![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Imi place ce ai realizat dintr.o simpla dacie!Ai reusit sa realizezi din ea o dacie care sa atraga multe priviri!
|
1 Attachment(s)
Multumesc pt. aprecieri, si am postat filmuletul de la show-ul din Baia Mare cu liniuta data de BTL contra VW.:D
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva sfaturi. Imi freaca lantul de la distributie pe capac dar nu pe partea lui de rulare ci pe partea laterala a lantului si e aprope 2 mm frecat capul , exact cat e dimens.rotii dintate.Am schimbat lantul, intinzator, rotile dintate, capac pompa de apa, alternator(toate noi) singurul lucru ce a ramas e capacul de la distributie, sa fie stramb si de aceea sa bata in el, mi-ii se pare foarte mica dist. dintre roata dintata si capac la rulare lui?
|
Doar ce am ajuns acasa de la TimTuningShow2009.Am vazut BTL-ul in realitate si am ramas pur si simplu uimit de cat de ingrijit e motorul in special si toata masina in general.Felicitari Dany !
|
7 Attachment(s)
Deci..am ramas :yikes::crazy: frumoasa masina,frumos motorul,arata bine.
|
E foarte frumoasa si ingrijita masina , am vazut-o si la Brasov
|
Tare!!!
Bafta si sa o mentii tot asa de frumoasa! |
Felicitari pentru BEST AUTOHTON de la TimTuningShow 2009 ;).Te astept cu drag si alta data in Timisoara
|
Le multumesc baietilor din Timisoara pt. cele spuse:D si pt.pozele postate pe topic, o sa pun si eu poze.;)
Multumesc si organizatorilor (nota 11):idea: si nu in ultimul rand lui Schumi, o gazda cu rar mai intalnesti:D, un om de milioane, pe parcursul celor 2 zile de show Schumi a fost tot timpul cu noi si ne-a ajutat cu ce a putut, ms. mult ;)si te asteptatam si la Alba.:lol: |
9 Attachment(s)
Si pozele promise................, BTL-ul a "mai incasat ":lol: un premiu' in vitrina sa si il felicit si pe Canny pt. premiul luat ;).
|
Foarte frumos arata besital batrinica imi palce foarte mult culoarea asta,motorul este foarte frumos aranjat
|
1 Attachment(s)
dany .. cum ti`am zis si la show (dar nu cred ca ai auzit) felicitari din nou :) ai reusit ceva la care doar multi viseaza ;)) sper sa ne revedem curand :) succes in continuare :)
uite o poza de la show ... sper sa nu te superi ca am postat`o :) |
chear arata foarte bine , felicitari ,
ce mi place carburatoru ala din luneta :D face toti bani |
cred ca nu ti-o mai zis nimeni, da is strambe liniile de pe masina?
glumesc evident. felicitari pentru premiu , il meriti 100 %. |
Multumesc pt. tot World cars,tmkrf .:D
Ma bucur b3nny pt.poza pusa de tine;) si scuza-ma ca nu am auzit cand mai felicitat acolo la show, mi-a facut placere ca ne-am intalnit si ne vom mai intalnii.:D Mai Bogdane daca erau drepte liniile atunci cine mai zicea una alta, asa imi p[lace ca se mai disc.:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning