Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

xxdadixx 10-07-09 20:48

Re: Hunedoara - Accidente

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2476521)
Am fost sa ma interesez de asigurarea casco la o firma si au cerut 2600 lei pe an, respectiv 600 lei la fiecare 3 luni.Cred ca e cam mult, avand in vedere ca in peste 10 ani de zile nu am produs nici un fel de pagube cu masina.
Merita sa avem casco sau sunt bani aruncati pe geam?

Depinde de karma :lol:

ondin 10-07-09 23:16

si daca e bad karma?
:lol:

mai nou am vazut ca pentru accidentele usoare nu mai se merge la politie, se merge la asigurator, se face o constare amiabila, si de aici se ocupa acestia de acte si de recuperatul banilor, deci daca esti asigurat nu mai ai nici un fel de emotie sau probleme, de genul ca celalalt sofer nu are RCA sau mai stiu eu ce.

sNap7 10-07-09 23:49

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2476181)
Astia care va mai pricepeti la celulare, ce telefon are d-nul primar in mana?

Imi pare a fi Nokia E66 dar nu sunt 100% sigur.

r27kul 11-07-09 10:44

MAi degraba ceva chinezarie dual sim.

adrian78bmw 12-07-09 12:29

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...ir-pe-dn7.html

SpYk3 12-07-09 15:50

doamne fereste & R.I.P

marku5 13-07-09 17:44

2 Attachment(s)
Una bucata renault nu a stat bine pe o curba si s-a rostogolit de vreo 2 ori si s-a terminat actiunea destul de tragic pentru pasageri.eram in spatele lor si am vazut live.Locatia serpentinele de la Nadastie.

SpYk3 13-07-09 17:57

deci nu au scapat?:(

F.R.Sonic 13-07-09 18:32

Quote:

Originally Posted by marku5 (Post 2483224)
Una bucata renault nu a stat bine pe o curba si s-a rostogolit de vreo 2 ori si s-a terminat actiunea destul de tragic pentru pasageri.eram in spatele lor si am vazut live.Locatia serpentinele de la Nadastie.

acolo mai sus de nadastie in S-urile alea unde se dadea tudoran cu poschu cred ca-s facute pozele...saracii pasagerii cu tot cu 10mii de airbaguri cate s-au desfacut pe megan.

ondin 14-07-09 15:44

ca si cei 4 tineri cu acel bmw din Italia nu cred ca au ajuns.una este sa te rastorni si alta este sa te lovesti frontal cu un TIR.
sa nu uitam ca viteza ucide.

*HD_85_GEL* 14-07-09 15:54

...a murit cineva sau doar ranit? oricum...nasol :(

ondin 16-07-09 22:02

In seara asta in jurul orelor 20 pe zona Cristur-Barcea a fost "carnagiu" de masini lovite.Cred ca a innebunit lupul.Pana la urma ori o sa avem acolo camera video si radar permanent pentru ca altfel e jale.Nu cred ca au fost victime, numai orgolii de 'piloti' ranite si multa tabla indoita, spoilere sparte si gume iesite de pe jante.Chiorchini, cate 2, cate 2 ba pe stanga ba pe dreapta cel putin 3-4 grupuri de masini.Daca era ceva proba speciala sigur nu se nimereau asa.De la bmw seria 3, pana la ford fiesta, o dubita, plus alte masini partenere, nici nu am mai facut poze ca nu am camera care sa faca pozele una dupa alta.

SpYk3 16-07-09 22:06

am auzit si eu :| foarte ciudat

ondin 16-07-09 22:12

Am trecut pe acolo si parca era zona crepusculara.unde te uitai pe margine erau din loc in loc numai masini lovite.s-a inventat un nou sport auto si eu habar nu am? daca nu s-a inventata nimic, macar sa asteptam gheata si poleiul sa avem asigurari beton si o scuza plauzibila nu sa ne lovim pe drum chiar asa.
Respect.

xxdadixx 17-07-09 16:31

1 Attachment(s)
Ceva accident minor la fosta cale ferata, Duba alba era lovita.

All times are GMT +2. The time now is 14:52.

- Copyright 2026 4Tuning