![]() |
1 Attachment(s)
:idea:
|
Va multumesc la toti.Chiar nu ma asteptat la atatea variante, acum nici nu mai stiu cum sa o fac dar o sa incerc cateva din ideile voastre.Oricum se vede ca aveti talent.Bafta in continuare
|
3 Attachment(s)
salutare baieti
am si ou o honda civic pe care vreau sa mi-o vopsesc portocalie cu capota si plafon negru. sunt putin in dubiu pentru ca nu stiu sigur cum v-a arata. ma puteti ajuta? si ideile voasrte sunt binevenite, multumesc |
2 Attachment(s)
:lol:
fanete: vezi ca am sters niste zgarieturi de pe ea :P |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
oooo mersi frumos
niste jante sa ma simt si eu bine , sa nu mai visez la cum va arata masina mea in cateva luni @ra2 vreau doar plafonul si capota negre si incercati si cu toata portocalie astept si eu parerile voastre la cum i-ar sta mai bine doua culori sau doar o culoare @metal_milita arata bine asa vreau dar nu cu portocaliul ala , mai mult auriu... |
1 Attachment(s)
:oops:
|
Re:
Quote:
ce misto, mi-ai facut si semnalele albe :) |
fratilor stiu k poza mea e super nasoala da pls :roll: dak vrea cineva sa se bage sa o faca... vreau ceva mediu ...dak puteti sa ii umflati aripile, miste jenti, cum stiti voi mai bn
|
fanete: mâine o să îmi testez şi eu aptitudinile pe Civicu' tău :P Acum sunt acasă şi nu prea am timp să lucrez, dar mâine-s 12 ore la servici şi nu mai e problemă :wink:
|
Re:
Quote:
daca se poate sa mi-o faceti si portocalie toata ps. ce soft folositi? |
folosim adobe photoshop cat mai recent...adica 6, 7, CS si or mai fi da nu mai stiu eu :roll:
|
fanete, sorry, da' mai mult decât au făcut ceilalţi nu pot face :?
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu una ... e cam neclara imaginea..
:arrow: |
1 Attachment(s)
eu zic sa o lasi neagra (dak e bleumarin inchis fa-o neagra :lol: )
cam multe zgarieturi :cry: semnalizatoarele albe,stopurile rosii...(nu am incercat sa vad cum da)...jante,lasata si motorul...VTEC rullez :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning