![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Poate ma bag in seama aiurea, scuzele mele, insa auzisem de un eveniment pe 1noe in Iasi, zvonuri sau e pe bune? :)
10x |
Bai deocamdata Baietii au postat evenimenutl pe unele situri ! si chiar le-am dat ceva in calitate de sponosr asa ca sper sa se faca !
|
Quote:
|
de'acolo de unde ?
|
cam slabutza activitatea la sectiunea Iasi :p .
http://iasi.inoras.ro/eveniment_urba...refour-era.htm se pare ca vom avea parte de un eveniment auto in oras , pe 1 noiembrie . |
eu cel putin abia astept ... drift =p~
|
da va fi un eveniment in iasi pe 1 noiembrie 2009 ..organizat de Loganclub Iasi alias FRT Iasi si Excesstuning iasi , care va avea loc la carrefour Era pacurari; vor fi probe de indemanare, expo de tuning si drifting .....pt mai multe detalii intrati pe http://www.urbanracing.ro.im/
va asteptam... |
Ne vedem acolo, cu maşinile pe carele putem aduce din Bacău :)
|
Quote:
|
mica nelamurire de partea mea ... din ce vad acolo masinile autohtone au categoria proprie ???
|
Quote:
Noi ( cei cu vw, trebuie sa mergem in Germany ....sa luam ceva cupe....de sampanie :oops: P.S. Acest mesaj este un pamflet si se vrea luat ca atare !!! |
Quote:
|
stati ca sa ne intelegem... Loganclub este o cumunitate care exista in toata tara.... la Iasi e doar o "filiala" !Exista grupa pt autohtone deoarece clubul nostru LoganclubIASI are ceva membrii si pe langa astia mai vin cativa si din tara(loganisti) si ca sa fie loc si sa nu apara discutii s-a creat grupa speciala pt autohtone(in care intra orice autohtona, nu doar loganul ) ! Dar cativa dintre Loganisti se vor baga si la categoria Urban(unde intra toate masinile, mai putin cele preparate de rally).
Cred ca acum e ok..sper ca s-a inteles :) avem o rugaminte mare la toti cei care citesc aceste posturi...anuntati-va amicele , prietenele, sotiile etc( conducatoare auto de sex feminin) ca au grupa speciala... unde se pot da doar ele...si pot castiga :D... e ceva nou in Romania... :D Toata lumea primeste DIPLOME de participare , indiferent daca urca sau nu pe podium |
prietenele/sotiile/amicele pot concura cu masina prietenului/sotului/amicului ?
|
i wouldn`t do that! no i won`t !
|
eu am incredere ca nu poate strica mai mult decat pot strica eu.
|
e si asta un punct de vedere :)
|
am sa apelez la maicamea :) :) , ea e pilot de curse prin oras :)) . daca o intrece o fata/femeie , nu se lasa pana o intrece maicamea inapoi :p .
|
loco vezi ca mai sunt si stalpi pe circuit ...:))=))... prietenii stiu de ce !!:))
|
tu ma confunzi cu raz'u ... pt mine e valabila treaba cu:http://www.gregorcompany.com/poze/in...alizare-50.jpg
|
Vezi ca te da Razvan afara din club don'soara :lol: Mi-a soptit cineva ca ai jante misto. O fi, n-o fi...
|
cine stie pe cineva in iasi apt sa faca un bad boy la un vw golf 3 ? si un numar de telefon daca se poate , mersi , cheers!
|
Quote:
|
avem 31 de cupe :) deci este loc pentru toata lumea...... asa ca va asteptam .... indiferent de vreme si chiar daca este criza :) avem si premii
domnisoarele pot concura cu masinile prietenilor/sotilor/personale cei de la autohton se pot da si la clasele urbane daca facem rost de decibelmetru facem si DB Drag avem expo import si expo autohton - cate un premiu desemnat prin tragere la sorti pentru timpi vom avea fotocelula pe acesta cale doresc sa multumesc tuturor sponsorilor partenerilor si colegilor care au contribuit la realizarea acestui eveniment traseul va fi unul simplu conceput de asa natura sa nu va avariati masinile, fara frana de mana sau alte nebunii..... partea de racing va fi la clasa profesional urmata de demonstratii de drift updateuri vor fi prezentate pe siteul oficial al evenimentului www.urbanracing.ro.im ... inclusiv afisul si spoturile audio - video |
si ce ma, nu am voie sa dau cu masina aproape de stalpi, sau cum? pai daca nu as merge asa de aproape, ati zice ca ma feresc..dar eu incerc sa arat cat de bun sunt...si chair stiam ca e stalpul in spatele meu, dar nu stiam ca o sa il ating un pic...
|
Quote:
|
saracutzu stalp....dormea si el oleaca da lo trezit raz'u :)))
|
salutare all am o intrebare stie cineva unde pot gasi niste arcuri spate pentru un ope astra f cabrio...:D si sry daca e of topic
|
alyn_k ai un privat referitor la problema ta!
|
salut , stie cineva unde gasesc si eu in iasi sa cumpar un bec h7 pentru un kit xenon ?? mi s-a ars un bec !!
|
am eu un amic in tudor care moneaza kituri de xenon...cred k el te-ar putea ajut...daca esti interesat da-mi un pm
|
de unde pot cumpara si eu niste boxe de firma , diagonala de 10cm ??
|
pe cand un drag la iasi dragilor ?
|
pe cand va construi cineva o pista pentru asa ceva ...
|
deci never ever :oops:
oricum ar fi frumos , poate daca se inchide aeroportul ( am citit in presa ca s-ar putea inchide ca nu indeplineste nustiuce norme europene ) organizeaza careva o chestie de genu, cum a fost acum cativa ani in is |
Din ce auzisem, parca se cauta un nou director pentru aeroport...
|
Deja este un nou director de aeroport!http://www.adevarul.ro/rss/articol/i...-director.html
|
pfaaai , ora 12 :(( , am ore pana la 1 jumate . pana ma duc acasa sa-mi las ghiozdanul , si pana ajung in tudor... pana la cat e evenimentul ?
|
chiuleste, chiuleste, chiuleste.
eventual fa rost de o scutire, pana vinerea viitoare ai timp :P |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning