![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Cine imi poate da niste linkuri cu accesori pentru diorame si pentru machete va rog(cat mai multe).
PS:ma scuzati dar nu am stiut unde sa postez |
ai cautat pe Goagal si nu ai gasit??
|
http://www.**********/cautare/dioram...l?per_page=200
www.google.com, ebay etc... dar google e destept, nu ca mine, dar stie si el destul de multe;)) targul de vechituri si multa imaginatie, pasiune, rabdare si o prietena/nevasta care sa inteleaga de ce banii pt posetele ei se duc pe machete:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
2.Mai concret adica niste siteuri nu google e-bay siteuri cum ii autoart stii chiar si din alte tari. Multumesc. |
vezi ca ai link okazii, vrei sa cumperi sau sursa de inspiratie pentru creatii proprii?
|
Cum pot sa modific garda la sol pe fata la o macheta 1/24 motormax?
|
Quote:
|
are cineva o idee legata de cum as putea realiza un troliu auto??? scara ar fi 1/43 , dar orice idee e binevenita .
|
O idee, cum as putea face usile de la un Mercedes 300 SL sa stea ridicate?? Ma gandesc sa pun ceva in balama:? gen lipici si sa inchid-deschid usa, ca nici sa nu se lipeasca, dar nici sa nu aiba nici un efect, sau as putea face ceva pe ax, dar cum s-ar putea scoate? trag pur si simplu de usa?
Model Bburago. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Va salut:D
1.Pun la bataie o dacie 1310 la scara 1:43(cand va aparea in revista deagostini)ce se vrea modificata.As dori sa-i fac un body kit,eleron,praguri,geamuri ionizate etc,am inteles ca macheta ar fi prea mica pt modificari? 2.Ar merge puse pragurile de pe mercedes la scara 1:24 pe dacie(finisate,masurate,taiate etc)?:rolleyes2 Sa specific ca sunt incepator,nu am mai modificat pana acuma |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning