu club golf a picat....discutiile nu erau deloc offtopic pentru ca aldoadabass vroia sa fie membru, adica avea un golf si discutia era despre golful lui, daca mai exista sau nu. nu e vorba de dezgropat posturi, e vorba ca fiecare trebe sa-si asume ce a postat chiar daca a postat acum 4 ani. sau ce, la voi realitatea se schimba in fiecare luna?
|
scz pt off:evil::nuh...doar se mai schimba gusturile....shi automobilele altii evolueaza/sau cum vrei tu sa o iei.....cat despre membrii noi...imi imaginez cat d bine sant primiti dak faceti scandal pt o gresala de tastare(wv-apropo) 4 luni....santeti o comunitate tare demna de invidiat......scz dar nu ma pot abtine cand citesc toate aberatiile cat despre bmw stii mult prea bine ca l il am de vro 3 luni...hai sa nu ne prefacem frumos.....dak te plicti acasa shi vrei sa ti pui toata lumea in cap sa stii ca reusesti...io sincer sant satul d toate lucrurile astea...cat despre discutii inutile hai sa le avem fata in fata m ai vazt de nenumarate ori shi te iei de mine pe forum,dak nu ti convine ceva spune-mi in fata nu umple forumul cu posturi aiurea(asa cum fac io in mom asta:lol:).......inca o data scuze pt offtopic:oops::oops:
|
aldoadabass , lasa-l ca incearca sa provoace flamuri, sa faca scandal, chill si fi u cu mai mult bun simtz ;)si btw si mie mi se par unii membrii mult prea ne-iertatori...si atitudinea asta inchisa a forumului va trebui sa se schimbe, caci altfel vor ramane doar ei ;)
toate cele bune, NightRider |
Quote:
2 nu am zis ca bmw-ul tau e urat, e chiar frumos 3 trebuie sa iti asumi responsabilitatea, repet pentru posturile facute si acuma 5 ani 4 ce aberatii? te-am intrebat daca ai avut sau nu golf gti si daca l-ai vandut sau nu 5 ce sa-ti zic in fata? eu nu stiam ca ai avut gti daca stiam te intrebam, crezi ca evit vreo confruntare? eu cred ca exagerezi pentru ca nu exista confruntare, si nu vrei sa existe vreo confruntare.....asa ca te rog nu te mai crede important si sa ai impresia ca EU AM CEVA CU TINE, nu este asa. 6 deseneaza o sunca, o lampa, un pat...citeste ce iasa si vei fi entuziasmat de rezultat |
ce`ai patit cu matilda?
ai vandut`o sau doar ii lovita? |
Quote:
|
la caroserie :P
cred ca o face din fibra sa fie mai usoara sa se dea la vtm :P |
Quote:
|
lol kid
|
Quote:
i'm bored ... :rolleyes2 |
4tuning boxing championship anyoane? :P cred ca am putea pune de cateva meciuri :P:P
|
am un ochi umflat deja. pot sa particip si io??
|
eu vin ca albitru, dar tin cu piry :D
|
cine imi recomanda ceva magazin sau service unde as putea vedea niste tobe sport, nu tot cataloage
merci |
traian vuia 222
|
Re: am deschis acest topic pt. cei care nu au fost la baia mare
some girls can't write shit... :lol: some girls can make you wonder... why did god created them? and most of the girls don't know shit about cars...
|
ca sa inteleaga si restul adunarii de tiunari, postu' de mai sus a fost mutat de aici: https://forum.4tuning.ro/37-cluj/49766-deschis-topic-pt-baia.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning