![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Pentru modelele in stoc trebuie sa consulti site-ul, ce este sold out gasesti doar in magazine sau site-uri de licitatii. Cat despre lansarea de modele noi, crede-ma ca pot. Tot ceea ce au anuntat pentru anul asta a iesit cu o viteza incredibila, pe cand de exemplu BMW 3.0 CSL este anuntat de cativa ani buni si nimic.
|
Unde gasesc si eu acel catalog?
|
5 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva cu un pret la setul asta?? Multumesc!
Lima HO 1/87 |
120-140 de euro. Ce serie este? Sau mai bine pune o poza cu fata cutiei.
|
2 Attachment(s)
Multumesc frumos!
Asta e tot ce am din capacul cutiei... |
Da, cam asa este pretul de nou. Sau 25 euro per articol, daca e sa le dai separat
|
Sarna!
|
Am si eu o curiozitate: cati membri activi mai are acest forum.
Mi se pare mie sau suntem din ce in ce mai putini?:???: |
Pai din moment ce maxim 50 de colectionari in adevaratul sens al cuvantului impart 4 platforme (sau mai multe) dedicate, in functie de afinitati, iubiri si tradari, cine o are mai mare(colectia), iti cam dai seama ce ramane.
|
Lene mare, timp putin, multe forumuri... :lol:
|
Am putea toti pe un singur forum, dar e deranj mare
|
Eu nu am inteles de ce se prezinta o colectie pe 4 forumuri cu aceleasi poze/texte, la aceeasi oameni si tara.
|
Care sunt celelalte 3 forumuri ? Nu de alta dar sa incep de la inceput sa-mi prezint colectia :lol:
Nu mai am absolut niciun chef sa fac poze la machete... :( |
Quote:
Quote:
|
Curiozitate satisfăcută.
Eu cred ca si partea financiară își are amprenta si in plus sunt mulți care confunda machetele cu niște jucării de copii. Cel mai mult, ma mira faptul ca au fost pe aici colectionari care s au retras , clar fiind faptul ca nu au m ai postat de ceva vreme. Cert este, ca eu nu am sa încetez sa colectionez si postez pe acest forum. Asta ca încurajare pentru cei ramasi. La mai multe.......BMW uri 1:18. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning