![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
O fi asha ... daca are potential ... sa o faca proprietarul sa arate ca atare :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si nu mai sariti asha ... ca nu am vrut sa fiu rautacios ... pur si simplu am spus ca e "chel" ... nu ma refeream ca e nasol sau etc... |
Quote:
|
"chel" = e goala ... nu are nimic "special" tunning sau optiuni ... ma refer la exterior ... interiorul nu l-am vazut.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Scturoag faci tu ce faci dar iar te baga baietii in corzi :))...
Daca incercati iar sa va intepati asa intre voi in stilul tipic nemtean sa stiti ca ati reusit ;) Omu a facut o simpla afirmatie ca e cheala...si ati si sarit pe el...eu zic ca e stock :)...sariti si p mine? :D |
pai la exterior nu am mai nimic ... am bullbar, triple fumurii , proiectoare pe led-uri . am folie pentru geamuri si folie pentru capota si cupola(nu sunt montate inca, urmeaza sa le pun de paste) si sistem bose... in schimb am la motor , chip , evacuare full , filtru aer sport K&N(doar ciuperca) ,
Poze nu am momentan ca nu sunt in tara ... de paste vor veni si pozele cand ajung acasa ... in schimb am un film in care se pot vedea triplele si se poate auzi evacuarea : https://www.youtube.com/watch?v=W6wwKkrmTtI Later Edit: ca si morpheus ... cand am spus "chel" ma refeream ca e "stock" ... el s-a prins ce am vrut sa spun ... voi vad ca nu ... ati sarit p mn ... Pai da ... fac eu ce fac si sar pe mn baietii .. pentru ca eu spun ce vad ... de ce sa zic : "pfoaii ce tare e masina ... ce unicataaa", daca nu e asha. Nu ? |
vezi..u ne`ai inteles gresit..cel putin asa vad eu situatia...:D si singuru care s`a ambalat ai fost tu:D eu n`am nimic cu tine nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni..cine ma cunoaste stie ce om sunt.. dar totusi.. tuning nu inseamna o bara ,o resoftare,si o evacuare sport:D intreaba pe cineva din domeniu! astea ce mai avem noi sunt imbunatatiri ;) si felicitari pt efortul pe care`l depui la masina ta :P
aici imi inchei off topicu cu scuzele de riguare!:D sryyy :) |
Quote:
NU AM SPUS CA AM TUNING PE MASINA MEA! ... stiu ce inseamna tuning ... daca te uiti la unele topicuri de la "CAR STYLING" , "MASINA MEA" si la topicul "ROMAN" ai sa vezi ca aceeasi definitie am dat-o si eu : "tuningul nu inseamna o folie , jante si o evacuare" . Si nu am spus ca acel mustang nu e tunat , am spus ca e "CHEL" adica nu are nimic(optiuni sau tuning) si am specificat(optiuni la exterior) ca poze cu interiorul nu am vazut ... si nu ma refeream neaparat la tuning , ma refeream si la optiuni. Si nu am zis ca masina mea e tunata , am spus ca nu e "CHEALA" , adica are ceva pe ea ... te rog sa citesti toate posturile de la faza cu mustangul sa vezi. Scuzati-ma de off-topic ! :-) |
Quote:
Au marit astia alocatiile asa de mult? |
Cred ca ati cam deviat de la subiectul acestui topic... cred ca un moderator ar trbui sa faca putina ordine pe aici... [SRY de OFFTOPIC]
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning