![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Da bine pe sticla :D felicitari
|
Felicitari,Laura!
Degeaba ti-ai facut griji,a iesit foarte bine interviul,sa stii! Pt cei care nu au apucat sa vada in direct: http://www.sport.ro/emisiunea-promot...garie-rau.html |
Frumoasa emisiunea si prezentarea masinii.Felicitari.
|
Bv Laura si MR CAT! arata bine dragalasu :D
pacat ca nu l-au si pus sa maraie. |
multumesc pt aprecieri - a iesit bine - noroc cu montajul - si dragalasul mic arata bine :D:D:D
|
Hehehe e deja vedeta acum!!!
Felicitari Laura pentru emisiune si la cat mai multe!! |
:arrow: Draga Mrs. CAT...Te-am vazut astazi la ProMotor...Masina e....belea curata, ce sa mai...Interiorul ala e opera de arta, nu alta...O sa continui sa urmaresc topicul...Felicitari pentru interviu, si la cat mai multi CAI...Bafta!
|
Am reuşit , sau mai bine spus a reuşit prietenul să înregistreze toată emisiunea. Iar in orele ce vor urma va ajunge la mine sper :D, să meargă bine şi sper să am timp să tai partea cu Mr Cat .şi să îi trimit Laurei :D
|
FELICITARI CAT-ulica pt.tot ce ai realizat pana acuma si ai facut din nimic un nume - MR.CAT-unic:idea:.Imi cer mii de scuze dar nu am vazut emisunea:sad: ca am fost la foto cu masina, dar ma gandeam si acolo la CAT-ulica cum il vede o tara intreaga. Ma sunau prietenii sa-mi zica de tine ca esti la PROMOTOR:D. Bafta in continuare si BTL-ica e langa CAT.;)
|
|
Servus ` Felicitari!
|
hehe....vedeta mare Cat asta! :lol: felicitari Laura!
|
Gata, azi am reuşit să tai/lipesc video-ul., u have mail :D. să imi zici dacă e ok, sau mai modific una alta :rolleyes2
Super reportajul şi mai ales că ai fost cum eşti tu mereu...naturală :D şi directă ... |
Felicitari pt aparitie, Mr. Cat merita de multe sa fie luat in lumina reflectoarelor, bafta in continuare
|
Frumos, frumos, felicitari.
P.S. Mi-a placut faza cu emblema :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning