![]() |
Re: Propuneri!
2 Attachment(s)
road to hell
|
|
kiar nu aveti de gand sa il luati si pe el in design team?
|
Mie unu imi place la nebunie cum lucreza si cred ca merita!
|
Quote:
ca...cica era o regula pe aici in care zicea ca mai intai trebuie sa fii in VT :-P si dupa aia in DT :twisted: |
Cain mai are inca de lucrat pana la o lucrare de DT...cand o sa fie realistica,cu reflexii calumea care sa se potriveasca,si fara selectii coltzuroase,o sa mai discutam...
|
Ca][n - ti-a raspuns horicutz
Mrsika a intrat pana sa fie regula cu vt-u Zilele astea fac o lista cu cei care ii scoatem din grup pt inactivitate |
2 Attachment(s)
Incerc si eu cu asta si mai am niste lucrari ...da le aveam scoase pe un cd si nu-l mai gasesc8-|...in cazul asta voi face altele noi da e naspa cu timpu la mn...
|
daca si alea de pe CD sunt la fel nu cred ca mai are rost sa il cauti..:rolleyes2
|
mai ai de lucru deocamdata nu cred k poti sa intri....asteapta rasp de la shantzu sau pufy,,
|
2 Attachment(s)
astra gtc
|
2 Attachment(s)
infinity g35
|
eu zic k , Ca][n merita sa intre in DT , el se chinuie cel mai mult sa intre , si se vede o evolutie clara a lui , castiga battle dupa battle , idei noi , lucrari foarte "extreme" , si destul de bine lucrate, si nu in ultimul rand face brush , nu totzi cei din DT fac brush cum face Ca][n.
Acu ramane de vazut ce zic si ceilalti , shantzu , pufy ....avetzi cuvantul ! |
Da.Poate sa dea join la grup
Singura problema la el erau reflexiile , erau prea multe.Acum vad ca se apropie de normal :) |
1 Attachment(s)
Revin cu Ultima lucrare:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning