![]() |
Re: Portul Constanta !
Ca sa faci un adevarat slalom in trafic si sa-ti permiti orice, ai nevoie de un minim 150 de cai, asta ca sa nu te lase masina cand ti-e mai drag si sa mori intr-o depasire (doamne fereste).
|
si mai ai nevoie si de intuitie ca sa stii cand sa te bagi am 50000Km la activ n-am murit... n-are rost sa vorbim de mine
|
au fost 2 burnuri frumoase si felicitari pt jean cu matizul pt incercare ... pacat ca nu l'a ajutat si masina
|
Quote:
|
eu am facut slalom prin trafic azi si nu am 150 cp ... si multzi m'au injurat sigur... si iti tre curaj ... parerea mea
|
DMX cu Hellman asta vroiam sa zic si eu... trebe sa ai curaj sati cunosti foarte bine masina si sa-i simti dimensiunile foarte bine sa stii sa tii covrigu in mana... :P
|
Quote:
Quote:
sau iti trebuie cateva grame de nebunie... eu nu am 150 de cai , am 100 .. .si iti zic eu ca merge si cu 100 ;) :D Quote:
Quote:
|
deoarece cauciucele mele erau mai noi si asta e .... eu acum cumpar cauciuce pt burn si nu ma las pana nu fac ca adi in port :D
|
de revelion ar fi marpha un burn:PP..daca cu petarde nu mai avem voie...macar un cauciuc sa bubuim:))
|
Quote:
|
eu nu am nevoie de petarte ca bubuie destul esapamentu :)) ieri eram sa raman fara el :))
|
cine mai da burn de revelion pana bubuie cauciucurile ??? k sunt curios ?!
|
Parerea mea reveniti la topic ca mesajele vor fi sterse incerca-ti sa ramaneti pe subiect daca tot faceti chat aici. Fara suparare
|
E klar baietii mei, seara de revelion se anunta belea.... bvo hellman pt burn, bvo tuturor care makar incearca...si la semintari...shtiti si voi!!!!!
|
daca imi schimb cauciucele alea noi cu alea vechi si reusiti sa ma tineti fac si eu :))!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning