![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
O sa incerc sa-l urmaresc , poate invat si eu limba romana, multumesc pentru sugetie Shantule,
Si mai sus ma refeream la automatele lui Don-ul,sa le recunosc |
Pai vad ca doar ti-am sugerat sa intri acolo si deja stii sa scrii corect :)
Stiu la ce te-ai referit mai sus .... |
VAND:
1)ford focus 18 tdi an 2000 prim propietar tuning exterior jenti aliaj dvd+tv faruri angel eyes pret 4700 euro; 2)fiat stylo coupe 1.6 16 v prim proprietar 2003 panorama sticla pilot automat cd player cotiera fata spate pret 5000 euro; 3)4 jenti aliaj audi pe 18''+cauciucuri pireli pret 500 euro. DETALII LA TEL:0767787328 |
Alex_BZN : Anunturile se pun la Bazar... prima sectiune de sus de pe topicul Ploiesti
|
'neata baieti ...
vreau sa va intreb daca stiti pe undeva pe la mizil sau imprejurimi , jenti de vanzare ,capace ,anvelope , d-astea ... mi-a spus sambata cineva ca sunt de vanzare multe undeva p-acolo dar nu stiut sa-mi explice unde exact...si in dupa amiaza asta am treaba pe la mizil si macar sa arunc o privire si p-acolo! :D va multumesc...o zi buna tuturor! |
treci de mizil ....spre buzau......la merei sau cam asa ceva.....vreo 50 km din ploiesti.........se vede de pe dn.....
|
am inteles,multam fain jakal!sunt si chestii calumea acolo sau dezmembrari si fiare vechi?
|
Quote:
|
Quote:
si mai departe un pic si un parc de dezmembrari |
jante bas,nu jenti
este pe stanga dupa turnu ala in care sta o vesta de militian pusa pe un manechin, parca |
Ce acte imi trebuiesc sa ies cu o masina a unei firme ( NU de leasing ) din tara ?
|
Quote:
|
Quote:
Act de comodat am impresia ca se numeste , nu esti proprietarul ei , cineva trebuie sa te imputerniceasca sa folosesti masina aia. |
L.E. am gasit pe site-ul Politiei de frontiera :
" In cazul in care va aflati la volanul unui mijloc de transport, care nu va apartine (proprietarul v-a imprumutat masina si nu va insoteste in excursie, masina este in leasing, etc.), pe langa documentele masinii, trebuie sa aveti asupra dumneavoastra o procura legalizata din partea proprietarului / firmei de leasing, in care se exprima acordul pentru efectuarea calatoriei in strainatate " |
Deci presupun ca trebuie tradusa si in engleza, nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning