Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

CT-XX-CDA 24-12-06 19:18

Re: Portul Constanta !

Ca sa faci un adevarat slalom in trafic si sa-ti permiti orice, ai nevoie de un minim 150 de cai, asta ca sa nu te lase masina cand ti-e mai drag si sa mori intr-o depasire (doamne fereste).

sonykel 24-12-06 19:24

si mai ai nevoie si de intuitie ca sa stii cand sa te bagi am 50000Km la activ n-am murit... n-are rost sa vorbim de mine

Hellman 24-12-06 21:29

au fost 2 burnuri frumoase si felicitari pt jean cu matizul pt incercare ... pacat ca nu l'a ajutat si masina

D_M_X 24-12-06 22:11

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA (Post 673749)
Ca sa faci un adevarat slalom in trafic si sa-ti permiti orice, ai nevoie de un minim 150 de cai, asta ca sa nu te lase masina cand ti-e mai drag si sa mori intr-o depasire (doamne fereste).

Ca sa faci slalom mai intai tre sa stii sa tii covrigul in mana...o masina(nu neaparat de 150 de cp)....si putin curaj

Hellman 24-12-06 22:54

eu am facut slalom prin trafic azi si nu am 150 cp ... si multzi m'au injurat sigur... si iti tre curaj ... parerea mea

sonykel 25-12-06 05:45

DMX cu Hellman asta vroiam sa zic si eu... trebe sa ai curaj sati cunosti foarte bine masina si sa-i simti dimensiunile foarte bine sa stii sa tii covrigu in mana... :P

street_racer 26-12-06 03:35

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 673642)
da ok iti dau perfecta dreptate... dar parca nui aceasi adrenalina ca la o liniutza?corect?parerea mea... oricum nu are rost sa discutam atat fiecare cu gusturile lui...

dap... ai dreptate si la partea cu adrenalina si la partea cu gusturile .. te astept la o partida de "jaloane" prin orash :)

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA (Post 673749)

sau iti trebuie cateva grame de nebunie... eu nu am 150 de cai , am 100 .. .si iti zic eu ca merge si cu 100 ;) :D

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 673919)
eu am facut slalom prin trafic azi si nu am 150 cp ... si multzi m'au injurat sigur... si iti tre curaj ... parerea mea

ce curaj mah ? tu esti nebun ..te'n plm :)))

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 673861)
au fost 2 burnuri frumoase si felicitari pt jean cu matizul pt incercare ... pacat ca nu l'a ajutat si masina

am scos mai mult fum ca tine !!!!!!!>:) :peace: :woowoo: :mrhappy: :cool: :twisted:

Hellman 26-12-06 14:23

deoarece cauciucele mele erau mai noi si asta e .... eu acum cumpar cauciuce pt burn si nu ma las pana nu fac ca adi in port :D

leonard 26-12-06 19:59

de revelion ar fi marpha un burn:PP..daca cu petarde nu mai avem voie...macar un cauciuc sa bubuim:))

street_racer 26-12-06 22:01

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 675727)
de revelion ar fi marpha un burn:PP..daca cu petarde nu mai avem voie...macar un cauciuc sa bubuim:))

ca sa suparam "printesele" si mai rau dam si cu petarde dam si cu burnuri !!! :D

BuGyy 26-12-06 22:05

eu nu am nevoie de petarte ca bubuie destul esapamentu :)) ieri eram sa raman fara el :))

Hellman 26-12-06 23:15

cine mai da burn de revelion pana bubuie cauciucurile ??? k sunt curios ?!

CT-07-APV 27-12-06 00:03

Parerea mea reveniti la topic ca mesajele vor fi sterse incerca-ti sa ramaneti pe subiect daca tot faceti chat aici. Fara suparare

Don M 27-12-06 01:48

E klar baietii mei, seara de revelion se anunta belea.... bvo hellman pt burn, bvo tuturor care makar incearca...si la semintari...shtiti si voi!!!!!

BuGyy 27-12-06 09:21

daca imi schimb cauciucele alea noi cu alea vechi si reusiti sa ma tineti fac si eu :))!!

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning