![]() |
Re: Accidente
In ultimele 3 zile am citit despre zeci de accidente cu persoane lovite de masini pe treceri de pietoni sau accidente cu motociclete si mopede...
cateva exemple...luate numai din Clujeanul Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Au innebunit cu totii oare ? Ce se intampla de sunt atatea accidente mai nou ? |
n-a innebunit nimeni...de aia se numeste accident! pentru ca este o intamplare imprevizibila, intamplatoare si neprevazuta, fara voia cuiva
|
Au innebunit cu totii oare ? Ce se intampla de sunt atatea accidente mai nou ?[/QUOTE]
mai multe masini, mai multe posibilitati :rolleyes2 |
7 Attachment(s)
Colectia de azi
Quote:
Quote:
Astazi am mers pe la ora 15 inspre Floresti, iar pe iarba vizavi de intrarea in Praktiker, era un Fiat Bravo cu numere rosii de CJ, pleznit in fata, cred ca a vrut sa vireze stanga sa intre la Praktiker si a patit-o. Iar dupa pasarela de la Polus, un Peugeot 307 argintiu, nou nout cu numere rosii de CJ era infipt sub remorca unui camion, cu botul masinii. Pe la ora 19:30 un Clio de la Bergenbier era aproape rasturnat de un camion pe straduta unde se afla Pritax Gheorgheni. Cred ca Renaultul iesise din curte de la Medestet chiar in fata la tirul care urca spre Titulescu. Pozele sunt de la accidentele relatate in Clujeanul. |
No...se mai intampla...
|
acuma 2 zile pe motilor am patit`o si eu mergeam pe banda a 2a catre casa de cultura si in fata la magazinu ala de piese auto era un autocar cu remorca ... mi so bagat fara sa se asigure semnalizeze nik pe banda a 2a ma scos p contrasens si mo frecat cu remorca :( si tot el facea gura ca eu is de vina si nush ce. si ce i mai naspa ca el e din moldova si acuma am d asteptat pana imi face masina
|
Caii-putere de la Sala Sporturilor au trimis un tânăr în spital
Quote:
|
4 Attachment(s)
Un accident in care au fost implicate un Opel Corsa si un Opel Astra s-a produs in aceasta dupa-amiaza la intersectia strazilor Macinului si Ion Budai Deleanu. Soferul autoturismului Opel Astra, care circula pe strada Macinului, nu a oprit la indicatorul „Stop” din intersectie si a intrat in coliziune cu autoturismul Opel Corsa, care venea pe strada Ion Budai Deleanu.
Niciunul dintre cei doi soferi nu a fost ranit, insa cele doua autoturisme au fost avariate grav. Potrivit unui localnic din zona, acesta este al treilea accident din aceasta saptamana in intersectia respectiva, iar unul dintre stalpi abia astazi a fost inlocuit, ca urmare a avarierii lui intr-un alt accident. |
5 Attachment(s)
Un accident grav s-a petrecut, in urma cu aproximativ o ora, pe podul de langa hypermarket-ul Cora. Soferul unei masini cu numar de inmatriculare de Harghita, care circula cu viteza mare, indreptandu-se spre localitatea Floresti, a franat brusc si a intrat pe contrasens. Astfel, masina a intrat in coliziune cu un autovehicul marca Suzuki.
“Masina intrata pe contrasens a lovit Suzuki-ul, care s-a rasturnat. Soferul Suzuki-ului a fost ranit grav la cap, picioare si torace. Cele trei persoane care se aflau in masina intrata pe contrasens au fost ranite usor”, a declarat agentul Florin Dragan, de la Politia Rutiera. |
Quote:
oricum cred ca e una din cele mai nasoala intersectii ... cei care coboara de pe macinului niciodata nu opresc...eu lucrez la cateva case mai incolo, accidentele sunt foarte dese, cam 2-3 pe saptamana...cei care circulam pe drumul cu prioritate si cunoastem zona ne oprim intotdeauna in asteptarea unua care nu va opri la stop...e f riscant...macar de ar schimba prioritatile |
Quote:
Astazi pe la ora 14, pe Buna Ziua, un coleg s-a dat peste cap cu un Volvo, incercand sa faca o depasire "tampita". Masina este cam 60% distrusa, iar el are o lovitura la cap.... |
care stie ce s-a intamplat cu masina aia care o intrat intr-o casa pe corneliu coposu in jur de ora 18-18:10?
pe scurt...un stalp(din ala de tinut semnul de trece de pietoni) un opel astra(parca) cu rotile in sus, partea din fata bagata intr-o casa :d |
Quote:
si-o decorat omu casa pt halloween... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning