Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ocaruntu 09-10-09 00:49

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2703398)
si asa, pe la inceputul verii, ne-am adunat vreo 7-8 de pe 4t si ne intalneam in fata la stadion, pentru ca de 2 sau de 3 ori cand am urcat in agronomie la rond am fost "certati" ca stam pe locul nush carui club.

chiar sunt curios cine a facut treaba asta si mai ales de ce :lol:

VaLeX 09-10-09 01:17

Poate ma bag in seama aiurea, scuzele mele, insa auzisem de un eveniment pe 1noe in Iasi, zvonuri sau e pe bune? :)

10x

MnezO 09-10-09 01:52

Bai deocamdata Baietii au postat evenimenutl pe unele situri ! si chiar le-am dat ceva in calitate de sponosr asa ca sper sa se faca !

skimpy 09-10-09 14:43

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2704709)
chiar sunt curios cine a facut treaba asta si mai ales de ce :lol:

pai au venit 2 la noi, care eram vreo 5 si ne-au spus ca sa ne mutam de-acolo ca e locul unui club; ca acolo stau de fiecare data si nu mai stiu ce. oricum, mi-e indiferent. sper sa ajung diseara pe copou :)

ocaruntu 09-10-09 21:47

de'acolo de unde ?

Bogdan.IS 13-10-09 19:29

cam slabutza activitatea la sectiunea Iasi :p .
http://iasi.inoras.ro/eveniment_urba...refour-era.htm
se pare ca vom avea parte de un eveniment auto in oras , pe 1 noiembrie .

ocaruntu 14-10-09 00:18

eu cel putin abia astept ... drift =p~

iooon_cic 14-10-09 01:26

da va fi un eveniment in iasi pe 1 noiembrie 2009 ..organizat de Loganclub Iasi alias FRT Iasi si Excesstuning iasi , care va avea loc la carrefour Era pacurari; vor fi probe de indemanare, expo de tuning si drifting .....pt mai multe detalii intrati pe http://www.urbanracing.ro.im/

va asteptam...

aleks 14-10-09 08:47

Ne vedem acolo, cu maşinile pe carele putem aduce din Bacău :)

ocaruntu 14-10-09 13:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2717364)
Ne vedem acolo, cu maşinile pe carele putem aduce din Bacău :)

schimb si eu clio cu bestia :) ca sa fie oficial.

raduku988 14-10-09 18:52

mica nelamurire de partea mea ... din ce vad acolo masinile autohtone au categoria proprie ???

zorro6299 14-10-09 19:06

Quote:

Originally Posted by raduku988 (Post 2718821)
mica nelamurire de partea mea ... din ce vad acolo masinile autohtone au categoria proprie ???

:-P Era si normal sa aibe categoria lor....doar e organizat ,printre altii si de Logan Club ( sau ceva de genul ) si.....cum si-a dat Fritz la Sv singur lui personal o cupa.....asa o sa-si dea si la iasi.. :-P:-P:-P , ce nu-i corect asa ???? :-P cine-n parte...parte-si face ;)
Noi ( cei cu vw, trebuie sa mergem in Germany ....sa luam ceva cupe....de sampanie :oops:

P.S. Acest mesaj este un pamflet si se vrea luat ca atare !!!

raduku988 14-10-09 19:26

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 2718873)
:-P Era si normal sa aibe categoria lor....doar e organizat ,printre altii si de Logan Club ( sau ceva de genul ) si.....cum si-a dat Fritz la Sv singur lui personal o cupa.....asa o sa-si dea si la iasi.. :-P:-P:-P , ce nu-i corect asa ???? :-P cine-n parte...parte-si face ;)
Noi ( cei cu vw, trebuie sa mergem in Germany ....sa luam ceva cupe....de sampanie :oops:

P.S. Acest mesaj este un pamflet si se vrea luat ca atare !!!

Deci sa inteleg ca de vreau cupa sa ma prezint cu loganul... super tare .. pe principiul partidul ordona partidul executa :))

iooon_cic 14-10-09 22:55

stati ca sa ne intelegem... Loganclub este o cumunitate care exista in toata tara.... la Iasi e doar o "filiala" !Exista grupa pt autohtone deoarece clubul nostru LoganclubIASI are ceva membrii si pe langa astia mai vin cativa si din tara(loganisti) si ca sa fie loc si sa nu apara discutii s-a creat grupa speciala pt autohtone(in care intra orice autohtona, nu doar loganul ) ! Dar cativa dintre Loganisti se vor baga si la categoria Urban(unde intra toate masinile, mai putin cele preparate de rally).
Cred ca acum e ok..sper ca s-a inteles :)

avem o rugaminte mare la toti cei care citesc aceste posturi...anuntati-va amicele , prietenele, sotiile etc( conducatoare auto de sex feminin) ca au grupa speciala... unde se pot da doar ele...si pot castiga :D... e ceva nou in Romania... :D

Toata lumea primeste DIPLOME de participare , indiferent daca urca sau nu pe podium

ocaruntu 15-10-09 09:01

prietenele/sotiile/amicele pot concura cu masina prietenului/sotului/amicului ?

skimpy 15-10-09 11:39

i wouldn`t do that! no i won`t !

ocaruntu 15-10-09 12:00

eu am incredere ca nu poate strica mai mult decat pot strica eu.

skimpy 15-10-09 12:27

e si asta un punct de vedere :)

Bogdan.IS 15-10-09 12:49

am sa apelez la maicamea :) :) , ea e pilot de curse prin oras :)) . daca o intrece o fata/femeie , nu se lasa pana o intrece maicamea inapoi :p .

raduku988 15-10-09 14:08

loco vezi ca mai sunt si stalpi pe circuit ...:))=))... prietenii stiu de ce !!:))

ocaruntu 15-10-09 14:46

tu ma confunzi cu raz'u ... pt mine e valabila treaba cu:http://www.gregorcompany.com/poze/in...alizare-50.jpg

ZyZ 15-10-09 15:07

Vezi ca te da Razvan afara din club don'soara :lol: Mi-a soptit cineva ca ai jante misto. O fi, n-o fi...

Bogdan Costin 15-10-09 16:15

cine stie pe cineva in iasi apt sa faca un bad boy la un vw golf 3 ? si un numar de telefon daca se poate , mersi , cheers!

raduku988 15-10-09 18:24

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2721108)
tu ma confunzi cu raz'u ... pt mine e valabila treaba cu:http://www.gregorcompany.com/poze/in...alizare-50.jpg

nu la tine ma refeream .. mai acesta ... tu ai zis ca lasi masina pe mana pretenei /amicei /mamei .surorii... si deci sa nu uitam cum e treaba cu stalpu :)))

euromarket 15-10-09 22:10

avem 31 de cupe :) deci este loc pentru toata lumea...... asa ca va asteptam .... indiferent de vreme si chiar daca este criza :) avem si premii

domnisoarele pot concura cu masinile prietenilor/sotilor/personale

cei de la autohton se pot da si la clasele urbane

daca facem rost de decibelmetru facem si DB Drag

avem expo import si expo autohton - cate un premiu desemnat prin tragere la sorti

pentru timpi vom avea fotocelula

pe acesta cale doresc sa multumesc tuturor sponsorilor partenerilor si colegilor care au contribuit la realizarea acestui eveniment

traseul va fi unul simplu conceput de asa natura sa nu va avariati masinile, fara frana de mana sau alte nebunii.....

partea de racing va fi la clasa profesional urmata de demonstratii de drift

updateuri vor fi prezentate pe siteul oficial al evenimentului www.urbanracing.ro.im ... inclusiv afisul si spoturile audio - video

bakal 15-10-09 22:39

si ce ma, nu am voie sa dau cu masina aproape de stalpi, sau cum? pai daca nu as merge asa de aproape, ati zice ca ma feresc..dar eu incerc sa arat cat de bun sunt...si chair stiam ca e stalpul in spatele meu, dar nu stiam ca o sa il ating un pic...

raduku988 16-10-09 06:37

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 2722555)
si ce ma, nu am voie sa dau cu masina aproape de stalpi, sau cum? pai daca nu as merge asa de aproape, ati zice ca ma feresc..dar eu incerc sa arat cat de bun sunt...si chair stiam ca e stalpul in spatele meu, dar nu stiam ca o sa il ating un pic...

stalpul poate confirma povestea ta :))

andreyutzu 16-10-09 12:56

saracutzu stalp....dormea si el oleaca da lo trezit raz'u :)))

alyn_k 16-10-09 15:49

salutare all am o intrebare stie cineva unde pot gasi niste arcuri spate pentru un ope astra f cabrio...:D si sry daca e of topic

CRyS` 17-10-09 08:17

alyn_k ai un privat referitor la problema ta!

GAby645 21-10-09 15:25

salut , stie cineva unde gasesc si eu in iasi sa cumpar un bec h7 pentru un kit xenon ?? mi s-a ars un bec !!

CiRiNeL 21-10-09 15:37

am eu un amic in tudor care moneaza kituri de xenon...cred k el te-ar putea ajut...daca esti interesat da-mi un pm

Bogdan.IS 21-10-09 16:28

de unde pot cumpara si eu niste boxe de firma , diagonala de 10cm ??

Bogdan Costin 21-10-09 22:14

pe cand un drag la iasi dragilor ?

ocaruntu 22-10-09 00:18

pe cand va construi cineva o pista pentru asa ceva ...

Bogdan Costin 22-10-09 02:20

deci never ever :oops:

oricum ar fi frumos , poate daca se inchide aeroportul ( am citit in presa ca s-ar putea inchide ca nu indeplineste nustiuce norme europene ) organizeaza careva o chestie de genu, cum a fost acum cativa ani in is

HotWheels 22-10-09 08:23

Din ce auzisem, parca se cauta un nou director pentru aeroport...

CRyS` 22-10-09 09:02

Deja este un nou director de aeroport!http://www.adevarul.ro/rss/articol/i...-director.html

Bogdan.IS 22-10-09 11:51

pfaaai , ora 12 :(( , am ore pana la 1 jumate . pana ma duc acasa sa-mi las ghiozdanul , si pana ajung in tudor... pana la cat e evenimentul ?

skimpy 22-10-09 12:20

chiuleste, chiuleste, chiuleste.

eventual fa rost de o scutire, pana vinerea viitoare ai timp :P

All times are GMT +2. The time now is 05:59.

- Copyright 2026 4Tuning