![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
Da are nevoe si de tinighigiu da eu am pus doar piesele de care as avea nevoe
cu sasiu rezolv eu cu nea Florin(vecinu') |
Caut sa cumpar BMW e36 2.0 vanos obligatoriu dublu climatronic si incalzire in scaune, neinmatriculat, ofer max 1500 euro.
|
1 Attachment(s)
Azi de dimineata am chituit aripa usa de la porbagaj si capota.
|
3 Attachment(s)
Frumoase masi baieti bravo:!::!::!::!:
Revin si eu cu noua mea achizitie . Vineri mi-am luat un golf 2 la pretul de 1900euro.masina este adusa recent din germania.Masina avea aripa dreapta si pragul drept schimbate deoare le mancase rugina.Intre timp am schimbat aripile fata cu unele de ralyu.Maine urmeaza sa ma duc sa ma interesez cat ma costa o retapitare a scaunelor si a banchetei. |
4 Attachment(s)
Si Lambo a primti spoiler sport fata/spate , si o suspensie H&R dar nu este setata inca...
Vreau si eu o parere...Cam asa arata in momentul de fata si am dus-o la R.Equinox la vopsit! |
Quote:
Parerea mea! In rest arata bn ;) |
Da.. Cu suspensia asta nu-mi place cum arata spatele la rotile din spate... dar nah s-a lasat la maxim
|
3 Attachment(s)
Golf MK3 VR6
am reusit sa montez motorul si lam si luat la ture vrum vrum...motorul trage al naibi de bine.:oops::-P +A primit un set de jenti BBS RS -urmeaza faruri angel eyes -si un pachet de suspensi sport. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si eu cu "Lousie" a mea....
10000e la un pasionat de BMW e36 316i Motorul: 2.4 TDI 200hp Greutate aprox.: 1360 Kg Euro 3 Nu scoate fum Bate putin de la toba si are aripa[Spate,Stanga] putin lovita... Caut jante Borbet pe 16 sau ceva BBS sa dea bine. Sa ma ajute cineva sa o vopsesc Si sa schimb motoru bine inteles Equi poate trec pe la tine sa o vezi mai bine:D Bineinteles nu vin cu mana goala:) |
Quote:
UserName615-1000 poate sau :rolleyes2 |
7 Attachment(s)
Am reușit sa vând cele 2 mașini undeva la Buzău....și...vor fi duse la o prezentare în Viena.8)
Pe drum spre Iași...am văzut la dezmembrări un Chevrolet Silverado Suburban. M-am oprit...am văzut despre ce este vorba...destul de avariat...adică nu are cele 2 portiere fata o portiera spate,bara din spate e foarte avariata,capota este îndoita,plafonul și el este îndoit...sigur a făcut un roll over:rolleyes2,ii lipsesc parbrizul și unele elemente. MODEL: 1985 MOTOR:6.2L V8 PUTERE:130HP pe vremuri:lol: SUSPENSII DE OFFROAD Am dat 4000e pe ea........PARERI? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning