Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

LEX.Titanium 07-05-08 22:45

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 1518376)
Ford

Suspensie Sport
Faruri / Stopuri Smoke'd
Grila Fara Sigle
Hayon Fara Sigle

imi place cum arata dar sunt cateva probleme:
- sigla ford de pe grila nu se poate scoate pt ca de acolo se deschide capota (se roteste sigla si se baga cheia)
- masina are deja suspensii sport si nu poate fi coborata mai mult pt ca ar atinge cand rotesc volanul la maxim
- mi-ar place ca partile negre de la spoiler de jos (si fata si spate) + eleron sa le fac culoarea masinii dar nu stiu cum ar arata.

in cateva saptamani vreau sa ma ocup de ea sa iasa cat de cat bine asa ca astept niste idei si va multumesc anticipat

Rares_CRM 08-05-08 12:34

2 Attachment(s)
pentru anyboy :)

CRC'ul 08-05-08 13:31

9 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza daca puteti (cei care va pricepeti :) ) sa faceti portbagajul, capota si cupola masinii negru mat ( sunt 2 poze logan fata si logan spate ) in care e hashurat exact ce ma intereseaza sa fie cu negru pe masina. Apreciez si astept cu nerabdare. Am atasat mai multe poze ca sa aveti de unde sa alegeti una care sa mearga facuta.

HaRdHouse 08-05-08 13:52

Quote:

Originally Posted by HaRdHouse (Post 1517322)
Inca o poza , poate e mai bine cu asta..

Incearca si la mine cineva o evacuare dubla ? Numai bine

AdY9005 08-05-08 18:07

1 Attachment(s)
...........Fabia............

alexcump 08-05-08 18:58

1 Attachment(s)
Uite cum ar arata scoase toate alea de pe spate..si fara evacuare dubla ca asta am facut pana ia zis tu ca vrei dubla

Ingerasul99 08-05-08 21:24

3 Attachment(s)
am revenit cu poze noi , dar cam naspa , daca se poate ceva in genu cum e cea din paint desenata si niste jenti aruncate acolo borbet A sper sa se poate face ceva,macar de idee nu de alta.

dcm4u 09-05-08 10:53

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1522771)
am revenit cu poze noi , dar cam naspa , daca se poate ceva in genu cum e cea din paint desenata si niste jenti aruncate acolo borbet A sper sa se poate face ceva,macar de idee nu de alta.

Las-o dreacu! Cum ma in Paint? =)))))))

HaRdHouse 09-05-08 11:04

Ms mult amandurora , dar raman la cea dubla .. Ms inca o data . O zi buna

pyttbull 09-05-08 11:20

georgian..super masina ,acuma am vazuto :evil:

_seby_ 09-05-08 12:02

2 Attachment(s)
Masinile VOASTRE preparate de noi !

MarianBC96VIC 09-05-08 13:24

6 Attachment(s)
ma ajuta cineva cu un virtual tuning...ms frumos !!!

manu_96xls 09-05-08 13:38

Ai putea spune tu cam ce doresti pentru masina ta:) Si dupa ceea vei vedea rezultatele

CRC'ul 09-05-08 13:47

Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 1523809)
Masinile VOASTRE preparate de noi !

merci mult. Poti sa faci si grila fata cu negru? pls si daca se poate pe portbagaj sa fie negru doar pana la linia respectiva facuta din ambutisaj... ? merci

Ingerasul99 09-05-08 14:53

lam facut sa vad cum iese ca idee , acum mar interesa sa vad cum se vede normal, dar vad ca nimeni nu sa bagat la ea , desi nu respecta regulile , macar de facut ca idee , nu tre sa iasa neaparat perfect.ms anticipat

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning