![]() |
Re: Dej
Quote:
PS:Nu se mai scrie nimic aici :confused: |
SARBATORI FERICITE BAI ROBOTZII !!!
|
SARBATORI FERICITE!!!!:drunk:
|
SARBAUTORI FERICITE!! coitzelor :P
|
Sarbatori fericite, sanatate si implinirea tuturor dorintelor pt toti posesorii si nu numai de masini.
P.S. Conduceti voi masina nu o lasati pe ea sa va conduca. Atentie si grija mare. |
Sarbatori fericite si toate cele bune!
|
Sarbatori fericite si numai bine si din partea mea!
|
1 Attachment(s)
a cui ii masina asta asa grea k tot o parcheaza pe balta langa duba shi ma cam deranjeaza =))
|
am vazut ieri infiniti-u in cj in piata de vanzare 19000 euro cerea.asta creca la castigat la poker
|
Vad ca v-ati pictisit de forum
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;) ;) ;) >:) ;) ;) ;) |
deci chiar nu mai reusesc sa citesc in fiecare zi cate posturi sunt aici pe forumu asta
|
povestiti mah despre clubul ala din dej de raceri cluj street team parca.is tare curios, mogo zi tu ce sti :P
|
Aici ii clubu https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing.html
PS:Ar fi fain sa ne bagam si noi in el :D |
Din cate stiu sunt doua cluburi diferite: CSR( Cluj Street Racing ) si CST( Cluj Street Team ),parca asa ii spune. In fine, daca aveti mai multe informatii, asteptam cu drag.:-)
|
razvan ... linku ce l-ai pus tu acolo e de la CSR ceea ce e total altceva fata de CST
cand am auzit ca cica CST isi deschide "filiala" la dej era sa ma prapadesc de ras =))) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:41. |
- Copyright 2026 4Tuning