![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
nu frate,e ptr menevrabilitate mai buna,ius e la fel ca bmw-u lui,piele in interior lucios in exterior :lol:
|
superb interiorul,iar jantele k de obicei o alegere inspirata
|
1 Attachment(s)
mersi de aprecierii... e cam scump toate... da' se merita...
volanu o sa vina schimbat... cu unu de logan eventual... astept sa gasesc gumele potrivite ca sa pot sa pun jantele sus... next on baywatch... polish la masina + jantele sus..+ micii reparatii.. + sedinta foto int./ext. apropo de baywatch.. echipa va transmite salutarii... |
caius felicitari..interiorul e impecabil....si abia astept sa vad rotile puse susss..;)
|
misto interiorul, de abia astept sa o vad cu rotile in sus :D
|
rotile sus sau in sus (suna cam ciudat) :D esti sigur ca abia astepti sa o vezi cu rotile in sus? :)) :D
|
Quote:
|
:D :D :D
ce om ma... d`astea imi doresti tu ma? |
o iesit adevaru la lumina :lol: caius e defapt foose si o facut din coupe berlina :lol:
|
Quote:
|
am reusit intr-un final sa pun jantele sus... mi-am gasit gume super bune fata: 215/40 si spate 235/40 .. sunt super intinse..
lucru care m-a surprins cel mai mult... mergeam spre masina dupa ce am pus jantele sus.. si de sub capota se auzea.."sunt frumusel.. sunt frumusel.." :rolleyes2 apropo, masina se scoate de la vanzare.. o sa ma bucur de ea in continuare la fel ca si pana acuma.. :oops: o sa fac maine niste poze... sa vad cum il prind liber pe mareutzu' :D |
daca nu e liber isi face :P
|
Asa`i :D
|
pai era greu sa faci o poza azi?:d chiar sunt curios:d
|
Quote:
|