![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
Quote:
|
din cauza unor cretini.....care habar nu au sa deschida usile........cat timp o stat masina in parcare.....am fost lovit cu usile in n* locuri...toata ii belita......:| tot de atunci am gasit cateva zgarieturi.....etc....in fine...oricum va fi revopsita.....fara a fi demontat nika de pe ea......mascat tot....
culoarea ramae acceasi.. dar toate astea la final...cand va fii street legal... |
Fara suparare,masina arata nemaipomenit la exterior,dar ce se vede din pozele facute cu telefonul pe dedesubt e destul de ruginita,totusi ai facut masina cap coada,puteai sa pui niste petece si pe acolo.Acum na,da si tu cu antiruginol si apoi cu antifon.Multa bafta in continuare.
|
daca nu vedeam la inceput pozele cu masina in primele stadii cu greu imi deadeam seama ca e batrana dacie. bravo ma ! felicitari, pacat ca trebuie sa o revopsesti, si a mea e plina de petice si zgarieturi dar fondurile sunt prea limitate pt vopsit :D de curiozitate ai putea sa imi spui cat costa o revopsire?
|
Quote:
Tinand cont ca,Sergiu are un prieten bun care cu asta se ocupa,foarte putin :-) L.E.: Bara fata e in lucru/indreptat/finisat. |
eu zic si o repet sa depus efort la realizarea acestui proiect si cei ce au lucrat la el merita toatele laudele cu Sergiu in frunte ! FELICITARI !!! :drunk: acuma astept sa vad finalu proiectului :D
|
Quote:
|
Dublu lac.....? La ce se refera? Sau care este procedura?
|
deoarece norbi aka dubmaniacks o vopseste....il las pe el sa va explice:D
|
Quote:
|
hai frate mai multa miscare ca o radiaza astia de la rar din oficiu daca nu o mai vad pe drumuri
|
ce se mai aude ce sa mai lucrat ? :astept detali bafta tuturor :drunk:
|
7 Attachment(s)
din pacate nu prea am timp de masina....mai fac cand pot si ce pot......asa incet.....am lucrat umpic la stopuri.....si am aranjat suspensia pe spate.......am decupat umpic din vechea aripa deoarece cand s-au sudat aripile de golf nu s-au decupat bine...si imi freca in cauciucuri.......umpic din aripa interioara de pe fatza pt ca nu puteam vira la maxim......am indoit buza de la cele 4 aripi....ca sa nu frece....scuzati claritatea pozelor urmeaza sa o cobor si de fata.....si sa aduk spoilerul acasa....
|
imi place...este altceva ;)
si stopurile sunt frumoase:) |
ms andi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning