![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
- sigla ford de pe grila nu se poate scoate pt ca de acolo se deschide capota (se roteste sigla si se baga cheia) - masina are deja suspensii sport si nu poate fi coborata mai mult pt ca ar atinge cand rotesc volanul la maxim - mi-ar place ca partile negre de la spoiler de jos (si fata si spate) + eleron sa le fac culoarea masinii dar nu stiu cum ar arata. in cateva saptamani vreau sa ma ocup de ea sa iasa cat de cat bine asa ca astept niste idei si va multumesc anticipat |
2 Attachment(s)
pentru anyboy :)
|
9 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza daca puteti (cei care va pricepeti :) ) sa faceti portbagajul, capota si cupola masinii negru mat ( sunt 2 poze logan fata si logan spate ) in care e hashurat exact ce ma intereseaza sa fie cu negru pe masina. Apreciez si astept cu nerabdare. Am atasat mai multe poze ca sa aveti de unde sa alegeti una care sa mearga facuta.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
...........Fabia............
|
1 Attachment(s)
Uite cum ar arata scoase toate alea de pe spate..si fara evacuare dubla ca asta am facut pana ia zis tu ca vrei dubla
|
3 Attachment(s)
am revenit cu poze noi , dar cam naspa , daca se poate ceva in genu cum e cea din paint desenata si niste jenti aruncate acolo borbet A sper sa se poate face ceva,macar de idee nu de alta.
|
Quote:
|
Ms mult amandurora , dar raman la cea dubla .. Ms inca o data . O zi buna
|
georgian..super masina ,acuma am vazuto :evil:
|
2 Attachment(s)
Masinile VOASTRE preparate de noi !
|
6 Attachment(s)
ma ajuta cineva cu un virtual tuning...ms frumos !!!
|
Ai putea spune tu cam ce doresti pentru masina ta:) Si dupa ceea vei vedea rezultatele
|
Quote:
|
lam facut sa vad cum iese ca idee , acum mar interesa sa vad cum se vede normal, dar vad ca nimeni nu sa bagat la ea , desi nu respecta regulile , macar de facut ca idee , nu tre sa iasa neaparat perfect.ms anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning