![]() |
Re: Club TICO
masina acum este in lucru osa postez poze cand o termin incer sa o ptregatesc ptr 4tuning dar nu cred ca are cine sa mai ma bage deci daca e cineva care ar un loc si ptr mine ar fi super tare
|
Salut...Unde sa te bage cine sa te bage? :D Stai in Bucuresti?Poate ne auzim la un cico.Bafta !
|
Quote:
|
Da stau in Bucuresti.la 4tuning,ce ai vrea sa sti despre jante?
|
Model, marime, prinderi, latime, eventual pret. Arata foarte ok.
|
Arata foarte bine masina, ce nuanta de albastru este vopsita masina?
|
Dj Nick esti tare man!..masina arata f f bine!..multa bafta la proiect!..vroiam sa te intreb cum ai montat angel eyes?..sunt cu banda adeziv lipite pe sticla de la far pe interior ?
|
Quote:
Priza aia de pe capota e functionala ? Daca da, arata-ne si noua cum ai facut ? |
1 Attachment(s)
Un mic teaser pentru cunoscatori :-) am avut prea multe "reclamatii" ca a disparut CIP'u, nu a disparut, hiberneaza, se transforma .... 8)
|
Nick frumos tico ai!!! Sa il conduci sanatos si lipsit de evenimente neplacute
|
Va multumesc ptr complimete, da masina a fost gri,jantele sunt dezent sunt pe 15 nu stiu exact latimea am cauciucuri 195/45/15,prindere 4x108 se potrivesc direct fara nici un fel de adaptare daor ca trebuie sa ai suspensia intarita
|
dj nick Vreau si eu detalii despre angel eyes-urile tale(am gasit si eu, vreau sa stiu cum le pot monta)
Referitor de rxm.ro e adevarat ca fac magarii cu preturile? |
priza da e functionala e aplicata si dedesupt e capota decupata dar nu a fost prea ok indicat e sa o lucrati din fibra sunt mai putine batai de cap
|
as fi vrut sa ajung la 4 tuning dasta intrebam daca e cineva care ar putea sa-mi gaseasca si mie un coltisor sa expun si eu masina?
|
3 Attachment(s)
3 poze de azi
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning