![]() |
Re: Help Thread
are cineva drum maine tm-hd ?
|
nu stiti cumva un meserias bun, care sa se pricepe la dacii pe injectie, prin deva-hunedoara? sau imprejurimi? multumesc
|
ba da... mecanicul care mia schimbat cutia de viteze...
nu am mai avut probleme de atunci... Boji Ioan il cheama... Are atelierul peste drum de Toma (CASITO) Si nu lucreaza asa de scump.:D |
Re: Ora de Photoshop
5 Attachment(s)
parca nu mi-as pune chiar cea mai inchisa.... voi ce ma sfatuiti ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cu placere, eu zic o idee mai deschis si cu ce ai pe fata o sa dea cat de cat bine ... daca ajung presedinte sau macar prim ministru promit ca asta va fi prima lege care am s-o schimb :)) |
asa inclin si eu sa merg pe o idee mai deschis.
Am vazut 2 corsa c albe cu geamuri negre blana pe spate.. nu prea mi-a placut ce am vazut :) PS: cu siguranta o sa ai voturile tuturor de pe forum :))) |
Quote:
|
Mane nush ce sa te sfatuiesc. Blana pe spate = ascuns de ochii trecatorilor. Putin mai deschisa = discret dar nu cred ca se merita atatia bani prntru rezultat. Blana spate si putin mai deschis fata am avut eu pe bmw-u e46 si m-au oprit gushterii. Pe evo erau inchise rau toate dar nu m-au oprit niciodata.
|
ori totul(negru blana), ori nimic.
:) vorba aia, ori suntem la promotie ori nu mai suntem. |
Quote:
Quote:
|
pentru inele angel eyes si toba sport trebe facut omologare (la toba doar finala)
|
Quote:
Pentru toba iar asa...la Magnaflow a venit cu ceva omologare de la producator (care nu stiu cat de valabila e pt romania..dar n-am avut nevoie niciodata sa arat cuiva acele foi) ca sa fi 100% sigur incearca sa dai de cineva de la rar, suna-i, da-le un mail... cauta pe google o adresa de-a lor bafta! |
nu trebuie pentru angel eyes nimic de la RAR, doar ca nici nu stau in picioare la o verificare a acestora la sange in trafic, pentru ca nu este omologat din fabrica, la fel si cu evacuarea, daca polueaza fonic pe un ton fals atunci primesti amenda de la profesorii de muzica aflati pe strada, de la politie doar daca are ureche muzicala si de la RAR doar daca vin dupa tine cu un aparat de masurat zgomotul.
:) dsar cum in Romania orice e posibil, se poate merge linistit cu toba sport, daca nu ii dai ture chiar langa echipaj, iar angel eyes numai daca este albul cel mai alb te face cel mai cel pe faleza. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning