![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
|
aciedent super naspa la agigea .....dupa pod ...4 masini ....dintrecare si un camion ....mai mult nu stiu ....da stiu ca e de cacat rau
|
stiu eu mai mult
mai exact o dacie a intrat sub un camion sa facut varza ... si mai in fatza era un logan cu un breg aia chiar nu mi-am dat seama cum s-au bulit |
Locatia: Soveja (intre Galeriile Soveja si Galeriile Eden) orele 18.oo
Cauza: ??? :rolleyes2 Victime: Dacie 1310, Bicicleta(sub Dacie) :cry: si cateva pocnituri ale celor care cascau gura la accident :!: |
interesant ce spui u acolo dar poze ceva nimic ca m-ai facut curios
|
aseara intre dacia si bulevard ,pe lapusneanu ursuletul TRF si-a dat obstescul sfarsit intr-un accident care ne va lasa doar cu o amintire despre masina aia.la cum arata sigur e vb de viteza .
|
Quote:
Locatia: DN2 (sau cat e) (intre Constanta si Valu Traian) orele 11.3o Cauza: Impact frontal Victime: Dacia Logan (taxi) si o Skoda Fabia. (aman2 erau praf) |
5 Attachment(s)
una bucata accident azi ;) acum 1 ora juma
|
Ouch!
cum au reusit? |
1 Attachment(s)
holly f*ck...cred ca i-a cam durut
sa speram ca numai la buzunare...:rolleyes2 am facut si eu ieri o poza: |
1 Attachment(s)
pai ala cu jeepu nu a vazut stop ....
ala cae venea de jos cu jeepu nu a vazut stop .. a intrat in dacia roshie si l-a aruncat in copac .. dar pe langa el trecea din sens invers ala cu solenza ... si l-a atins cu spatele .. asta cu dacia si l-a intors acolo unde era ;) |
Locatia: Portitei si Frunzelor (Coiciu) orele 18.3o
Cauza: Solentza nu s-a oprit la STOP Victime: Dacia Solenza (taxi) si un Ford Focus. |
gabori sa va facetzi ma :)))) ce date dau bwuahahha
|
Gaborii numa de accidente nu le pasa ma. Daca ramai cu masina mulata pe stalp si nu a murit nimeni nici nu se sinchisesc sa vina: "Veniti voi la sectie" dar stau si patruleaza toata ziua pe strazi cu masinile. ROMANIA TREZESTETE!!!!
|
apropo....d politzai shi mashinile din dotare...la sala sporturilor era azi un nene politzai care se "dadea" cu loganu din dotare :))....cerculetze...alea-alea
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning