![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
intrebarea era daca trebuie sa scot farurile cand scot ochelaru :) asta nu mai stiu ,stiu cum se da jos, nu mai stiu daca trebuie scos si farul apoi .. andrey.. m-am chinuit.. foarte mult timp .. cca 2 ore.. sa izolez buna. . sa fac spitele negre.. si buza gri .. nu mi-a iesit si am dat blana negru si aia a fost :) ms guwy de sfaturi.. |
Quote:
te risti sa-mi zici babeste cum se scoate bordul ? |
mda.. nasol.. atunci lasa-le negre :D
|
Quote:
|
asa vroiam de la bun inceput , buza gri-spite negre..
o sa mai incerc odata.. |
arata bine cu buza gri :D
|
2 Attachment(s)
reprezentativ :D
240/7000rpm/apa pe roshu .. rezervoru ... pe 0 :lol::lol: p.s: cine are urs stie ca poza cu apa si cu turometru e pentru avataru lui :twisted::twisted: |
5 Attachment(s)
andrey,cand ai timp fa si tu jantele albe te rog , sa vedem cum dau ca mie mi-a expirat photoshopu si mi-e lene sa iau licenta ..
p.s : 2 poze cu ce a fost .. 2 poze cu ce e .. si 1 poza cu ce trebuie sa iasa.. in mare parte.. |
gri sau albe jantele. Negru e urat, nici se se vede ca ai jante. Si echilibreaza-le cu plumbii pe interior, sa nu se vada plumbul ala oribil pe buza de afara ;)
|
Quote:
esti cu capu frate sa mor...:lol::lol: |
turometrul merge 6400rpm ;)
da-mi un tel si scoatem ceasurile... dar sa nu faci la fel cum ai facut cu cureaua.. :p |
Quote:
anyway .. cuzko .. :D vezi c-o sa te sun .. da mi-e scarba de frigu vremea asta.. cel mai probabil pe vinerea viitoare okay ? 10xz 4 tehelp :D |
1 Attachment(s)
eu acum am realizat ca...
masina merge.. si afara.. ninge .. :lol: si iar ma apuca gandurile rele.. bine ca n-am blocantu pe masina ca nici nu se mai punea problema daca ies sau nu .. offf doamne.. cum o sa ma abtin eu asta seara sa n-o scot afara sa se joace in zapada ... :rolleyes2 anyway , consiliul a votat.. albe arata cam cel mai bine ,dintre negru - gri - gri cu negru si alb .. asta desigur in ideea ca schimb caucioacele si revin la un talon mai pamantesc.. |
albe merg bine.. dar sa fie toate acelasi model... ca dak nu sunt nu ies misto... decat negre cu buza gri/alba
|
2 Attachment(s)
Quote:
p.s sfatul meu dupa ce scoti ceasurile desfale si scoatele filtrele alea portocali care le vezi in poza 2. k sa ai o lumina mai puternica. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning