Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

riv_gms 07-04-09 14:28

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

O sa incerc sa-l urmaresc , poate invat si eu limba romana, multumesc pentru sugetie Shantule,

Si mai sus ma refeream la automatele lui Don-ul,sa le recunosc

shantzu 07-04-09 14:39

Pai vad ca doar ti-am sugerat sa intri acolo si deja stii sa scrii corect :)
Stiu la ce te-ai referit mai sus ....

ALEX_BZN 08-04-09 00:03

VAND:
1)ford focus 18 tdi an 2000 prim propietar tuning exterior jenti aliaj dvd+tv faruri angel eyes pret 4700 euro;
2)fiat stylo coupe 1.6 16 v prim proprietar 2003 panorama sticla pilot automat cd player cotiera fata spate pret 5000 euro;
3)4 jenti aliaj audi pe 18''+cauciucuri pireli pret 500 euro.
DETALII LA TEL:0767787328

Vibe 08-04-09 07:52

Alex_BZN : Anunturile se pun la Bazar... prima sectiune de sus de pe topicul Ploiesti

Tibanu 08-04-09 09:26

'neata baieti ...
vreau sa va intreb daca stiti pe undeva pe la mizil sau imprejurimi , jenti de vanzare ,capace ,anvelope , d-astea ... mi-a spus sambata cineva ca sunt de vanzare multe undeva p-acolo dar nu stiut sa-mi explice unde exact...si in dupa amiaza asta am treaba pe la mizil si macar sa arunc o privire si p-acolo! :D va multumesc...o zi buna tuturor!

jakal 08-04-09 09:52

treci de mizil ....spre buzau......la merei sau cam asa ceva.....vreo 50 km din ploiesti.........se vede de pe dn.....

Tibanu 08-04-09 10:40

am inteles,multam fain jakal!sunt si chestii calumea acolo sau dezmembrari si fiare vechi?

Vladz 08-04-09 11:23

Quote:

Originally Posted by Tibanu (Post 2220992)
am inteles,multam fain jakal!sunt si chestii calumea acolo sau dezmembrari si fiare vechi?

treci de Mizil vreo 15-20 km pe partea stanga numai anvelope si jante se vad din DN

ph88bas 08-04-09 12:28

Quote:

Originally Posted by Tibanu (Post 2220992)

anvelope si jenti
si mai departe un pic si un parc de dezmembrari

julaikos 08-04-09 12:54

jante bas,nu jenti
este pe stanga dupa turnu ala in care sta o vesta de militian pusa pe un manechin, parca

Vibe 08-04-09 14:17

Ce acte imi trebuiesc sa ies cu o masina a unei firme ( NU de leasing ) din tara ?

bobiMOM 08-04-09 14:26

Quote:

Originally Posted by Vibe (Post 2221580)
Ce acte imi trebuiesc sa ies cu o masina a unei firme ( NU de leasing ) din tara ?

Imputernicire semnata si stampilata de administratorul firmei! (preferabil tradusa si in limba tarii in care te deplasezi)

Vladz 08-04-09 14:29

Quote:

Originally Posted by Vibe (Post 2221580)

Stiu ca iti trebuie o procura prin care firma(administratorul) iti da voie sa iesi cu masina din tara pe o anumita perioada cu stampila firmei (actele se fac la notar) etc etc + cartea verde

Act de comodat am impresia ca se numeste , nu esti proprietarul ei , cineva trebuie sa te imputerniceasca sa folosesti masina aia.

Vibe 08-04-09 14:33

L.E. am gasit pe site-ul Politiei de frontiera :

" In cazul in care va aflati la volanul unui mijloc de transport, care nu va apartine (proprietarul v-a imprumutat masina si nu va insoteste in excursie, masina este in leasing, etc.), pe langa documentele masinii, trebuie sa aveti asupra dumneavoastra o procura legalizata din partea proprietarului / firmei de leasing, in care se exprima acordul pentru efectuarea calatoriei in strainatate "

DONU' 08-04-09 14:35

Deci presupun ca trebuie tradusa si in engleza, nu?

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning