![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
Folie mata/lucioasa: 15 lei / buc Folie carbon 3D: 29 lei / buc http://www.dcmdesign.ro/folie-carbon.php |
Salut,
Ma intereseaza colantarea capacelor de oglinda la un astra G. Care ar fi pretul? Ai ceva foto cu oglinzi in carbon 3D de culoare gri? Multumesc! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Insa bara spate este zgariata si necesita chituire, slefuire si vopsire. Apoi se va colanta. Altfel nu tine autocolantul pe zgarieturile respective. Costul total este de 150 lei. |
este vorba de o simpla zgarietura usoara care NU SE POATE KITUI am fost la service si nu se poate.
barile nu se chituiesc se repara cu fibra de sticla sau se inlocuiesc! |
9 Attachment(s)
Atasam poze cu clienti care au inteles ce inseamna calitatea si au avut incredere in noi.
Colantare cu roz deschis Audi TT. Culoarea originala - neagra. |
vad ca evitati raspunsul va multumesc foarte mult pentru lucrarea facuta! mda...
|
Quote:
Si sa stii ca avem nevoie de bani, ca toata lumea. Insa preferam sa nu ii luam daca nu duc la un rezultat pozitiv. |
Pt plafonul la un e46 se poate sa imi face-ti programare vineri dimineata la 8 la 9?Si adresa bineinteles.Ms
|
6 Attachment(s)
Quote:
Ramane stabilit la ora 08:00. Adresa: Str. Condurache Gheorghe, nr. 8, sec. 4, Bucuresti http://www.dcmdesign.ro/contact.php Poze cu o mica transformare a unei masini vechi. |
saptamana viitoare o sa sun pentru o programare pentru portbagaj
|
5 Attachment(s)
O alta lucrare marca DCM DESIGN.
Lucrarea consta in colantarea cu folie Oracal 970 (Premium Wrapping Cast) printata. Efectul de lucios-mat este dat pe toata suprafata foliei. De asemenea si tenta de gri inchis (culoare compozita C20M20Y20K35) se incadreaza bine cu nuanta masinii. |
poate nu imi mai cenzurati posturile ca nu am injurat si nu am vorbit urat da?
|
Ne vedem maine la 8 dimineata,Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning