Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

CJ-01-WOB 01-08-07 17:54

Re: Chat

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 1023834)
Am si io o intrebare ... cand iei o masina noua poate sa iti puna geamuri fumurii din fabrica?

junker
cand iti iei o masina noua si o comfigurezi ai in fata ta vanzatorul care face tot ce zici tu.
il intrebi de optiunea geamuri fumurii daca este valabila sau nu ca dotare optionala si cat costa .
GOT IT ?

nu incerca sa suni la numerul ala .. e gresita o cifra ;)

NightRider 02-08-07 11:14

Wob man, cum sa i educam pe "dragii" nostrii utilizatori cum sa se comporte pe forum daca noi, moderatorii nu dam un exemplu in acest sens? :P lasa numerele ca astia chiar suna :)))) . sau poate vreti sa incep si eu cu ceva numar la un salon de masaj erotic and shit :))) chiar am :P....

in fine, toate cele bune.

CJ-01-WOB 02-08-07 13:21

io nu educ pe nimeni treaba fiecaruia ce scrie ce posteaza si ce il duce capul.

iar aia cu salonu .. te caut eu cand ajung peste kolosvar :lol:

NightRider 02-08-07 16:30

S-a facut curatenie pe accidente. Plec si eu 2 zile si zici ca innebuneste lumea :))..in fine, acum e ok, daciawrc, ai topicul tau personal, nu deranjezi pe altii care nu te suporta, si poti sa ne tii la curent cu evolutia, o sa va rog cei care nu va convine sa nu il cititi, nu va obositi in a posta ca nu va convine, ca apoi eu sa sterg, numa ne facem de lucru aiurea. Si cu asta, sper sa se calmeze apele...sa pot merge si eu linistit la mare :))

toate cele bune.

Piry 03-08-07 14:40

Buna ziua dragii mei.....STIU ca v-a fost FOARTE dor de mine, mai ales PRIETENILOR asa ca pregatiti-va pentru zile fierbinti si pline de teroare....ca doar suntem in august si vine canicula =))

MadManOvi 03-08-07 14:42

Welcome back! Deschidem campania electorala pt moderatori? :D

DACIA-Wrc 03-08-07 15:38

bine ai venit, pacat ca nu ai fost printre noi, dar dupa scurta noastra ultima discutie avuta unde am avut`o Tzapa`te pe jos !!! :):):):)

DACIA-Wrc 03-08-07 15:39

ps: imi era dor de tine :) da stiu, sunt mai sentimentalist, ce sa fac :)

DaNuTzU' 03-08-07 20:20

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1028520)
Buna ziua dragii mei.....STIU ca v-a fost FOARTE dor de mine, mai ales PRIETENILOR asa ca pregatiti-va pentru zile fierbinti si pline de teroare....ca doar suntem in august si vine canicula =))

oooo shukar moreno!!

NightRider 03-08-07 20:34

welcome back piry. :)

Fixius 04-08-07 01:39

Re: Accidente

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1028637)
"sange in alcol" :lol: :lol: :lol:

mah vezi ca se apropie 10 august, sa nu iti faci planuri !!!

DaNuTzU' 04-08-07 21:10

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1029439)
mah vezi ca se apropie 10 august, sa nu iti faci planuri !!!

vezi ca asta atat bea...pfuai=)))

Fixius 04-08-07 21:21

data trecuta... o venit rupt.. si nu o mai butut sa vea... nush cat.. :D

ZanDer 05-08-07 02:54

mah ... se pare ca ii vorba de mine si io nu ma prind :-?

DaNuTzU' 05-08-07 12:47

pfuai ca te-ai prins... ce pacat:))

JunKer_hP 06-08-07 23:56

nu are cineva sa imi deie lista de preturi de la bmw nicicum nu am putut sa le iau sau sa fac rost?

Piry 11-08-07 22:39

ma da era ala...omv100 ce o facut atatea topicuri si moderatorul le-a inchis pe toate....pina la urma cine a avut dreptate? https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html

DaNuTzU' 12-08-07 04:45

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1041785)
ma da era ala...omv100 ce o facut atatea topicuri si moderatorul le-a inchis pe toate....pina la urma cine a avut dreptate? https://forum.4tuning.ro/forumdisplay.php?f=408

ma tu ce faci? nu ai somn?

Piry 13-08-07 10:31

nightrider, ce sa fac? sa imi recalculez pozitia sau ce .... ? :rolleyes2

NightRider 13-08-07 10:34

piry, pe sleau, sa lasi si tu de la tine ca sa eviti niste certuri si injurii inutile, daca bineinteles, nu e prea mult ;). tu esti user cu vechime, incearca sa dai putina clasa, poate ceilalti iti vor urma modelul.

toate cele bune.

Piry 13-08-07 11:05

pai de toti m-ar urma ca model ... hauleu ce-ar fi aici, treaba lor, nu trebe sa ma considere nimeni nici model nici sa ma copieze, fiecare are stilul lui si creierasul lui ca sa perceapa lucrurile in mod propriu, atata tot ca unii citesc printre randuri sau chiar daca citesc toate literele tot nu inteleg ce scrie acolo....poate nu stiu limba romana...nu stiu....

baaaa! nu exista dumnezeu, te inchini la pietre.

NightRider 13-08-07 11:08

bine piry, treaba ta, da incearca mai usor cu flamurile, ca numai imi dai de lucru, altceva nu reusesti sa faci...in fine, eu nu am nika cu tine, take care si let go..ca i mai bine asa. chill..

toate cele bune.

Piry 13-08-07 11:09

da.......chiar is calm, ce sa ai cu mine? ce flamuri? ce lucru? daca vreau sa reusesc sa fac ceva aia ar fi sa schimb din nou leul din ron il rol.

Piry 20-08-07 12:24

Re: Club VW Golf

pai de ce sa raspund la chat cand oricum faza cu club golf a picat....discutiile nu erau deloc offtopic pentru ca aldoadabass vroia sa fie membru, adica avea un golf si discutia era despre golful lui, daca mai exista sau nu. nu e vorba de dezgropat posturi, e vorba ca fiecare trebe sa-si asume ce a postat chiar daca a postat acum 4 ani. sau ce, la voi realitatea se schimba in fiecare luna?

aldoadabass_wrs 20-08-07 16:06

scz pt off:evil::nuh...doar se mai schimba gusturile....shi automobilele altii evolueaza/sau cum vrei tu sa o iei.....cat despre membrii noi...imi imaginez cat d bine sant primiti dak faceti scandal pt o gresala de tastare(wv-apropo) 4 luni....santeti o comunitate tare demna de invidiat......scz dar nu ma pot abtine cand citesc toate aberatiile cat despre bmw stii mult prea bine ca l il am de vro 3 luni...hai sa nu ne prefacem frumos.....dak te plicti acasa shi vrei sa ti pui toata lumea in cap sa stii ca reusesti...io sincer sant satul d toate lucrurile astea...cat despre discutii inutile hai sa le avem fata in fata m ai vazt de nenumarate ori shi te iei de mine pe forum,dak nu ti convine ceva spune-mi in fata nu umple forumul cu posturi aiurea(asa cum fac io in mom asta:lol:).......inca o data scuze pt offtopic:oops::oops:

NightRider 20-08-07 16:32

aldoadabass , lasa-l ca incearca sa provoace flamuri, sa faca scandal, chill si fi u cu mai mult bun simtz ;)si btw si mie mi se par unii membrii mult prea ne-iertatori...si atitudinea asta inchisa a forumului va trebui sa se schimbe, caci altfel vor ramane doar ei ;)

toate cele bune, NightRider

Piry 20-08-07 20:17

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 1056003)
scz pt off:evil::nuh...doar se mai schimba gusturile....shi automobilele altii evolueaza/sau cum vrei tu sa o iei.....cat despre membrii noi...imi imaginez cat d bine sant primiti dak faceti scandal pt o gresala de tastare(wv-apropo) 4 luni....santeti o comunitate tare demna de invidiat......scz dar nu ma pot abtine cand citesc toate aberatiile cat despre bmw stii mult prea bine ca l il am de vro 3 luni...hai sa nu ne prefacem frumos.....dak te plicti acasa shi vrei sa ti pui toata lumea in cap sa stii ca reusesti...io sincer sant satul d toate lucrurile astea...cat despre discutii inutile hai sa le avem fata in fata m ai vazt de nenumarate ori shi te iei de mine pe forum,dak nu ti convine ceva spune-mi in fata nu umple forumul cu posturi aiurea(asa cum fac io in mom asta:lol:).......inca o data scuze pt offtopic:oops::oops:

in primul rand cum poti sa zici ca esti user nou, cand tu ai 150 de posturi?
2 nu am zis ca bmw-ul tau e urat, e chiar frumos
3 trebuie sa iti asumi responsabilitatea, repet pentru posturile facute si acuma 5 ani
4 ce aberatii? te-am intrebat daca ai avut sau nu golf gti si daca l-ai vandut sau nu
5 ce sa-ti zic in fata? eu nu stiam ca ai avut gti daca stiam te intrebam, crezi ca evit vreo confruntare? eu cred ca exagerezi pentru ca nu exista confruntare, si nu vrei sa existe vreo confruntare.....asa ca te rog nu te mai crede important si sa ai impresia ca EU AM CEVA CU TINE, nu este asa.
6 deseneaza o sunca, o lampa, un pat...citeste ce iasa si vei fi entuziasmat de rezultat

DACIA-Wrc 20-08-07 23:39

ce`ai patit cu matilda?
ai vandut`o sau doar ii lovita?

gangsta 21-08-07 02:11

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1056728)
ce`ai patit cu matilda?
ai vandut`o sau doar ii lovita?

Ii la upgradat cu performance parts!:shock:

DACIA-Wrc 21-08-07 09:06

la caroserie :P
cred ca o face din fibra sa fie mai usoara sa se dea la vtm :P

aldoadabass_wrs 21-08-07 16:11

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1056453)
in primul rand cum poti sa zici ca esti user nou, cand tu ai 150 de posturi?
2 nu am zis ca bmw-ul tau e urat, e chiar frumos
3 trebuie sa iti asumi responsabilitatea, repet pentru posturile facute si acuma 5 ani
4 ce aberatii? te-am intrebat daca ai avut sau nu golf gti si daca l-ai vandut sau nu
5 ce sa-ti zic in fata? eu nu stiam ca ai avut gti daca stiam te intrebam, crezi ca evit vreo confruntare? eu cred ca exagerezi pentru ca nu exista confruntare, si nu vrei sa existe vreo confruntare.....asa ca te rog nu te mai crede important si sa ai impresia ca EU AM CEVA CU TINE, nu este asa.
6 deseneaza o sunca, o lampa, un pat...citeste ce iasa si vei fi entuziasmat de rezultat

eram nou pe aceas vreme,cat despre responsabilitate.....masina aia nu mai e proprietetea mea...crezi ca m am prezentat cu o masina din ceva foze facute la tv ...cred ca nu eram asa impulsiv dak intrebai decent...m am saturat sa dezgrop mortii....cat despre tine esti un arogant in plus pe forum...un plin de el degeaba....

Piry 22-08-07 00:29

lol kid

ZanDer 22-08-07 08:55

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1058419)
lol kid

plm va tat certati ca nisjte biatchez, bateti-va ! :lol: :lol: :lol:

i'm bored ... :rolleyes2

NightRider 22-08-07 10:08

4tuning boxing championship anyoane? :P cred ca am putea pune de cateva meciuri :P:P

Cata RHC 22-08-07 15:46

am un ochi umflat deja. pot sa particip si io??

Fixius 23-08-07 02:38

eu vin ca albitru, dar tin cu piry :D

Mandella 23-08-07 12:11

cine imi recomanda ceva magazin sau service unde as putea vedea niste tobe sport, nu tot cataloage
merci

Piry 23-08-07 12:24

traian vuia 222

tekno 27-08-07 15:42

Re: am deschis acest topic pt. cei care nu au fost la baia mare

some girls can't write shit... :lol: some girls can make you wonder... why did god created them? and most of the girls don't know shit about cars...

tekno 28-08-07 10:06

ca sa inteleaga si restul adunarii de tiunari, postu' de mai sus a fost mutat de aici: https://forum.4tuning.ro/37-cluj/49766-deschis-topic-pt-baia.html

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning