Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

bolidu' 07-05-09 22:46

Re: Masina mea BH 01 YCE

Quote:

Originally Posted by Vlad_BMW (Post 2298258)
masina va fi revopsita..... :peace::peace::peace::peace::peace::peace:

de ce??????

r3sp3c7 07-05-09 23:01

din cauza unor cretini.....care habar nu au sa deschida usile........cat timp o stat masina in parcare.....am fost lovit cu usile in n* locuri...toata ii belita......:| tot de atunci am gasit cateva zgarieturi.....etc....in fine...oricum va fi revopsita.....fara a fi demontat nika de pe ea......mascat tot....
culoarea ramae acceasi..
dar toate astea la final...cand va fii street legal...

wsn_asf 08-05-09 00:10

Fara suparare,masina arata nemaipomenit la exterior,dar ce se vede din pozele facute cu telefonul pe dedesubt e destul de ruginita,totusi ai facut masina cap coada,puteai sa pui niste petece si pe acolo.Acum na,da si tu cu antiruginol si apoi cu antifon.Multa bafta in continuare.

RideTheRiddle 08-05-09 00:42

daca nu vedeam la inceput pozele cu masina in primele stadii cu greu imi deadeam seama ca e batrana dacie. bravo ma ! felicitari, pacat ca trebuie sa o revopsesti, si a mea e plina de petice si zgarieturi dar fondurile sunt prea limitate pt vopsit :D de curiozitate ai putea sa imi spui cat costa o revopsire?

dubmaniacks 08-05-09 10:27

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2299005)
daca nu vedeam la inceput pozele cu masina in primele stadii cu greu imi deadeam seama ca e batrana dacie. bravo ma ! felicitari, pacat ca trebuie sa o revopsesti, si a mea e plina de petice si zgarieturi dar fondurile sunt prea limitate pt vopsit :D de curiozitate ai putea sa imi spui cat costa o revopsire?

O sa raspund eu in locul lui Sergiu.

Tinand cont ca,Sergiu are un prieten bun care cu asta se ocupa,foarte putin :-)

L.E.: Bara fata e in lucru/indreptat/finisat.

olanndezu 08-05-09 20:12

eu zic si o repet sa depus efort la realizarea acestui proiect si cei ce au lucrat la el merita toatele laudele cu Sergiu in frunte ! FELICITARI !!! :drunk: acuma astept sa vad finalu proiectului :D

dubmaniacks 10-05-09 17:23

Quote:

Originally Posted by olanndezu (Post 2300868)
eu zic si o repet sa depus efort la realizarea acestui proiect si cei ce au lucrat la el merita toatele laudele cu Sergiu in frunte ! FELICITARI !!! :drunk: acuma astept sa vad finalu proiectului :D

tinand cont ca,masina va fi vopsita in dublu lac,o sa iasa senzatie.

Shark7 11-05-09 20:52

Dublu lac.....? La ce se refera? Sau care este procedura?

r3sp3c7 11-05-09 21:33

deoarece norbi aka dubmaniacks o vopseste....il las pe el sa va explice:D

tmkrf 11-05-09 23:40

Quote:

Originally Posted by Shark7 (Post 2309262)
Dublu lac.....? La ce se refera? Sau care este procedura?

poate se refera la 2 straturi , sau ori dat cu vopsea lacuita deja si apoi ii mai da si cu lac

BN-02_TZY 16-05-09 18:03

hai frate mai multa miscare ca o radiaza astia de la rar din oficiu daca nu o mai vad pe drumuri

olanndezu 23-05-09 18:44

ce se mai aude ce sa mai lucrat ? :astept detali bafta tuturor :drunk:

r3sp3c7 25-05-09 21:37

7 Attachment(s)
din pacate nu prea am timp de masina....mai fac cand pot si ce pot......asa incet.....am lucrat umpic la stopuri.....si am aranjat suspensia pe spate.......am decupat umpic din vechea aripa deoarece cand s-au sudat aripile de golf nu s-au decupat bine...si imi freca in cauciucuri.......umpic din aripa interioara de pe fatza pt ca nu puteam vira la maxim......am indoit buza de la cele 4 aripi....ca sa nu frece....scuzati claritatea pozelor urmeaza sa o cobor si de fata.....si sa aduk spoilerul acasa....

andi_cimpean 25-05-09 21:54

imi place...este altceva ;)
si stopurile sunt frumoase:)

r3sp3c7 25-05-09 23:23

ms andi :)

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning